Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PRVENSTVÍ V SILNĚ OBSAZENÉM TURNAJI ZŮSTALO V KLATOVECH


 PRVENSTVÍ  V SILNĚ OBSAZENÉM TURNAJI ZŮSTALO V KLATOVECH

 

Jan Potužník, Miroslav Sedlmaier

V sobotu 13.12. 2014 uspořádal SK Klatovy 1898  halový turnaj přípravek pro hráče 2005 a mladší. Poslední klubové sportovní akce se zúčastnily týmy: AC SPARTA PRAHA, FC VIKTORIA PLZEŇ, FC PÍSEK, SK ZČE PLZEŇ, OKULA NÝRSKO a domácí SK KLATOVY 1898.

Hrálo se na brány o velikosti 5x2m, v rozestavění 4 + 1 a systémem každý s každým. O vítězi rozhodoval počet bodů, vzájemný zápas, rozdíl ve skóre a počet vstřelených branek. Pro menší odskok se hrálo futsalovým míčem.

 

Výsledky SK Klatovy :

SK KLATOVY -  SK ZČE PLZEŇ 3:1

Soupeř po dlouhém výhozu překonal domácí obranu ze samostatného nájezdu a šel do vedení. Nicméně Klatovy potvrdily svoje kvality , výsledek otočili a získali první vítězství.

Branky: Jan Uhlík, Jan Potužník, Petr Poláček

 

SK KLATOVY -  FC VIKTORIA PLZEŇ 2006 4:1

I v druhém utkání domácí prohrávali, ale  hattrickem Hoška a gólem Petra Poláčka dotáhli tento také tento duel do vítězného konce.

Branky: Adam Hošek 3x, Petr Poláček

 

SK KLATOVY - FC PÍSEK 2:4

Poprvé v turnaji se podařilo soupeři po chybách v rozehrávce odskočit domácím vedením o dvě branky. Klatovy tento náskok zlikvidovaly, ale  po dalších vlastních zbytečných chybách získal Písek zasloužené vítězství.

Branky: Jakub Potužník 2x

 

SK KLATOVY -  AC SPARTA PRAHA 8:0

Pražané  si nezasloužili takový debakl, nicméně domácím v tomto duelu vyšlo úplně všechno, Spartě stál v cestě výborný brankář Pavel Poláček, který všechny střely jejich hráčů pochytal .

Branky: Petr Poláček 4x, Jan Potužník, Martin Daněk, Jan Bořánek, Jakub Potužník

 

SK KLATOVY - OKULA NÝRSKO 6:2

Mimo klání se Spartou domácí tak jako tradičně na tomto turnaji dotahovali náskok soupeře se kterým prohrávali 0:1 a pak 1:2. Trpělivou hrou ale zápas otočili a čtvrtým vítězstvím si zajistili vítězství v turnaji!

Branky: Petr Poláček 3x, Jan Potužník 2x, Martin Daněk

 

Vítězný tým SK Klatovy 1898 hrál pod vedením trenérské dvojice Zdeněk Poláček a  Jan Potužník v této  sestavě : Pavel Poláček (2006), Petr Poláček (2006), Jan Uhlík (2005), Martin Daněk  (2005), Adam Hošek (2005) Jakub Potužník (2005), Jan Potužník (2005), Jan Bořánek (2005)

 

Ostatní výsledky :

Nýrsko – ZČE Plzeň 1:2, Nýrsko – Vikt.Plzeň 5:6, Nýrsko – Písek 2:6, Nýrsko – Sparta 1:3,  Sparta – Písek 2:2, Sparta Vikt. Plzeň 7:1, Sparta  - ZČE Plzeň 1:1, Písek – Vikt. Plzeň 5:1, Písek  - ZČE Plzeň  1:1, ZČE – Vikt. Plzeň 1:1

 

Konečné pořadí :

1.

SK KLATOVY 1898

12 bodů

2.

FC PÍSEK

11

3.

AC SPARTA PRAHA 2006

8

4.

SK ZČE PLZEŇ

8

5.

FC VIKTORIA PLZEŇ 2006

3

6.

OKULA NÝRSKO

0

  

Společné foto  všech účastníků turnaje  13.12.2014 v Klatovech. Foto archiv SK Klatovy 1898

 

Průběh turnaje Jan Potužník z pořádajícího klubu SK Klatovy :  „ Všichni hráči dostali (bez rozdílu v umístění) zlaté medaile s emblémem turnaje, sladkosti a další maličkosti. Díky partnerovi turnaje firmě INTERSPORT KLATOVY jsme mohli ocenit nejlepšího střelce, kterým se stal Petr Poláček z SK KLATOVY. Nejlepším brankářem byl Matěj Harant z SK ZČE Plzeň a nejvíce hlasů od trenérů pro hráče turnaje získal Jan Potužník - SK KLATOVY. Nejlepší utkání viděli diváci mezi FC Písek a AC Spartou Praha, které mělo nejkvalitnější úroveň. Věříme, že se všem hráčům, trenérům a divákům turnaj líbil a děkujeme jim účast!“





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku