Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘEDSEDA PSS KLATOVY JOSEF SKÁLA JE SEDMDESÁTNÍKEM !

PŘEDSEDA PSS KLATOVY JOSEF SKÁLA JE SEDMDESÁTNÍKEM !

V pondělí 27. července 2015 oslavil sedmdesátku význačný tělovýchovný funkcionář, předseda Pošumavského sportovního sdružení okresu Klatovy, pan JUDr. Josef Skála z Klatov.

     Tento urostlý chlapík s velkým smyslem pro humor a far play hru, má za sebou bohatou sportovní minulost, patří k velkým sportovním osobnostem Klatovského regiónu. V mládí závodně hrával Českou házenou za Vřeskovice, ale své nesporné kvality a um prokazoval i v dalších kolektivních sportech - v ledním hokeji, volejbale a fotbale. Nezvykle brzo se vydal také na dráhu rozhodčího. Patřil k nejuznávanějším arbitrům především ve volejbale a ledním hokeji, ve kterých řídil zápasy s vysokou kvalifikací rozhodčího I.třídy ! Byl ale také úspěšným trenérem a to především ve volejbale. Nejvíce si cení postupu  do II. volejbalové ligy žen, kterou pak jeho svěřenkyně, volejbalistky TJ Klatovy, úspěšně hrály. Jubilant pak postupně začal i funkcionařit . Dlouhou řadu let patřil mezi významné funkcionáře Okresního svazu národní házené, volejbalu a ledního hokeje, své bohaté zkušenosti pak následně uplatňoval jako místopředseda Výkonného výboru Pošumavského sportovního sdružení Klatovy, v roce 2009 byl pak zvolen do čela této největší sportovní organizace okresu Klatovy, která sdružuje přes 80 tělovýchovných jednot a sportovních klubů, ve kterých se vyžívá přes 10 tisíc členů !

       K významnému životnímu jubileu blahopřejí Josefu Skálovi s gratulací přicházejí členové VV OFS Klatovy společně s funkcionáři  a hráči fotbalových klubů  OFS Klatovy,  sportovci Okresních sportovních svazů, Tělovýchovných jednot a Sportovních klubů okresu Klatovy, připojuje se i široká sportovní veřejnost. Všichni mu do dalších let přejí především pevné zdraví a životní pohodu !





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku