Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
DO ROKA A DO DNE OBHÁJIL OKRESNÍ VÝBĚR LOŇSKÉ PRVENSTVÍ V KRAJI


 DO ROKA A DO DNE OBHÁJIL OKRESNÍ VÝBĚR LOŇSKÉ PRVENSTVÍ V KRAJI

Ve středu 29. 4. 2015 proběhla za účasti okresních výběrů plzeňského kraje jarní část fotbalového turnaje ,, U-12 ročníku 2014 – 2015 výběrů OFS v rámci PKFS'' v Rokycanech. K tomuto turnaji se nedostavil výběr OFS Domažlice a všechny zápasy mu byly kontumovány.

Klatovský výběr vstupoval do této fáze turnaje z podzimní I. části turnaje, který se hrál v Nepomuku se čtyř bodovou ztrátou na vedoucí tým OFS Plzeň město. Pro celkové prvenství bylo tedy nutné vyhrát všechny zápasy a ještě doufat, že největší favorit a na celkové prvenství s některým výběrem zaváhá a ztratí body.  Klatovskému výběru přálo štěstí, když se toto naplnilo již v úvodním zápase, ve kterém dokázal výběr OFS Plzeň jih s OFS Plzeň město uhrát remízu 1:1.

Po tomto výsledku měli kluci z Pošumaví vše ve svých rukou. Své příležitosti se chopili  znamenitě!  V celém turnaji neklopýtli, získali plný počet bodů a skórem 23:2 potvrdili, že jsou kraji ve své věkové kategorii opět nejlepší. Tímto výsledkem výběr OFS Klatovy nejen potvrdil celkové vítězství, ale také postup do další fáze soutěže. Ta se uskuteční ve dnech 19.-20. 5. 2015 v národním finále  v Praze.

Trenéři OFS Klatovy Josef Juraši a Pavel Hrubec : "  Byl to ze strany našich kluků super odmakanej   turnaj. Výsledkem je, že se sejdeme pravděpodobně v tomto složení do konce jarní sezóny ještě jednou. Bude to po zaslouženém postupu na národním finále v Praze."

K průběhu úspěšného turnaje pro tým z Pošumaví vedoucí výběru, člen trenérské rady a výkonného výboru OFS Klatovy Petr Novák řekl: „ První tři utkání jsme vyhráli celkem jednoznačně, pouze nás trochu potrápil svou zarputilostí tým OFS Plzeň jih. Zápas s výběrem OFS Plzeň město přinesl přímý souboj o celkové prvenství a tím také další postup. Musím říci, že celý zápas se hrál v naší režii a nedali jsme soupeři žádnou šanci a nakonec vyhráli 4:1. Tento výsledek bylo nutné ještě potvrdit výhrou v posledním zápase s domácím výběrem OFS Rokycany, což se také stalo a výsledek 5:0 hovoří, že to vylo vítězství zcela jednoznačné."

Předseda OFS Klatovy Jan Červený udělala zpráva, kterou se dozvěděl jako první od předsedy trenérské rady OFS Václava Zahradníka velkou radost  a na adresu strůjců tohoto úspěchu uvedl : "Chci poděkovat všem hráčům a také trenérům za vynikající reprezentaci OFS Klatovy. Poděkování rovněž patří trenérům v klubech, ze kterých hráči byli nominováni za jejich činnost při výchově takových hráčů, kteří pak dokáží jejich práci zužitkovat ve prospěch okresní žákovské reprezentace“.

Na úspěchu výběru  OFS Klatovy se podíleli :

Hráči - Novák Michal, Papež Jakub, Kolařík Lukáš a Pitel Richard (všichni TJ Sušice) , Fiala Jan (Sokol Pačejov) , Doubek Martin, Fiala Jakub, Sojka Alexandr,  Kovářík Karel, Hais Daniel (všichni SK Klatovy 1898)   Faltys Adam (FK Horažďovice) , Kutka Marek a Říha Petr (Sokol N. Hory) , trenéři - Juraši Josef (Klatovy) a Pavel Hrubec (Sušice)  , vedoucí výpravy  Novák Petr (člen VV a TMK OFS Klatovy).

Výsledky OFS  Klatovy v Rokacynech :

KLATOVY – PLZEŇ SEVER  5:1

Branky: Papež Jakub, Kolařík Lukáš 2x, Doubek Martin, Hais Daniel

KLATOVY – TACHOV   4:0

Branky: Kutka Marek 2x, Fiala Jakub, Říha Petr

KLATOVY – PLZEŇ JIH  2:0

Branky: Doubek Martin, Sojka Alexandr

Tabulka jaro – Rokycany

1.KLATOVY                       23:2         18  body

2.PLZEŇ MĚSTO               12:5       13

3.TACHOV                        14:7         13

4.ROKYCANY                                     7

5.PLZEŇ JIH                                       5

6.PLZEŇ SEVER                                4

7.DOMAŽLICE                                  0

V závěru je třeba připomenout, že vítězství okresního výběru OFS Klatovy v Rokycanech bylo dosaženo přesně na den a rok po té, kdy 29. 4. 2014 dominovali hráči z Pošumaví  výběru U12 v krajském finále v Nýřanech. Zde si rovněž vybojovali postup do národního finále, které se konalo v Roudnici nad Labem, kde reprezentovali krajský žákovský fotbal. Přesně tak tomu bude i v květnu Praze a i my k tomuto úspěchu žákovského fotbalu z našeho regionu blahopřejeme!

 

Přehled výsledků okresních výběrů U12 od roku 2004

(najdete také na web. stránkách OFS Klatovy)ê





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku