Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Halový turnaj mladších žáků vyhrály Luby

Halový turnaj mladších žáků vyhrály Luby
Karel Šot
Tradiční turnaj ml. žáků v halové kopané uspořádal v Klatovech oddíl rekreačního sportu Tělovýchovné jednoty Sokola Mochtín za účasti pěti týmů. Nepřijel jen zástupce okresu Domažlice - SK Kdyně 1920, protože jeho družstvo zasáhla chřipková epidemie a tak se včas omluvil.  Hrálo se systémem každý s každým dvoukolově, odehráno bylo celkem 20 zápasů, ve kterých padlo 48 branek ! K vidění byly bojovné výkony od všech účastníků, zaslouženým vítězem se nakonec stal "A" tým Startu Luby.   

Luby "A", svěřenci trenéra Radka Pikharta, nasbírali úctyhodných 21 bodů a skore 17:5, za 1.místo si odváželi pohár a zlaté medaile + dvě individuelní ceny. O 2. příčku byla velká bitva mezi Kolincem a Mochtínem. Oba týmy získaly po 11 bodech, měli i stejné skore a tak rozhodla výše nastřílených branek. V té byl lepší Sokol Kolinec, bral stříbrné medaile, bronzovou příčku obsadil pořádající Sokol Mochtín. Nevděčné čvrté místo s 8 body obsadil SK Kovodružstvo Strážov, může se ale chlubit výhrou 1:0 na vítězem turnaje v odvetném utkání, což se nikomu dalšímu nepovedlo. Páte místo patřilo mladíkům z "B" týmu Startu Luby, kteří sice nasbírali jen 5 bodů, ale pro všechny další účastníky byli nepříjemným a houževnatým soupeřem.

Při závěrečném vyhlašování výsledků, předávání diplomů, cen a medailí byli oceněni i nejlepší jednotlivci turnaje. Nejlepším brankařem byl zvolen Matěj Havlíček z týmu Luby "B", nejlepším obráncem Ondřej Chval ze SK Strážov, nejlepším útočníkem Sebastian Malát, autor 7 branek a nejlepším hráčem turnaje Jan Holý, oba z "A" týmu Startu Luby.

Oceněni zde byli i dva mladíci z pořádající TJ, kteří byli vyhlášeni nejlepšími sportovci Sokola Mochtín za rok 2014. V kategorii starší přípravky to byl Lukáš Rajtmajer, v kategorii mladších žáků pak Ladislav Potužník. I oni sklidili velký potlesk všech přítomných, stejně tak jako před tím ho sklidili oceněné týmy i nejlepší jednotlivci





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku