Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
DO TIP LIGY SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT I BĚHEM SOUTĚŽE

DO TIP LIGY SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT I BĚHEM SOUTĚŽE

Jitka Kilbergerová - redaktorka Klatovský deník

Pokud jste propásli první kolo tipovací fotbalové soutěže Tip ligy, nezoufejte. Do Tip ligy se totiž můžete přihlásit kdykoliv během soutěže, která má 13 kol. Stačí vyplnit originální tipovací kupon, který v Klatovském deníku vychází vždy v pondělí, ve středu a ve čtvrtek, a přinést ho nebo zaslat ho do naší redakce – Klatovský deník, Zlatnická 29/I, 339 01 Klatovy. V každém kole se tipují výsledky deseti vybraných fotbalových zápasů týmů mužů z Pošumaví od divize až po IV. třídu a Supertrefa, což je tip na vstřelený počet branek v těchto zápasech v základní hrací době. Tipující u každého ze zápasů napíše 0, 1 nebo 2 (vítězství domácích 1, vítězství hostů 2, remíza 0). Za každý správný tip získá soutěžící dva body, za každý špatný se jeden bod odečítá. Jak si vedete, se dozvíte každou středu v Deníku.

Od druhého kola lze tipovat i na internetových stránkách denik.cz/tipliga. Stačí vyplnit vaše hrací číslo, které najdete ve středeční výsledkové listině, a heslo, které jste si na originálním kuponu určili.

Na vítěze každého kola čeká v redakci Klatovského deníku cena, tři nejlepší tipaři v konečném celkovém pořadí se pak mohou těšit na ceny od partnera Tip ligy, firmy expert Elektro.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku