Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Z RAKOUSKA PŘIVEZLI ŽÁCI SK KLATOVY 1898 TŘETÍ MÍSTO


 

Z RAKOUSKA PŘIVEZLI ŽÁCI  SK KLATOVY 1898 TŘETÍ MÍSTO

23.-24.5 se tým U-13 SK Klatovy 1898 zúčastnil mezinárodního fotbalového turnaje v rakouském Bregenzu- Bodensee pokal.

Za účasti 90 týmu v různých kategoriích z Německa,Rakouska,Francie, Švýcarska,Holandska,Polska, Kosova a České republiky.V krásném fotbalovém areálu dvou místních klubů Schwarz-Weiss Bregenz a Viktoria Bregenz se hrálo na velmi kvalitních terénech, umocněným pohledem na vrcholky zasněžených Alp a z druhé strany rozlehlého Bodamského jezera.

Hrálo se na celé hříště ,s počtem hráčů 10+1,hrací doba 1x 25min.

Šestnáct  týmů bylo nalosováno do čtyř skupin po čtyřech týmech,z nichž první dva týmy postupovaly do čtvrtfinálových vyřazovacích bojů.

Výsledky základní skupiny D

SK KLATOVY-SV DJK DIEBURG(SRN)  1:0

Branka : Jílek Pet)

 

SK KLATOVY-FC SELTZ(FRA)  1:1

Branka: Marek Lukáš

 

SK KLATOVY-SC STEINEN BASILEJ(SUI)  5:0

Branky: 2xJílek Petr,Marek Lukáš,Doubek Martin,Petrželka Vojtěch

 

Tabulka skupiny D

1 SK KLATOVY  7b. 7:1

2 FC SELTZ       7b. 4:1

3.V.DIEBURG     3b.  4:2

4.SC STEINEN   0b. 0:11

Komentář k základní skupině připravil trenér klatovských žáků U13 Josefa Jurašiho : „ V prvním zápase s V.Dieburg jsme přeci jen byli nervóznější tým z nového prostředí, ze soupeře i z velkého fotbalu, se kterým máme minimální zkušenosti. Až krásná střela P.Jílka do horního rohu soupeřovi branky nás uklidnila.

Druhý zápas ve skupině s pozdějším vítězem celého turnaje Fc Seltz měl velkou kvalitu. Vedli jsme přesnou hlavičkou L.Marka až do samotného závěru dramatického utkání. V posledních vteřinách zápasu byla faulována nejlepší hráčka soupeře, která se sama postavila k míči a z trestného kopu chytrou střelou kolem zdi vyrovnala.

Třetí zápas s Sc Steinen,byl od začátku jasnou záležitostí, s méně kvalitnějším soupeřem se na hřiště dostali i náhradníci, výše skóre rozhodovalo o konečném umístění ve skupině.“

 

ČTVRTFINÁLE:

SK KLATOVY-SW BREGENZ(AUT) 4:0

(Petrželka Vojtěch,Sojka Alexander,Kutka Marek,Jílek Petr)

 

S pokorou a obavami jsme vstoupili do čtvrtfinálového zápasu proti domácímu týmu.Jenže náš výkon rostl zápas od zápasu a soupeři jsme nedali žádnou šanci a v pohledném utkání jsme si z chutí zastříleli a s přehledem postoupili do semifinále.

SEMIFINÁLE:

SK KLATOVY-TB BEINSTEIN(SRN) 0:1

Do semifinále jsme  vstoupili sebevědomě,nastřelená tyč,několik nadějných šancí ve vápně soupeře zmařil gólman Beinsteinu,rohové kopy 7:0 pro náš tým,i neodpískaný faul v pokutovém území......,bohužel se potvrdilo otřepané nedáš-dostaneš,čtyři minuty před koncem zápasu z ojedinělé standartní situace soupeře jsme neodvrátili centrovaný míč do našeho pokutového území a nikým neatakovaný hráč hlavou vstřelil vítěznou braku.

Tím se nám rozplynul sen zahrát si velké finále na zcela zaplněném hlavním stadiónu Casino SW Bregenz.

 

O 3místo:

SK KLATOVY-SR CREUTZWALD (FRA) 3:0

(2x Marek Lukáš,Kirpal Jakub)

Hodně zklamaný tým byl správně namotivován, kluci si chtěli vynahradit smůlu která je potkala v semifinále a urvat pro sebe pohár za třetí místo. Po výborném výkonu celého týmu jsme se mohli všichni radovat a slavit třetí místo na velmi kvalitním turnaji.

SK Klatovy v Rakousku reprezentovali: Muknšnábl,Šedivec,Hais,Petrželka, Říha,Kirpal,Sojka,Kutka, Jílek, Doubek, Kuchárik,Marek,Jánský,Burcal,Fiala,Doan,Zemančík,Kovářík,Šťastný,Bejvl.

Trenér Josef Juraši : „ Chtěl  bych poděkovat všem hráčům za vzorné chování a reprezentaci klubu po celou dobu turnaje. Poděkování  patří  všem rodičům, kteří za námi přijeli a vytvářeli nám výbornou fotbalovou kulisu a také p.Radkovi Lepšímu řidiči našeho busu firmy Baumgartner, který se o nás po celou dobu zájezdu vzorně staral......Díky vám všem!!!!“

 






Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku