Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
přípravné utkaní mužů - 18. 2. 2015 SK KLATOVY 1898 - VEJPRNICE 4:1

přípravné utkaní mužů - 18. 2. 2015

SK KLATOVY 1898 A - VEJPRNICE 4:1 (1:0)

Martin Janda

Od 19ti hodin se náš tým mužů utkal v Plzni na Doubravce s třetím týmem krajského přeboru. Úvodní a jedinou branku prvního poločasu vstřelil po přesném centru Bezděka Karel Krejčí, který se hlavou nemýlil 1:0. Hru v prvním poločase jsme kontrolovali, ale až na gólovou příležitost jsme žádné větší šance neměli.

     Do druhého poločasu trenér Dejmek oživil sestavu a na hřišti to bylo znát. Velice aktivní Sýkora zatahoval balóny po lajně a připravoval příležitosti svým spoluhráčům. Těm ale chybělo přesnější zakončení. Druhou naší branku přidal mladíček Harmady, který utekl obraně a s přehledem zakončil podél vybíhajícího brankáře - 2:0. Poté přišla na řadu jedna z mnoha individuálních akcí Sýkory, který se ocitl sám před brankářem, ale místo střely se rozhodl přihrát. Soupeř jeho úmysl vystihl a z protiútoku nádhernou střelou překonal Hermana - 2:1. Třetí naší branku přidal opět Harmady a bylo to jako přes kopírák. Na polovině hřiště dostal balón do běhu, utekl obraně a překonal brankáře Vejprnic - 3:1. Čtvrtou branku přidal Bezděk, který využil přihrávky před prázdnou branku a uzavřel tak skóre zápasu.

     V sobotu se naši muži utkají ve Zruči s německým Vilzingem, který hraje Bayern ligu (5. nejvyšší soutěž) a generálkou pro svěřence trenéra Dejmka bude utkání na přírodní trávě ve Velkých Hydčicích. Soupeřem bude v sobotu 28. února tým Horažďovic.

Sestava 1. poločas: Rojík - Veselka, Janda, Žáček, Lukeš - Kotrba, Jůda, Gyorgy, Kadlec - Krejčí, Bezděk

Sestava 2. poločas: Herman - Vítovec, Štengl, Žáček (65. Janda), Lukeš (65. Veselka) - Sýkora, Gyorgy (65. Kotrba), Mészáros, Kadlec (65. Jůda) - Harmady, Krejčí (65. Bezděk)

Branky: Harmady 2x, Bezděk, Krejčí





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku