Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
POZVÁNKA NA FOTBAL 14. - 15.3. 2015

POZVÁNKA NA FOTBAL  14. -  15.3. 2015 

 

D O S P Ě L Í

 

 V DIVIZI HOSTÍ POSLEDNÍ SUŠICE VEDOUCÍ TACHOV      

 

 Druhé jarní kolo po zahřívacím úvodním kole má své lákadla na zajímavá utkání rozložena po celém Pošumaví.  Doma hrají oba divizní týmy. V sobotu do Klatov přijede zkušený soupeř z Hořovic a v neděli hostí doma poslední Sušic e nového lídra tabulky Tachov.  Mimo prvního derby v 1. A třídě mezi Nýrskem a TJ Žichovice se hrají další dvě důležitá utkání v této soutěži, v sobotu v Pačejově a v neděli ve Svéradicích. Laťku úvodního jarního kola ale vysoko nenasadili svými nadprůměrnými výkony hráči, ale na toto období překvapivě nadprůměrné příznivé počasí.  Věřme, že laťka s počasím zůstane a k její úrovni se přiblíží výkony také hráči na hřištích v Pošumaví.

 

S O B O T A   14.3. 14:30 HODIN

 

Divize - skupina A

 

KLATOVY 1898 - HOŘOVICKO                     

Bilance z prvního jarního kola pro oba celky, které měly výhody domácího prostředí je pozitivní. Hosté doma porazili přesvědčivě předposlední M. Lázně, Klatovy získaly tři body nad čtvrtým celkem tabulky Slavojem Č. Krumlov. Čísla z celkové bilance vzájemných zápasů v divizi hovoří lehce pro Klatovy, 4 vyhrály, 2x remizovaly a třikrát vyšly bodově naprázdno. Naposledy hráli hosté v Klatovech v srpnu 2008 a prohráli zde 3:1, ale úplně poslední údaj ze vzájemných duelů je podzimní dělba bodů v na půdě Hořovicka, kdy po bezbrankové remíze se štěstí v penaltovém rozstřelu který skončil 5:4 přiklonilo na stranu domácích. V Klatovech zle očekávat vyrovnaný duel dvou týmů, které již osm kol neprohrály a hosté budou chtít prodloužit svojí vítěznou sérii čtyř zápasů za sebou  ve kterých inkasovali pouze jediný gól.

 

Krajský přebor

 

RAPID PLZEŇ - HORAŽĎOVICE       

V Plzni půjde o duel ve kterém se bude hrát z pohledu záchrany  o důležitých šest bodů.  Rapidu po prohře v Domažlicích začíná téct do bot, mají v tabulce pouze o bod víc než hosté a to jen zásluhou těsné podzimní výhry 0:1 v Horažďovicích. Doma se na podzim ani jeden ze soupeřů příliš nevyznamenal a z tohoto pohledu by z toho mohli hosté něco vytěžit.

 

1.A třída

 

PAČEJOV - DOUBRAVKA B              

O úspěšnější reparát se bude pokoušet doma Pačejov Jeho první letošní zápas s předposledním Staňkovem bodový zisk nepřinesl a tak o to více musí jeho hráči zabrat, aby si udrželi lichotivé umístění v první polovině tabulky. Divizní rezerva Doubravky přestože je v tabulce na 4. místě venku moc nekouše, v 8 utkáních získali pouze tři body a tato hubená  12% úspěšnost na hřištích soupeřů dává domácím reálnější šance po prohře v Plzni na podzim 4:0 na úspěch.

 

FK STAŇKOV - START LUBY.

Poslednímu kolektivu tabulky po nečekaném tříbodovém zisku  v Pačejově  (mimochodem byly to první body po sedmi porážkách na podzim, které venku Staňkov získal) svitla naděje na záchranu. Hosté si po velmi cenné výhře doma nad nebezpečným Nepomukem polepšili a jsou po 16.kole na druhém místě a opouštět tuto postupovou příčku prohrou s posledním, to asi hodně příznivce Startu mrzelo !

 

Přípravné utkání :

14:00   MĚČÍN -  CHUDENICE

 

Turnaj EL-WEST Reality Sušice o 5.-6.místo :

18:30   DLOUHÁ - VES KLATOVY B  (Sušice UMT)

 

N E D Ě L E   15.3. 14:30 HODIN 

 

Divize - skupina A

 

TJ SUŠICE - TACHOV            

 Sušice v úvodu jara má po vysoké prohře venku s Roudnou  má cestu za záchranou ještě trnitější.  Doma jí čeká doma soupeř, kterého klopýtnotí Táborska B v Čížové vyneslo do čela tabulky.  Do duelu v městě na Otavě budou nastupovat svěřenci zkušeného trenéra Zdeňka Michálka jako politi živou vodou a ještě povzbuzeni domácí výhrou nad K.Vary 4:0. Co naplat, ale staré přísloví hovoří o tom, že potápějící se i stébla chytá a doufejme, že tím stéblem by mohl být třeba i nový lídr tabulky.

 

1.A třída

 

SVÉRADICE - NÝŘANY          

Očekávat, že by Svéradice bodovaly venku s lídrem tabulky Sokolem Lhota  by bylo jak se stejně potvrdilo pouze přáním snílka. Daleko reálnější podoby na zisk třech bodech nabývá souboj na domácí půdě  na které již pětkrát za sebou nenašli Svéradice přemožitele. Je sice pravdou, že Nýřany jsou doma s osmi získanými nejméně úspěšným kolektivem v soutěži, ale venku se jejich úspěšnost blíží k 40% získaných bodů a to varuje!  

 

NÝRSKO - ŽICHOVICE           

Sérii derby mezi týmy z Pošumaví v 1. A třídě odstartuje souboj v Nýrsku. Vstup do jarní části se oběma aktérům derby vydařil, když Nýrsko přivezlo bod z Chod. Újezdu a hosté získali důležité body v duelu dvou nováčků s Mýtem, kterého sesadili z druhé příčky tabulky. Domácí mají ještě v živé paměti závěr zápasu v Žichovicích ve kterém přišli v nastaveném čase po rohovém kopu inkasovanou jedinou brankou minimálně o jeden bod a tudíž mají svému soupeři co vracet.

 

Přípravné utkání :

10:30   Nezamyslice - Malý Bor (hř. Chanovice)

14:00   Pocinovice -    Bolešiny (hř. Pocinovice)

 

Turnaj EL-WEST Reality Sušice o konečné pořadí :

12:00   Hrádek -  Mochtín (o 3.-4.místo)

16:30   Hradešice -  Sušice B  ( o 1.-2.místo)

18:15   Strážov -  Měcholupy  (o 7.-8.místo)

Všechna utkání budou sehrána  na UMT v Sušici)

 

M L Á D E Ž

 

SOBOTA   14.3. 10:00 HODIN 

 

KS dorostu – 10:00

HORAŽĎOVICE - TJ SUŠICE, NÝRSKO – NEPOMUK,  START LUBY - HOLÝŠOV                   

 

KP starších žáků

DOMAŽLICE – NÝRSKO (09:00 starší, 10:45 mladší UMT)

SUŠICE – HORAŽĎOVICE (12:00 starší , 13:45 mladší)  UMT

 

NEDĚLE   15.3. 10:00  HODIN 

 

KS dorostu

FK STAŇKOV – HRADEŠICE (10:00), S. BLOVICE – MOCHTÍN (11:30)

 

KP starších žáků 10:00, mladší 11:45 hod.

TJ PŘEŠTICE - SK KLATOVY,  START LUBY - SMÍCHOV PLZEŇ         

 


 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku