Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KP starší dorost o 1.-5. místo 6.kolo 16. -17.5. 2015

 

KRAJSKÝ PŘEBOR – STARŠÍ DOROST

Krajský přebor  starší dorost – aktuální výsledky

V ODVETĚ DOŠLO NA VRÁCENÍ BODŮ  

 

V odvetném zápase nástavbové části KP staršího dorostu  o  1.-5. místo se  v Klatovech střetly první dva týmy tabulky. Hosté, kteří vyhráli základní část KP  doma v úvodním zápase finále prohráli s Klatovy 0:1. V odvetě došlo na vrácení bodů ve prospěch kolektivu z Domažlic, který si  Klatov  odvezl  za spravedlivou remízu a vítězství na pokutové kopy.


 KLATOVY - DOMAŽLICE  2: 2 ( 1: 1) PK 3:4

Ján Gašpár

Do utkání jsme nastoupili v pozměněné sestavě, absence čtyř hráčů základní sestavy byla znát. Hned v úvodu utkání jsme se nechali zaskočit dlouhou přihrávkou vzduchem na hostujícího útočníka Tumpacha, ten se v takových situacích nemýlí a prostřelil našeho brankáře Schweigla, 0 : 1. Výkonem jsme se zvedali kolem 15. min. hry, impulsem byl průnik Javorského do pokutového území, ale jeho zpětnou přihrávku na nabíhajícího spoluhráče zachytil brankář hostí. Krátce na to se na hranici pokutového území uvolnil Krásný, ale jeho křížnou střelu brankář vyrazil na roh. V této fázi hry byl gól cítit ve vzduchu a přišel ve 28. min. hry, kdy Pitel vyslal přihrávkou mezi obránci k úniku Krásného a ten střelou na vzdálenější tyč vyrovnal, 1 : 1. A minutu poté jsme mohli jít do vedení, avšak Krásného tvrdou střelu brankář opět vyrazil na roh. Do poločasu jsme mohli utkání zvrátit na svoji stranu, ale chyběl nám lepší pohyb a kazili jsme hodně přihrávek. Byl to naopak soupeř, který dále dobře bránil a čekal na příležitost. Nabídli jsme mu jí sami v 68. min., lehký centrovaný míč jsme školácky nechali propadnout na malém vápně a soupeři stačilo jenom nastavit nohu, 1 : 2. Pak k vyrovnání měl blízko Krásný, postupoval sám na brankáře hostí, obhodil si jej a byl sražen rukama. Rozhodčí situaci jako faul neviděl. Vyrovnání přinesla až závěrečná minuta utkání, k odraženému míči se dostal Kozák a trefil přesně k tyči, 2 : 2.

Remíza je tedy spravedlivá, při střelbě ze značky pokutového kopu byl šťastnější soupeř.

Sestava: Schweigl - Kozák, Macháček, Čabrada, Bláha - Cibulka, Harmady, Pitel, Javorský - Krásný, Šleis. Dále nastoupil Marek a Bošek.

 

Foto KD Jitka Kilbergerová

 

Dynamo ZČE -  Vejprnice  5: 2 ( 3: 1)         

 

TABULKA

Rk.

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

PK

(Prav)

1.

Domažlice

5

1

1

3

35: 15

27

23

( -2)

2.

Klatovy

5

4

1

0

19: 21

20

7

( 7)

3.

Vejprnice

5

2

1

2

23: 23

19

12

( -2)

4.

SŠ Plzeň

4

2

1

1

23: 21

18

11

( 1)

5.

Dynamo ZČE

5

1

0

4

18: 38

12

9

( -6)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku