Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ZIMNÍ TURNAJ O POHÁR STAROSTY MĚSTA SUŠICE

 

O VÍKENDU ZAHAJUJE FOTBALOVÝ ZIMNÍ TURNAJ V SUŠICI

Tuto sobotu a neděli se roztočí kolo přípravných utkání fotbalových klubů na jarní mistrovskou sezónu. Tento kolotoč tradičně obstarají účastníci dvou zimních turnajů mužů, které pořádá TJ Sušice.  První turnaj O pohár starosty města Sušice se utkají týmy hrající divizi, KP a 1. A třídu. Na rozdíl od předcházejících ročníků, kdy základní část turnaje hrála osmička účastníků ve dvou skupinách, proběhne šestý ročník tohoto turnaje za účasti šesti týmů z vyšších soutěží v jedné skupině jednokolovým systémem každý s každým. Utkání se budou hrát v Sušici na hřišti s UMT  III. generace.

Prvenství z minulého ročníku bude obhajovat FK Horažďovice.   Na turnaji, který končí 22. února sehraje každé družstvo obdobně jako v předcházejícím ročníku pět utkání. Pak již čekají 7. března první zápasy o mistrovské hody v jarní části ročníku 2014/2015.

Dalších osm týmů , které mistrovské soutěže zahájí o dva týdny později (Mochtín, D. Ves, Strážov, Hradešice, Hrádek, Klatovy B, Měcholupy a Sušice B) čeká od 21.února  III. ročník zimního turnaje „EL-WEST Reality Sušice“. 

 

PROGRAM I. KOLA ZIMNÍHO TURNAJE  O POHÁR STAROSTY MĚSTA SUŠICE

sobota  24.01.2015

11:00  NEPOMUK - HORAŽĎOVICE

13:00  NÝRSKO - PAČEJOV

neděle 25.01.2015

13.00     SUŠICE - LUBY


Turnaj v halové kopané mladších žáků

pořádá v pátek 30. ledna 2015 oddíl rekreačního sportu TJ Sokol Mochtín v tělocvičně Masarykovy ZŠ v Klatovech. O pohár, medaile a věcné ceny zde budou bojovat týmy z Klatovského regiónu, okres Domažlice zde bude zastupovat SK Kdyně 1920. Začíná se v 9,00 hodin (prezentace v 8,30), prázdninový den si kluci (a možná i nějaká děvčata) vyplní sálovkou.




 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku