Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
POSTŘEHY Z UPLYNULÉTO FOTBALOVÉHO VÍKENDU V POŠUMAVÍ

 

OHLASY PO UTKÁNÍ Z UPLYNULÉHO FOTBALOVÉHO VÍKENDU V POŠUMAVÍ

 

1.A třída 

KŘIMICE - PAČEJOV 1:1 (PK 4:2)

Tomáš Cihlář, předseda Sokol Pačejov : "Po změně stran jsme byli lepší než  domácí,  ale šance Patrika Žáka, Filipa Peloucha, Pavla Poleny zůstaly nevyužity. A když v 80.minutě mířil těsně vedle i Vašek Klásek, skončil zápas nerozhodně. Ve střelbě pokutových kopů byli úspěšnější domácí,když za hosty mířili do černého jen Honza Dytrt a Josef Ticháček. Přesto podle slov trenéra Luboše Vašici předvedli jeho svěřenci jeden ze svých nejlepších výkonů. "

DOUBRAVKA B - SVÉRADICE 1:2

Václav Dušek : "Posilněná rezerva divizního Senca byla proti hostům, hrajícím bez několika stabilních hráčů, bez ohledu na postavení ve vyrovnané tabulce favoritem. Průběh utkání tomu i odpovídal. Hrálo se hlavně na polovině hostů, zkušený tvůrce Vaigl rozdával přesné pasy, ale jeho spoluhráči se až do přímého zakončení dostávali ztěžka. Svéradice přežily úvodní půlhodinku a pak z první akce udeřily. Po rohovém kopu vystřelil odražený míč na branku Vonášek a míč po několika odrazech doputoval až za domácího brankáře.  Těsně před přestávkou byl velmi nevybíravým zákrokem bez snahy hrát míčem faulován svéradický Sova, pro kterého tím přes pokus o návrat do hry zápas skončia v sestavě ho na pozici krajního obránce nahradil věkem mladší dorostenec Dan Klas. Ve druhém poločase chtěli svéradičtí co nejdéle odolávat domácímu náporu, ale tyto plány vzali za své už po pár vteřinách, když na zadní tyči zcela nehlídaný Krysl pohodlně umístil do sítě přesný centr. Zvrat se však nekonal, domácí se vyrovnávací brankou uspokojili a pustili do hry Svéradice. Zejména Beránek nebyl tak střežen jako v prvním poločase a když se v 55.minutě rozběhl do šance, byla z toho červená karta pro doubraveckého obránce, který zastavil jeho již samostatný postup na branku. Sám faulovaný si následně precizně poradil s přímým volný kopem a hosté opět vedli.V samotném závěru ještě přišla další velká šance Svéradic, ale Beránek pálil jen do břevna a následná dorážka Lávičky se mezi tyče nevešla."

NÝRSKO - NEPOMUK   1: 4                         

Stanislav Steiner : " Vítězství mužstva Nepomuka je zasloužené i když prvních 35' předváděli domácí poměrně dobrý výkon, kterému chybělo pouze lepší zakončení. To je, ale málo, a tak existenční starosti pokračují."

1.    B třída

STRÁŽOV - MOCHTÍN (0:1)

Jiří Toman, trenér Sokol Mochtín  :  Domácí potřebují body, proto jsme čekali bojovnost a nasazení což se potvrdilo. Měli jsme více šancí než domácí mužstvo ,proto si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. Nejlepším hráčem Mochtína byl brankář Rajtmajer Petr.“

CHANOVICE -CHLUMČANY (3:1)

Trenér Chanovic Luděk Cimrhanzl : "Utkání jsme zvládli a zaslouženě si připsali tři body za výhru 4:2 . Opět nám vyšel úvod utkání a brzy jsme vedli 1:0. Hosté, kteří se prezentovali velmi fotbalově, dokázali srovnat cca ve 30 min. Do poločasu jsme se Kábou ujali vedení 2:1. Ve druhém poločase jsme byli aktivnější a Kába nás poslal do dvoubrankového vedení.  Hosté po naší hrubé chybě v obraně korigovali na 3:2. Muž zápasu Roman Kába zkompletoval do 60 min hattrick a vedení mohlo být ještě výraznější. V dobrém tempu jsme v divácky atraktivním duelu obstáli bez větších komplikací až do konce a zaslouženě si připsali tři body."

ŽÁKAVA - MĚČÍN 1:3  

Vedoucí hostů Evžen Veselý "  Naše vítězství  za bojovnost a předvedenou hru bylo zasloužené ".

 

SP. POŘÍČÍ - BLOVEC 2:3

Vedoucí týmu domácích  Miroslav Krejdl: "  Na 240 diváků sledovalo jižanské derby a zcela jistě se nenudili, již během první půlhodiny byly k vidění 4 branky, hosté se ujali vedení 0:2, ale domácí během pěti minut skóre srovnali, další šance zůstali na obou stranách nevyužity. Ve druhém poločase sice nebyl k vidění tak divoký průběh zápasu jako v prvním dějství, ale stále bylo před oběma brankami rušno, více práce měl domácí gólman, který v 60. min. kapituloval po třetí a jelikož domácí tým ve snaze po vyrovnání více otevřel obranu, měli hosté další velké příležitosti ke skórování, ale ty již zůstali nevyužity. A jelikož domácí tým se do konce utkání gólově nedokázal prosadit, mohli se z poměrně překvapivé výhry radovat hosté." 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku