Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní výběry neměly letos v kraji konkurenci - vyhrál krasjké finále starších přípravek

Okresní výběry neměly letos v kraji konkurenci

 

KRAJSKÉ FINÁLE STARŠÍCH PŘÍPRAVEK VYHRÁL OPĚT VÝBĚR Z POŠUMAVÍ

 

V sobotu 20.6.2015 se výběr starších přípravek OFS Klatovy zúčastnil krajského finále v Plzni - Černicích. Vůbec poprvé reprezentovali v této věkové kategorii OFS Klatovy hráči vybraní jednotlivých klubů z Pošumaví.  Nutno dodat, že dokonale napodobili  své starší vrstevníky, kteří v tomto roce vyhráli krajské finále  U 12, národní i republikové  finále a stali nes nejlepším okresním výběrem v Č! Hráči, kteří reprezentovali OFS Klatovy budou prakticky v příštím ročníku jejich nástupci a přejeme jim, aby byli stejně úspěšní jako v krajském finále starších přípravek , kde nenašli přemožitele a z krajského finále do Pošumaví první místo !

 

Výsledky:

OFS KLATOVY  -  OFS PLZEŇ - SEVER 8:3

První část zápasu jsme zvládli na výbornou a po několika pěkných akcí se dostali do pohodlného vedení. V druhé půlce zápasu nás soupeř po naši nedůslednosti z několika brejků potrestal třemi góly.

Branky: Lukáš Šlechta 4x, Jakub Javorský 2x, Martin Doubek 2x

 

OFS KLATOVY  - OFS TACHOV 2:1

Vyrovnaný zápas s velmi těžkým soupeřem, ve kterém se Tachovští ujali vedení. Skóre nejprve srovnal Pavel Dvořák a vítěznou střelou rozhodl utkání Martin Doubek.

Branky: Pavel Dvořák, Martin Doubek

 

OFS KLATOVY  - OFS PLZEŇ - JIH 4:2

Tenhle zápas nám herně příliš nevyšel, po našem prvním gólu soupeř vyrovnal a až v závěru utkání jsme odskočili soupeři na klidnější dvoubrankový rozdíl.

Branky: Lukáš Šlechta 2x, Milan Herz, Martin Šedivý

 

OFS KLATOVY  - OFS DOMAŽLICE 8:1

Poslední zápas v turnaji byl pro nás také nejpovedenější. Utkání se hrálo ve vysokém tempu, s nasazením na obou stranách. Soupeř hrál až do konce zápasu otevřený fotbal, což přispělo k atraktivitě fotbalu a pomohlo naši střelecké produktivitě. V naší hře se projevila také větší sehranost, díky které sehráli velmi pěkné fotbalové akce a zaslouženě zvítězili.

Branky: Jan Šťastný 2x, Lukáš Šlechta 2x, Milan Herz, Lukáš Kamenský, Daniel Těžký, Martin Doubek

 

 

Konečné pořadí:

1. OFS Klatovy

2. OFS Tachov

3. OFS Domažlice

4. OFS Plzeň - jih

5. OFS Plzeň - sever

 

Hrálo se systémem každý s každým s hrací dobou 20 minut.

 

Sestava OFS Klatovy :  Lukáš Kamenský (Nýrsko), Jakub Javorský (Luby), Martin Šedivý, Daniel Těžký, Petr Klečka, Štěpán Urban, Pavel Dvořák (Horažďovice), Milan Herz (Nalžovské Hory), Lukáš Rajtmajer (Mochtín), Lukáš Šlechta, Martin Doubek, Jan Šťastný, Michael Balák (Klatovy)

Trenéři: Michal Šedivý (Horažďovice), Jan Potužník (Klatovy)

 

Hodnocení trenérů Michala Šedivého z FK Horažďovice a Jana Potužníka z SK Klatovy 1898 : " Kluci potvrdili svým výkonem, že se v letošní sezóně okresu Klatovy v Plzeňském kraji daří! (V kategorii mladší přípravka vyhrál krajské finále tým SK KLATOVY 1898). Všichni nominovaní hráči podali zodpovědný a kolektivní výkon a zhodnotili tak práci s mládeží v jednotlivých klubech v našem okresu. Blahopřejeme a přejeme všem hodně fotbalových i životních úspěchů a také hezké prázdniny".





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku