Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
FOTBALOVÉ PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY 25. - 26.7 2015

FOTBALOVÉ PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY 25. - 26.7 2015

 

TJ SUŠICE "A" – VODŇANY  8:1

Branky: Varga 2, Kočí 2, Vrhel 2, Szedmák a Kalný

 

Foto KD Jitka Kilbergerová

MOCHTÍN - DLOUHÁ VES  4:1 (2:1)

Karel Šot

  Přípravný zápas měl solidní úrovně a to zásluhou obou celků. Více ze hry měli od začátku domácí, kteří i častěji zakončovali své akce. V cestě za golem jim však stál výborný golman hostů Jiří Kodýdek. Skore otevřel mochtínský Zdeněk Plánička ve 34. min., ale již o dvě minuty později srovnal na 1:1 dlouhoveský Pavel Švec. Do přestávky ale šel Mochtín opět do vedení, když se z levé strany přízemní střelou prosadil ve 41. minutě střídající Zbyněk Smolík. Úvod druhého poločasu patřil hostům, ale své šance neproměnili, stejně tak jako později domcí hráči na druhé straně. Dalších golů se přítomní diváci dočkali až v závěru utkání. V 81. min. se trefil Jiří Dolejš, v 88. min. pak střídající Josef Rašek, kterému nezištně na gol přihrával Tomáš Babka. Rozhodčí Zd. Říha, hrálo se slušně, bez karet, branky - Plánička, Smolík, Dolejš Ji., Rašek - Švec.

 

 

Foto KD Jitka Kilbergerová

 

FK SVÉRADICE  -  TJ KATOVICE  3:6 (0:3)

Václav Dušek

Divoká přestřelka. Prvních dvacet minut byli domácí lepší, ale nedali dvě stoprocentní šance. Druhá polovina první půle patřila Katovicům, které třemi brankami v řadě úplně rozložili domácí obranu. Na začátku druhé půle přidali Katovice další branku a vypadalo to na debakl. Potom však domácí přidali, zlepšili pohyb a dotáhli se na rozdíl jediné branky. Když to vypadalo, že se Svéradice gólově dotáhnou, přišly další chyby v obraně a Katovice odskočili opět na tři góly. V závěru domácí neproměnili další dvě šance a tak účastník jihočeského krajského přeboru zaslouženě zvítězil, když dokázal své šance na rozdíl od Svéradic, proměňovat.

Branky domácích:  Beránek 2 , Klas Martin

  

SOKOL LHOTA  -  SOKOL PAČEJOV 2 : 3 (1 : 2)

Tomáš Cihlář

Nedělní přípravu zahájili lépe domácí a v 15.minutě po chybě v rozehrávce šli Strejčkem do vedení. Pačejov však ve 29.minutě vyrovnal Pepou Hlůžkem a ve 34.minutě otočil skóre, když Milan Kubaň pěkně uvolnil Vaška Kláska.

Po změně stran zvýšil v 59.minutě vedení hostů Jan Dytrt. Pačejov chytrou hrou kontroloval vývoj zápasu a Lhotě snížení na konečných 2 : 3 doslova daroval zbytečnou minelou v poslední minutě zápasu.

Tomáš Cihlář předseda Sokola Pačejov : „Nedělní přípravný zápas ve Lhotě jen potvrdil, že na vítěze 1.A třídy a čerstvého účastníka krajského přeboru umíme zahrát. V uplynulém soutěžním ročníku 1.A třídy jsme se Lhotou měli aktivní bilanci.“ 

Utkání řídil rozhodčí Michal Homer.

Sestava Pačejova:Kozlík - Ticháček - Žák - Štěpán - Kubaň M. - Hlůžek - Klásek - Panuška - Hosnedl J.- Dytrt - Kubaň J.Střídal Hosnedl P.

 

 

ŽIHOBCE - TJ SUŠICE  C  4:3

Branky za hosty: Chmelík,  Blažek a Hubáček

 


 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku