Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Krajský přebor dorostu starší 4. kolo 2. – 3.5. 2015

 

KRAJSKÝ PŘEBOR – STARŠÍ DOROST o 1.-  5. místo

 

Vítězné tažení klatovského dorostu ve fiále krajského přeboru pokračuje

 

Se ztrátou 15 bodů na vedoucí Domažlice a s pěti bodovou ztrátou na druhé Vejprnice

začal finálovou část krajského přeboru (postoupilo pět prvních týmů ze základní části KP)   starší dorost SK Klatovy. V dosud odehraných třech kolech vyhráli svěřenci trenéra Jána Gašpára  vše co se dalo . Opak je pravdou u dosud vedoucích Domažlic, které dosud prohrály co se dalo . Útok Klatov na čelo tabulky tak úspěšně pokračuje !


 

KLATOVY -  DYNAMO ZČE  3: 1 ( 1: 0)                    

Ján Gašpár

Utkání začalo oboustranně svižně, soupeř se snažil držet míč a dobře kombinovat. Ale jeho záměr jsme narušili již v 8. min. rychlým protiútokem vedeným Lukášem Krásným, kdy po dlouhém sprintu se nádherně uvolnil v pokutovém území a jeho nezištnou přihrávku Javorský uklidil do brány, 1 : 0. Po této brance soupeř ještě zvýšil aktivitu, patřil mu střed hřiště, ale pak narážel na naši dobře organizovanou obranu.  Velmi dobře jsme zvládali přechodovou fázi a každé příležitosti jsme využívali k rychlým protiútokům, ale v koncovce chyběl větší klid Javorskému, Dolanskému i Krásnému, jinak utkání mohlo být rozhodnuto ještě do poločasu.

Do druhého poločasu jsme však vstoupili méně aktivně, zřejmě s vědomím náskoku a to bylo špatně. V 57. min. soupeř po vydařené akci vyrovnal a opět byl ve hře. V 62. min. se před pokutovým územím uvolnil Dolanský a ke skórování vybídl Krásného, jeho pohotovou střelu brankář hostí vyrazil na roh. Následně zahraný míč trefil Dolanský hlavou, 2 : 1. Soupeř se však nevzdával, byl hodně aktivní, ale brankovou příležitost si již nevytvořil. V 89. min. se individuálně v pokutovém území prosadil Vašek Kaas přes dva bránící hráče a byl tvrdě atakován. Nařízený pokutový kop s přehledem proměnil Krásný, 3 : 1. V oslabené sestavě jsme předvedli kvalitní fotbal a dosáhli cenného vítězství.

Sestava: Schweigl - Macháček, Čabrada, Bošek, Bláha - Kozák, Kaas, Dolanský, Vlček - Krásný, Javorský. Dále nastoupili Kapusta, Urs.

 

VEJPRNICE  - SŠ PLZEŇ  1: 1 ( 1: 0)  PK 4:3

 

 TABULKA

Rk.

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

PK

(Prav)

1.

Domažlice

3

0

0

3

29: 12

22

22

( -6)

2.

Vejprnice

4

2

1

1

21: 18

19

12

( -2)

3.

SŠ Plzeň

3

2

1

0

22: 18

18

11

( 4)

4.

Klatovy

3

3

0

0

14: 18

16

7

( 6)

5.

Dynamo ZČE

3

0

0

3

12: 32

9

9

( -3)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku