Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
POPRVÉ NA PODZIM NEDALI A PROHRÁLI

 

 

PŮDA V HORNÍ BŘÍZE BYLA PRO HORAŽĎOVICE TENTOKRÁTE HODNĚ HORKÁ

 

Dvanácté kolo krajského přeboru bylo z pohledu zbývajících zápasů které chybí do konce podzimní části krajského přeboru pro FK Horažďovice velmi důležitý. Případný úspěch v Horní Bříze mohl tým, který se v minulém kole odlepil od dna tabulky pomoci vylepšit své velmi svízelné dosavadní postavení. Zůstalo pouze u přání. Půda v Horní Bříze, ze které v předcházejících pěti letech se nevracely Horažďovice bez bodů  byla tentokráte pro jejich hráče hodně horká. Šest žlutých a jedna červená na kontě hostů leccos signalizují.  To nejdůležitější, nulový zisk nicméně znamená, že se Horažďovice opět vrátily na poslední místo, což není vůbec dobrá zpráva.  


 

DALŠÍ DERBY MÁ SVÉHO VÍTĚZE - NÝRSKO PORAZILO LUBY

 

V 12. kole 1.A třídy  bylo na pořadu jediné podzimní derby mezi týmy z Pošumaví , které hrála Okula Nýrsko v domácím prostředí. Ty tři předešlé absolvovalo Nýrsko na hřištích soupeřů. Výhru si přivezlo ze Svéradic, zatím co ty další dva v Žichovicích a naposledy v minulém kole v Pačejově skončily výhrou domácích nováčků soutěže. Ve srovnání s těmi předcházejícími má ale derby mezi Nýrskem a Startem Luby jednak daleko delší tradici a tyto duely mají svým způsobem vždy zvláštní význam. Zkrátka jde o pravé derby se vším všudy. Poslední derby v ročnících 2010/11 a 2011/12 skončila v Nýrsku vítězstvím domácích. Tentokráte to vyšlo nastejno s tím rozdílem, že na rozdíl od těch předcházejících se podařilo hostům z Lub alespoň jednou překonat strážce domácí svatyně. Cenný bod si přivezl Pačejov ze souboje nováčků z Chodové Plané. Byl zde blízko třem bodům, vedl 0:2, nicméně touto remízou opět  potvrdil, že  venku umí body získat a  tudíž, že  třetí místo v tabulce úspěšnosti na hřištích soupeřů není proto náhodné.


 

POPRVÉ NA PODZIM NEDALI A PROHRÁLI 

 

V 10.kole III. třídy nastupovali na domácím hřišti fotbalisté Sokola Hartmanice poprvé na podzim v roli lídra tabulky. Stalo se dosud nečekané, Hartmanice, které v tomto ročníku mají třetí nejproduktivnější útok  poprvé na podzim v utkání neskórovaly a když jejich obrana pyšnící se počtem nejméně obdržených branek dvakrát doma inkasovala, znamenalo to nečekanou prohru se zkušeným celkem z Velkých Hydčic. Nicméně zásluhou výborného skóre si Hartmanice své prvenství udržely, i když se na ně bodově dotáhly  Kašperské Hory. Oba první týmy čekají náročné zápasy v posledním podzimním kole venku. Na zaváhání Hartmanic v Zavlekově a K. Hor v Bezděkově čeká smečka s dvoubodovým odstupem v tabulce za nimi -  Týnec, Bezděkov a Velhartice. Překvapením tohoto kola je prohra právě Bezděkova doma se Železnou Rudou, kterou se Bezděkov připravil o posílení šancí na zisku podzimního primátu v této soutěži.


V MĚCHOLUPECH NARAZILA KOSA NA KÁMEN

 

V předposledním kole IV. třídy sk. A hostila rezerva TJ Měcholupy  vítěze posledních dvou ročníků této soutěže Okulu Nýrsko B. Měcholupští  šli do zápasu z pozice na podzim nejúspěšnějšího týmu soutěže na domácím hřišti s dosud stoprocentní úspěšností a skórem 28:1. Jenže v tomto duelu narazila kosa na kámen ! Hosté potvrdili svojí kvalitu i střeleckou úspěšnost a odvezli si cenný skalp ze hřiště dosud suverénního soupeře. Průběžný primát nejlepšího týmu  v domácím prostředí tak převzal celek  SK Bolešiny B, který má na svém kontě rovněž jednu prohru a to paradoxně s TJ Měcholupy B.


 

V POSLEDNÍM KOLE ČEKÁ PLÁNICI MÍSTNÍ DERBY

 

V předposledním kole IV. třídy skupiny  B měli oba největší aspiranti v této soutěži na zisk podzimního prvenství výhodu domácího prostředí.  Plánice i Kolinec splnily roli favorita a doma nezaváhaly, rozhodne letošní poslední kolo o tom, kdo z tohoto vedoucího tandemu zůstane na čele tabulky přes zimní přestávku. Plánici čeká doma teoreticky těžší soupeř, když doma hostí v prestižním místním derby v sobotu třetí v tabulce Sokol Kvasetice. Kolinec hraje o den později v Pačejově s místní rezervou, která je na předposledním místě, ale doma může překvapit. O prvenství budou rozhodovat nejen body, ale také skóre a z tohoto pohledu bude zejména duel obou místních rivalů v Plánici šlágrem tohoto kola.






Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku