Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B TŘÍDA skupina B 23 . kolo 23.-24.5.

 

1. B  TŘÍDA  - SKUPINA B

 1.B třída – aktuální výsledky

 

  

PRVNÍ  DOMÁCÍ VÝHRA VYNESLA MĚČÍNU TŘI BODY A OPUŠTĚNÍ POSLEDNÍHO MÍSTA V TABULCE, NICMÉNĚ NYNÍ BUDE PAUZÍROVAT  A PAK HO ČEKÁ ZÁPAS PRAVDY  DOMA S POSLEDNÍM SOKOLE BLOVICE

Ve Spáleném Poříčí se na podzim body dělily. Po výsledek 2:2 došlo na penalty a v nich hosté prohráli 3:1. V Měčíně hosté hráli o udržení naděje na zisk druhého místa. Tento sen dostal v Měčíně dost velkou ránu , neboť o záchranu bojující Měčín doma slavil nejen první vítězství v tomto ročníku na svém hřišti, ale také opuštění posledního místa v tabulce. Je to však radost  jen pomíjivá.  Domácí mají v tabulce o zápas více než poslední Blovice , které v případě výhry v příštím kole pošlou Měčín, který bude v tomto kole stát opět na poslední místo a pak se v předposledním kole utkají ob a kandidáti na sestup střetnou na férovku právě v duelu v Měčíně .

 

S. MĚČÍN - SP. POŘÍČÍ 1: 0 ( 1: 0)    

Evžen Veselý

 V další existenčním utkání přijel do Měčína aspirant na postup. V bojovém utkání měli první šanci hosté. Domácí golman Jarolím akci zlikvidoval. Potom zahrozili domácí, kdy Dušan Němec z malého vápna mířil vedle branky. V 37 min po závaru před branku hostí bylo faulován Němec a z penalty se nemýlil Bureš.  Šance byli na obou stranách ale střelci měli vychýlenou mušku. V 80 min vystřelil Luboš Drmola a obrana hostí zachránila na brankové čáře. Poslední pětiminutovka se odehrála v režii hostí, ale domácí svoji  bojovností získaly zaslouženě tři body.

Utkání řídila s velkým přehledem jako hlavní Jana Šlaufová na čarách Zuzana Špindlerová a Tereza Hessová.

Branky: Bureš (PK); ŽK: 1:1, diváků 150

Sestava Měčín: Jarolím, Krotký Zd. Bureš, Štampach, Duchek Petr, Duchek Jan,(88 min Jareš), Malán, Němec, Ambrož, Klíma, Drmola

 


 

DLOUHÁ VES ZVÍTĚZILA NAD VELMI KVALITNÍM SOUPEŘEM Z BLOVIC, KTERÉHO POSLALA OPĚT NA DNO TABULKY

 Domácímu Tatranu se podařilo dotáhnout duel se Sokolem Blovice do vítězného konce . Bylo to určitě nejen k radosti dalších týmů Strážova, Měčína,  ale také samotná Dlouhá Ves) , které s tímto velice kvalitním soupeřem bojují o záchranu.  Po výhře na podzim v Blovicích tedy i doma Dlouhá Ves  získala plný počet bodů a to je bilance se kterou se jiné týmy(pokud odečteme kontumační výsledky) pochlubit nemohou.

  

DLOUHÁ VES - S. BLOVICE  1: 0 ( 0: 0)                  

F. Dryje          

Dobrý nástup domácích – hra se postupně vyrovnává, ale na šance to vychází na domácí. Brzy dochází na střídání z důvodu zranění (Hubený). Mladíci z Blovic jdou do toho zostra a  hodně faulů směřuje na nohy soupeře.I dalšímu střídání dochází z důvodů zranění. V 68´ minutě dostává P.Trčan do volného prostoru, posune si míč směrem k brance a prudkou přízemní nedává šanci brankaři z Blovic. V úplném závěru dostávají hosté míč za brankovou čáru domácích. Této situaci předcházel faul na bránícího hráče a branka uznána nebyla. Hosté předvedli výborný výkon, ale přesto odjíždějí do Blovic bez bodů. Domácí hráči si zaslouží za obětavý výkon pochvalu.

Sestava domácí: Kodýdek, Goby, Valvoda, Sperl, Krůs, Mirvald, Hubený, Pechek, Švec, Kulhánek Dryje,   střídali: 11´min Hubený Jan a nahradil ho Blažek František 70´min. Dryje Filip a nahradil ho Beránek Pavel

Sestava hosté: Šabata,Davídek, Stegmuller, Lukáš, Hajský, Malý, Rous, Heřman, Nekola, Laibl, Rous R, střídali: 82´min Hajský Karel a nahradil ho Matoušek Tomáš

Branky :68´min Trčan Petr

Rozhodčí:Komanec Petr, Brůha Radek, Schveinert Radek,  ŽK: 4:4, diváků 100.     


 V CHANOVICÍCH SKONČIL SOUBOJ NOVÁČKŮ DĚLBOU BODŮ

Souboj dvou nováčků, kteří se v tomto ročníku rozhodně neztratili skončil dělbou bodů. Domácí tak znovu potvrdili svojí velmi vysokou produktivitu v počtu získaných bodů na svém hřišti. V duelu s lídrem tabulky  se očekával kvalitní fotbal  do kterého šli v roli favorita hosté. Nakonec se  tento souboj protáhl až do penaltového rozstřelu , kde vedle kvality brankářů je potřebné i štěstí a to stálo na straně hostů.  

CHANOVICE - KOŠUTKA    4 : 4(1:3)  PK 3:5

Jiří Štěrba

Domácí zaspali začátek. Hosté již v první minutě šli do vedení když zůstal před brankou domácích úplně volný Liška. Po této brance se domácí probudili a zatlačili hosty a přišly šance. V 6 minutě Zoubek z 10 metrů přestřelil branku hostů. V 8 minutě se již po dlouhé době trefil domácí kapitán Polena Michal. Hosté po chybě domácích šli opět do vedení po druhé brance hostujícího Lišky. Potom domácí tlačili ale branky se dočkali hosté, když se 39 minutě trefil Pekník. Po poločasové přestávce se domácím povedl nástup, když se v první minutě trefil Zoubek. Hosté se ani po snížení neprobrali a domácí trestali a v50 minutě srovnal na 3:3 svým druhým gólem Polena Michal. Hosté za tři minuty po rohovém kopu opět šli do vedení, když hlavou střelil branku  hostující Pekník. Domácí dál bojovali. V 61minutě šel sám na brankáře hostů Srb ale nedal. V 70 minutě si vše Srb vynahradil a vyrovnal na 4:4. Domácí dál útočili a v 76 minutě Zoubek trefil spojnici tyče s břevnem hostující branky. Potom se již do konce zápasu nic důležitého nestalo. Na pokutové kopy byly úspěšnější hosté, když se za domácí netrefil Prýmas.

Branky :  8. a 50.  Polena Michal, 46.  Zoubek Václav, 70" Srb Ondřej -  1. a 15.  Liška Kartel, 39.  Forejt Tomáš, 53.  Pekník Jan

Rozhodčí : Kašpar Zdeněk, ŽK 1:1, diváků 100.

Sestava  Chanovice: Soukup Karel, Šulc Jiří, Prýmas Jaroslav, Šlehubr Milan, Zoubek Václav/79" Rada Lukáš/, Srb  Ondřej /86"Skuhravý Ondřej/, Šebek Jan, Pavlovský David, Polena Michal, Polena Josef, Černohorský Lukáš

Trenér Chanovic Luděk Cimrhanzl : " Již jistý účastník A třídy předváděl v první polovině velice přesvědčivý výkon. Hned v 1. min šli hosté do vedení. My jsme si potom vytvořili měkolik slibných šancí, ale proměnili jen jednu M. Polenou. Do poločasu jsme ještě dvakrát inkasovali po chybách v obraně. Po přestávce se změnil obraz hry v náš prospěch a to se projevilo na skóre. Brankami Zoubka a M. Poleny jsme srovnali na 3:3. Hosté šli ve strhujícím závěru po školácké chybě v obraně do vedení. My jsme opět neproměnili sérii vyložených šancí. Golem skončila až chytrá hlavička Srba. V penltách byli hosté šťastnější a odvezli si bod navíc. Utkání se hrálo ve vysokém tempu a jsem rád, že naši hráči v přímé konfrontaci uspěli. Hráčem utkání byl Jan Šebek, který svou aktivitou převyšoval všechny účastníky utkání."


 STRÁŽOV DOSTAL V CHLUMČANECH BŮRA A MUSÍ DOMA V PŘÍŠTÍM KOLE  ZABRAT ZNOVA - DÁT NĚJAKÝ TEN GÓL , ZKRÁTKA OPĚT VYHRÁT!  

V Chlučanech se soupeřům na body dosahuje jen velmi těžko.  Pro hosty není hřiště a prostředí v Chlumčanech vzhledem k častým soubojům o mistrovské body v 1. A  i 1. B třídě. Neznámé, ale při současné formě obou týmů i pořadí v tabulce role favorita připadla domácím . kterým se podle předpokladů podařilo vrátit Strážovu podzimní prohru 10 i s úroky.

 

 

CHLUMČANY – STRÁŽOV   5:0 (2:0)

Branky: Havlíček 2, Šimána 2, Nohava; ŽK: 0:3. Rozhodčí Kafka, Čermák, Kohout.

Sestava Strážova: Javorský, Janka, Chaluš, Michel, Denk , Uruba, Kološ, Faltín, Hosnedl, Plíhal (12. Šlégl) Jánský (55.Kutný).

 


 

ŠTĚNOVICE - FK ŽÁKAVA  0: 2 ( 0: 1)                    

Branky: Fiala, Huňáček; ŽK: 0:2, diváků 100

 

PŘEŠTICE B - ST. SMOLIVEC             2: 1 ( 1: 1)      

Branky: Fornouz, Pap - Strejc; ŽK: 4:2

 

TABULKA

Rk.

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

PK

(Prav)

1.

Košutka

21

15

3

3

62: 26

50

2

( 18)

2.

Mochtín

21

11

3

7

38: 34

38

2

( 3)

3.

Sp.Poříčí

21

10

3

8

49: 34

35

2

( 3)

4.

Přeštice B

22

7

9

6

29: 32

35

5

( -6)

5.

Chanovice

21

9

5

7

49: 44

34

2

( -1)

6.

Chlumčany

22

9

4

9

42: 33

33

2

( -2)

7.

Dl. Ves

21

9

3

9

31: 30

32

2

( -3)

8.

Žákava

21

9

4

8

40: 38

31

( 1)

9.

Štěnovice

21

9

3

9

36: 39

31

1

( -3)

10.

St. Smolivec

21

7

5

9

30: 47

27

1

( -4)

11.

Strážov

21

5

5

11

27: 44

24

4

(-10)

12.

Měčín

22

3

9

10

23: 41

23

5

(-15)

13.

Blovice

21

6

2

13

33: 47

21

1

(-10)

  

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku