Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Krajský přebor dorostu starší o 1.-5.místo 5 . kolo 9.. – 10.5.2015

 

 

KRAJSKÝ PŘEBOR – STARŠÍ DOROST

Krajský přebor  starší dorost – aktuální výsledky

 

KAASOVY DVĚ ÚSPĚŠNÉ TREFY ZA TŘI BODY

 

Další, v pořadí již čtvrté vítězství ve finálové části o 1.-5. místo mají za sebou starší dorostenci SK Klatovy. Cestu za třemi body v Plzni na hřišti Sportovní Školy naznačil dvěma góly Kaas  a byla to cesta úspěšná.  Klatovy nyní mají doma v duelu s vedoucím týmem z Domažlic v případě vítězství snížit náskok na lídra tabulky na pouhé tři body.


 

SŠ PLZEŇ -   KLATOVY   1: 3 ( 0: 1)               

Janda Martin

Starší dorostenci Klatov chtěli prodloužit svoji jarní neporazitelnost a podle toho vypadal i začátek utkání, kdy si vytvořili mnoho gólových šancí. Jenže jak už je zvykem, větší procento z nich zůstalo nevyužito a nebylo přetaveno v branku. Nejprve střílel v šesté minutě z přímého kopu Dolanský, ale brankář chytil. O čtyři minuty později zahrával tentýž hráč PVK ze strany a na jeho centr si naběhl aktivní Kaas, který neměl s proměněním problém - 0:1. Následně přišla pasáž, kdy klatovští mohli a měli přidat pojistku v podobě uklidňujícího gólu. Jenže během tří minut selhali v zakončení Harmady, Krásný a do brankáře střílel i Dolanský. Ve 22. minutě se osmělili také domácí, ale jejich střela šla vedle branky. Ve druhé polovině první části ale dokázali hru vyrovnat a dostali se zpět do zápasu. Druhou branku ale mohl před odchodem do šaten přidat Harmady, který obešel posledního hráče, ale brankář ho vychytal.

     Druhý poločas začali lépe domácí, když v 55. minutě nastřelili břevno. O minutu později přišla nejlepší možná odpověď. Totožná branka s tou první - Dolanský centruje a Kaas střílí branku - 0:2. První branka domácích přišla o deset minut později, když Komárek střílel z vápna k tyči - 1:2. Rozhodující a poslední branku vstřelil ale Lukáš Krásný, když obešel domácího stopera a se zakončením už neměl problém - 1:3. Do konce utkání už Klatovy nedovolili soupeři se stavem utkání něco udělat a zaslouženě si připsaly další tři body.

Sestava: Schweigl - Macháček, Lysek, Čabrada, Bláha - Kozák, Dolanský, Kaas, Vlček - Krásný, Harmady. Střídali: Pitel, Šleis, Šít, Kapusta, Bošek

Branky: Kaas 2, Krásný

 

Ostatní výsledky :

DYNAMO ZČE  -  DOMAŽLICE  1: 4 ( 1: 2)  

 

TABULKA

Rk.

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

PK

(Prav)

1.

Domažlice

4

1

0

3

33: 13

25

22

( -3)

2.

Vejprnice

4

2

1

1

21: 18

19

12

( -2)

3.

Klatovy

4

4

0

0

17: 19

19

7

( 9)

4.

SŠ Plzeň

4

2

1

1

23: 21

18

11

( 1)

5.

Dynamo ZČE

4

0

0

4

13: 36

9

9

( -6)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku