Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravná utkání 21. - 22.2. 2015


 Přípravná utkání

 

SK KLATOVY 1898 A - DJK VILZING 1:3 (0:1)

Martin Janda

     Trenér Dejmek postrádal několik hráčů. Z pracovních důvodů se omluvil Žáček a Sýkora. Při čtvrtečním tréninku se zranil Jůda a den před zápasem onemocněl také dorostenec Krásný.

     Utkání hrané ve Zruči v rámci soustředění Vilzingu jsme začali velice dobře. Ale gólové šance Krejčího ani Bezděka nebyly využity. Poté se hra kouskovala a na hřišti přibývalo ostrých zákroků z obou stran. Skóre velice vyhecovaného utkání otevřel vlastním gólem Janda, který ve snaze odvrátit centr tečoval míč do branky. V druhém poločase zvýšil náskok český hráč ve službách Vilzingu Michal Štrajt, který přesně zakroutil balón z přímého kopu. Dvacet minut před koncem to bylo 0:3, když se po závaru ve vápně prosadil Michael Hamberger. Poté přišly naše velké šance. Nejprve snížil Harmady, který překonal vybíhajícího brankáře. Poté Bezděk vystihl rozehrávku, přešel posledního obránce, ale brankář jeho střelu vyrazil na roh. Velkou šanci měl ještě Harmady, který byl málo důrazný ve vápně. V síti neskončili ani nadějné střely Krejčího a Kotrby. Poslední šanci měl v 90. minutě Veselka, ale hlavou po rohovém kopu mířil vedle. Utkání s velice fotbalovým týmem z Bayern ligy tak pro nás skončilo porážkou.

     Nepříjemností bylo zranění legendy klubu Jana Hermana, který si poranil lýtkový sval (zřejmě přetržený sval) a bude chybět delší dobu.

     Již příští týden budou mít naši diváci možnost navštívit poslední přípravné utkání před jarní částí soutěže. Od 10:30 hodin by se náš tým měl utkat ve Velkých Hydčicích s Horažďovicemi.

Sestava: Rojík (60. Herman (70. Rojík))- Veselka (45. Štengl), Janda, Vítovec (70. Veselka), Lukeš - Kotrba, Mészáros, Gyorgy (70. Kadlec), Kadlec (45. Harmady) - Krejčí, Bezděk

Branky: Harmady

Trenéři: Dejmek, Štolka, Dlesk

 

CHANOVICE - MIROVICE  4 : 2(1 : 2)

Branky : Šebek Jan 2, Rada Lukáš 2 -  Dvořák 2

Rozhodčí : Bala Petr, diváků 30.

 

BLATNÁ -SVÉRADICE  6:1 (3:0)

V přípravném utkání dvou účastníků 1.A třídy  na hřišti v Blatné  zcela zaslouženě zvítězili Jihočeši. Jedinou branku za hosty dal Makovec.

 

Dorost

 SUŠICE - MOCHTÍN  4:1 (2:0)

Pavel Hubáček

I druhý přípravný zápas sušičtí dorostenci vyhráli. Vyrovnaný zápas  ve kterém si domácí proti lídrovi krajské soutěže dorostu vytvořili  více příležitostí ke skórování , když se střelecky  prosadili Černý, Miškovič, Čanecký, Jána. Hosté snižovali z trestného kopu a ještě nastřelili břevno.

Sestava TJ Sušice: Šoural, Homolka, Vichr, Hubáček, Vítovec, Hájek, Čanecký, Miškovič, Brabec, Pojar, Dohnal, Černý, Bernátek, Jána, Skypala

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku