Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Poslední kolo

DIVIZE MUŽI - skupina A     

 

 

KLATOVSKÁ OBRANA DRŽÍ JIŽ ČTYŘI ZÁPASY SVOJÍ NEPRŮSTŘELNOST

 

Ve dvanáctém divizním kole prodloužily SK Klatovy 1898 svojí úspěšnou sérii na čtyři zápasy. Nejen že v nich hráči z města pod Černou věží bodovali, ale jejich obrana v nich za 360 minut neobdržela ani branku! V posledním kole dokázali přivést nečekaný bod ze hřiště druhého celku soutěže druholigového Táborska a v tabulce si upevnili 7. místo a tím udrželi své postavení v první polovině tabulky. Daleko hůře si vede Sušice v Karlových Varech a potřetí za sebou se vrátila ze hřiště z venku s inkasovanými čtyřmi góly.  Také proto se na své soupeře dívá z posledního místa v tabulce.


 

KARLOVY VARY - TJ SUŠICE 4:1 (2:1)          

Podrobnosti nehlášeny.

 

TÁBORSKO B - KLATOVY 1898   0:0 (0:0) PK 8:7

Martin Janda

Největší šanci měli domácí minutu před odchodem do šatny. Po ojedinělé chybě klatovského hráče se dostali do šance, nastřelili tyč a poté Rojíka zastoupil na brankové čáře Žáček. Po celý zápas domácí drželi balón a Klatovy vyrážely do nebezpečných brejků. Bohužel akcím chybělo lepší zakončení, kdy střelce většinou zradil nevyzpytatelný terén. Zápas tedy skončil zaslouženou remízou, kdy si druhý bod z pokutových kopů připsali domácí, kteří rozhodli v osmé sérii a vyhráli 8:7!

Sestava  SK Klatovy 1898 : Rojík - Sýkora, Janda, Žáček, Veselka - Butnaru, Meszároš, Matějka Daniel, Jůda (89´ Gyorgy), Kadlec - Krejčí (87´ Procházka).

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku