Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Krajský přebor dorostu mladší o 1.-5. místo 5. kolo 9. – 10.5.2015

 

KRAJSKÝ PŘEBOR – MLADŠÍ  DOROST

Krajský přebor mladší dorost – aktuální výsledky

SE SOUSEDEM SE O BODY ROZDĚLILI

 

Brankové hody byly k vidění v pátém kole finálové části krajského přeboru mladšího dorostu v Plzni. Po osmi brankách svorně rozdělených do obou svatyní aktérů zápasu po čtyřech došlo na pokutové kopy  ve kterých si dva body připsali šťastnější domácí.   


 

SŠ PLZEŇ   - KLATOVY   4: 4 ( 2: 2)  PK 7:6

Gašpár Ján

Začátek utkání patřil nám, hráli jsme s chutí a soupeře jsme zaskočili již ve 3. min., kdy nejdříve Benda ve vyložené šanci nastřelil brankáře domácích a odrážený míč zpoza šestnáctky trefil Bouberle nádherně lobem do opuštěné brány, 0 : 1. Netrvalo dlouho, běžela 12. min. z levé strany pohotově střílel Šleis, brankář jen s námahou míč vyrážel před sebe a Benda stál na správném místě a jeho dorážka znamenala naše vedení 0 : 2. Z ojedinělého útoku domácích jsme pak nezvládli nakopnutý míč za naší obranu, brankář Šít riskoval dlouhým vyběhnutím, ale útočník domácích byl u míče dříve a skóroval, 1 : 2. Těsně pře přestávkou jsme nezvládli v našem pokutovém území souboj s útočníkem domácích, uvolnil se přes naše dva bránící hráče a pak následnou přihrávku na malém vápně proměnil jeho spoluhráč, 2:2.

     Hned na začátku druhého poločasu jsme šli znovu do vedení, nezištnou přihrávku Kaase proměnil Kapusta, 2 : 3. Opět jsme byli herně lepší, drželi jsme častěji míč a přišla nádherná samostatná akce Kaase, uvolnil se v pokutovém území soupeře přes jeho tři bránící hráče, ale již neměl sílu na přesnější zakončení. V 65. min. přišla opět vyrovnávací branka, na které jsme měli velký podíl sami zbytečným faulem na naší polovině hřiště a pak nekoncentrovanosti před vlastní brankou, čímž jsme nezvládli lehký centrovaný míč a soupeř zblízka dorážel, 3 : 3. Posledních deset minut se hrálo od brány k bráně s cílem dát rozhodující gól. Nejdříve domácí útočník Ivan Kutlák si pohrál s naší obranou až nechutně a zavěsil, 4 : 3. Poslední úder na kopačce měl Karel Šleis, po přihrávce Kapusty se protisměrnou kličkou zbavil obránce a levačkou pálil tvrdě, 4 : 4. Remízový výsledek je zasloužený, při pokutových kopech rozhodla desátá série.

Sestava: Šít - Bouberle, Sojka, Bošek, Marek - Benda, Kapusta, Vlček, Javorský - Šleis, Pivoňka. Střídali: Skhlyarskyy, Kaas

Branky: Bouberle, Benda, Kapusta, Šleis

 

DYNAMO ZČE -  DOMAŽLICE  7: 0  (nedohráno)

 

TABULKA

Rk.

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

PK

(Prav)

1.

Dynamo ZČE

4

3

1

0

55: 26

26

16

( 4)

2.

SŠ Plzeň

4

2

2

0

48: 27

23

15

( 2)

3.

Klatovy

4

2

1

1

39: 25

23

16

( 4)

4.

Domažlice

4

0

1

3

20: 58

11

10

( -5)

5.

Vejprnice

4

0

1

3

18: 44

7

6

( -8)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku