Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Výsledky krajských baráží - odvetná utkání 2014/2015

VÝSLEDKY  KRAJSKÝCH BARÁŽÍ  

 Baráž o účast v  :   Hrací den Středa 17.6  Čtvrtek 18.6. Sobota 20.6.  Neděle  21.6.
Začátek 18:00 18:00 17:00 17:00
utkání  Výsledek Výsledek Výsledek Výsledek
  KP HORNÍ  BŘÍZA  - Start LUBY

 2:3 ( 0:2)

 

  0:1 (0:0)

 Luby postoupily do KP !!!
 1.B třídě Hraničář ČÁSTKOV  - MĚČÍN 

 2:1 (1:0)

 8:1 (1:1)

 Měčín se zachránil v 1.B třídě !!!
 1.A třídě Sokol KRALOVICE  - Slavoj ŽIHLE  

 0:0 (0:0)

 

 4:3 (1:1)

 1.A třídě Sokol MOCHTÍN - Slavoj STOD  

 2:1 (2:1)

 

 3:2 (3:0)

Mochtín postupuje do 1.A třídy !!!!

KRAJSKÉ BARÁŽE  BYLY PRO POŠUMAVÍ STOPROCENTNĚ ÚSPĚŠNÉ !!! 

Po sobotních odvetách krajských baráží které přinesly radost do Lub ve formě postupu , resp. po roční přestávce opět k návratu do krajského přeboru  a  do Měčína, který doma rozstřílel svého soupeře z Tachovska a zůstal tím v 1.B třídě  směřuje naše gratulace k postupu do Mochtína. Mochtín v nedělní odvetě rozhodl o tom, že se stejně jako Luby po roce vrací zpět do vyšší soutěže(1.A třídy) . Tato gratulace je poslední v tomto ročníku fotbalových soutěží 2014/2015.  Týmy z Pošumaví, které se zúčastnily baráže byly v nich tentokráte maximálně úspěšné a udělaly všem příznivcům fotbalu v tomto regionu radost a udělaly tím tu nejlepší tečku nejen  za jarní  končící sezónou.

 

LUBŠTÍ BARÁŽE HRÁT UMÍ – UDĚLALI RADOST NEJEN SOBĚ A PO ROCE SE VRACÍ MEZI KRAJSKOU ELITU

 

Když se vrátíme o rok zpět, pak před rokem v Lubech  příliš důvodů k veselí nebylo.  Družstvu mužů vyhasla jejich poslední naděje na záchranu. Po prohraném závěrečném utkání minulého ročníku krajského přeboru v Nepomuku se muselo s účastí mezi elitou kraje z důvodu sestupu rozloučit.

V sobotu 20. června to ale po odvetném barážovém duelu o postup  do KP vypadalo s náladou úplně jinak. Radost zavládla s výjimkou kabiny, které patřila zklamaným hostům  v každém koutku sportovního areálu Startu a byla po právu velká. Lubští opět potvrdili svojí úspěšnost v krajských barážích , hlavně těch zápasů, hraných na hřištích venku a po roční přestávce znovu míří mezi nejlepší kluby v kraji. Blahopřejeme!

 

LUBY  - HORNÍ BŘÍZA  0:1 (0:0)

Karel Křížek

Ve druhém barážovém utkání o účast v krajském přeboru domácí potvrdili, že se jim lépe daří v utkáních na půdě soupeře, než před domácím publikem. Po vítězství 3 : 2 v Horní Bříze se v domácím utkání soustředili hlavně na obrannou činnost a spoléhali na brejkové situace. Hosté naopak museli hrát na vítězství, pokud chtěli pomýšlet na záchranu krajského přeboru. Během prvního poločasu se diváci gólu nedočkali, oba soupeři dobře bránili a vzhledem k podmáčenému terénu nevycházela kombinace ani koncovka. Největší šanci hostů tak v 9. minutě utkání zlikvidoval brankář Kalaš, na straně domácích to byl Karel Švátora, který ve 36. minutě obral o míč hostujícího obránce, ale jeho střela skončila nad brankou soupeře. Do druhého poločasu nastoupili aktivněji hosté, kteří si vytvořili převahu a snažili se zvrátit utkání ve svůj prospěch. Velkou šanci měl v 50. minutě Martin Vrla, který z dobré pozice netrefil branku domácích. Domácí obrana vzdorovala až do 77. minuty utkání, kdy se po autovém vhazování dostal k míči Václav Čermák a z hranice pokutového území jeho povedená střela skončila v síti domácích. Stav 0 : 1 ale pořád hostům na úspěch nestačil a tak se snažili přidat ještě nějakou branku. To už se jim ale do konce utkání nepodařilo a tak se domácí mohli i přes prohru  0 : 1 zase po roce radovat z návratu do krajského přeboru.

 Sestava domácích: Kalaš Jan, Voráč Jan (85. Voráček Přemysl), Sýkora Filip, Koželuh Vojtěch, Vejskal Martin, Rückl Zdeněk (67. Cole Jerome), Čipera Pavel, Švátora Karel (90. Šleis Karel), Sysel Petr, Čížek Aleš, Havlovic Marek (75. Křížek Karel).

 Sestava hostů: Mizera Pavel, Šimice Radek, Sedlecký Jiří, Sudík Matěj, Zavadil Milan, Vrla Martin, Něměček Josef, Čermák Václav, Chocholatý Pavel, Mornštajn Filip a Tobrman Václav.

Branky: 77. Čermák Václav

Rozhodčí: Miloš Burda, Milan Vocelka, Karel Maroušek, Vladimír Čermák;ŽK: 3 : 1;Diváků : 300.

 Radost hráčů Startu Luby z návratu do krajského přeboru po zápase s Horní Břízou . Foto Milan Kilián z Klatovského deníku. 


 
 

MĚČÍN TÍM ŽE SE ZACHRÁNIL SPLNIL POVINNOST , A UCHRÁNIL OD SESTUPU JANOVICE  A TAKÉ ZAVLEKOV

 

Měčín  má splněno ! Tím že se zachránil  v barážovém dvojutkání ve kterém mu byl soupeřem druhý tým z okresního přeboru Tachovska  svojí  povinnost  vůči klubu a městu , zachránit  se v 1.B třídě splnil. Navíc ale také uchránil od sestupu týmy z okresních soutěží, v OP  se zachránily Janovice a ve III. třídě zůstává také Zavlekov. V Janovicích se ještě radost zdvojnásobila,  neboť  B tým , který vyhrál IV.třídu sk. A má dveře k postupu do III.třídy otevřené. Smutnit nemusí ani druhé Chudenice, které vy měly nahradit ve III. třídě Sokol Týnec , který podal přihlášku do  IV.třídy.   

MĚČÍN  -  ČÁSTKOV   8:1 (1:1)

Evžen Veselý

 V druhém barážovém utkání bylo povinnosti vítězství domácího celku.   Měčín začal velmi aktivně, kdy kombinační hrou přehrával Částkov.  V 6 min se hlavou trefil Lukáš Čejka. Domáci branka ukolébala a hosté začali aktivněji. Výsledkem byla  v 21 min vyrovnávaní branka Papouškem. Do konce poločasu hosté byli aktivnější ale brankář Jarolím v brance  domácích byl k nepřekonání , kdy zlikvidoval dvě vyložené šance Papouška a Bočka. Druhý poločas začal Měčín aktivněji a výsledkem  bylo navýšení skoré. Rozhodující pro celé utkání byla vlastní branka po nedorozumění obrany s brankářem. Od této chvíle byl Měčín aktivnější a tím narůstalo skoré. Hosté po vlastní brance se více zajímaly o výkon rozhodčího než na hru.

Po páté vstřelené brance bylo na hřišti již jedno družstvo - domácí - hosté již rezignovali.  Za předvedený výkon ve druhém poločase patří poděkování celému družstvu. I.B třída je pro Měčín zachována na další sezonu.

Branky  : Němec 2x, Malán 2x, Drmola, Čejka, Duchek J. vlastní - Papoušek

Sestava Měčín : Jarolím, Malán, Krotký Zdeněk, Bureš (Krotký Jar.), Němec, Klíma, Čejka L. Duchek Petr(Duchek Jan), Šlais, Drmola(Knap)

Před návštěvou 250 diváků rozhodoval Rudolf Špoták, AR Pavel Šiška a Václav Duda,  AR 4 - Jaroslav Rubáš.  ŽK 1:1 (ČK 0:4 - dvě z toho obdrželi hráči z lavičky). 


  

MOCHTÍN PROHRÁVAL V ODVETĚ 3:0,ALE DVA GÓLY PO POLOČASE HO VRÁTILY ZPĚT DO 1.A TŘÍDY

 

   Fotbalisté Sokola Mochtín se po roce opět vrací do I.A třídy. V odvetě ve Stodu sice svůj jednogolový náskok ze zápasu z Mochtína, kdy vyhráli 2:1, brzo ztratili, ale domácímu Slavoji byli rovnoceným soupeřem. Neztratili hlavu, ani naději v již beznadějné situaci, kdy ve 42.min. domácí Slavoj vedl 3:0 ! Právě naopak. Tento nepříznivý stav je vyburcoval k maximálnímu výkonu, kterým začali svého soupeře dostávat pod tlak a nakonec ho využili i ke vstřelení dvou branek, které jim zajistily postup !  O tu druhou, postupovou, se postaral teprve 17 letý Viliam Pretzelmayer, pro kterého to byl teprve druhý start za mochtínské áčko a jeho první gol za muže !

 

STOD - MOCHTÍN  3:2 (3:0)

Karel Šot

 Lepší úvod zápasu si domácí nemohli přát. Již v 7.minutě otevřel skore domácí kanonýr Tomáš Tlustý, stejný hráč pak z penalty ve 20.min. zvyšuje na 2:0. Ve 34.min. byl Mochtín blizoučko kontaktnímu golu, ale střelu Jiřího Dolejše z VPK vyráží domácí golman Janča konečky prstů na tyč. A když Pavel Karlíček ve 42.min. zvýšil dorážkou již na 3:0, byla šance domácího Slavoje na udržení se v I.A třídě jednoznačná. Po přestávce ale nastoupil úplně jiný Mochtín, plný elánu, bojovnosti a odhodlání ještě se zápasem něco udělat. Domácí naopak šli do útlumu, bránili svůj náskok, ale dvěma golům nezabránili a to ještě jejich skvělý golman Lukáš Janča několikráte čaroval. V 51.min. skoruje pro rohovém kopu hlavou Pavel Staněk, snižuje na 3:1, v 69.min. se k vyraženému míči dostává Viliam Pretzelmayer a ze 20 m střílí druhý, postupový gol Mochtína. Domácí hráči se pak snažili o navýšení skore, měli dvě šance, ale i Mochtín byl nebezpečný a  málem srovnal na 3:3, skore se však již nezměnilo, i přes porážku se radovali z vydřeného postupu fotbalisté Sokola Mochtín i jejich příznivci. 

     Zápas se hrál v režii čtyř žen. Hlavním arbitrem byla H.Šálková, asistovaly jí r. Šauflová, Špindlerová a Hessová, DS byl p.Svovoda, ŽK 1:0, branky : Tlustý 2, Karlíček - Staněk, V.Pretzelmayer, 250 diváků.

 

I do Mochtína směřuje naše gratulace k postupu , která je poslední v tomto ročníku fotbalových soutěží 2014/2015.  Týmy z Pošumaví, které se zúčastnily baráže byly v nich tentokráte maximálně úspěšné a udělaly všem příznivcům fotbalu v tomto regionu radost a udělaly tím tu nejlepší tečku za končící sezónou.


 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku