Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal : Klatovy- Vejprnice

SK KLATOVY 1898  -  VEJPRNICE    3:2 (0:2)

Martin Janda

Středeční přípravné utkání hrané na stadionu Rozvoj a za úmorného horka nakonec skončilo vítězstvím divizního celku. To se ale nerodilo lehce. Hned v úvodu utkání šli hosté do vedení po nepovedeném rohovém kopu a ztrátě balónu domácích ve středu hřiště. Druhou branku přidali svěřenci trenéra Šámala po rohovém kopu. Nejprve předvedl parádní reflex brankář Opl, ale na dorážku již nestačil. A když klatovský útočník Říský střílel dvakrát z dálky do brankáře a Janda nastřelil hlavou břevno, odcházelo se do kabin za stavu 0:2. V druhém poločase sice Klatovy opticky zatlačily soupeře na jeho polovinu, ale branku až do prvního gólu mockrát neohrozily. Až po akci Harmadyho snížil Krásný. Vyrovnání přišlo z hlavy Říského, kterému naservíroval balón Vítovec. Konec byl nešťastný pro hosty, kteří nejprve šli ve třech sami na Hermana. Ten je ale vychytal. V poslední minutě vytěžil balón z dobrého napadání celého týmu Janda, ve vápně byl faulován a následný pokutový kop proměnil.

Další utkání mají svěřenci trenéra Dejmka na programu ve čtvrtek 30. 7., kdy na Rozvoj přijede slavná Viktoria Žižkov v rámci 1. kola poháru FAČR.

Branky: Krásný, Říský, Janda

Sestava: Opl (Herman) - Lukeš, Mészároš, Janda, Cibulka - Kadlec, Dolanský, Matějka Daniel, Krásný - Harmady, Říský. Střídali: Kotrba, Pavlovič, Vítovec





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku