Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor mužů 10.kolo 25.-26.10.2014

 

OKRESNÍ PŘEBOR – MUŽI

 

Okresní přebor -  aktuální výsledky

 

NA ČELE PŘEBORU SE ZFORMOVAL SILNÝ ČTYŘLÍSTEK  

 

V samotném závěru podzimní části okresního přeboru se na čele tabulky zformoval silný čtyřlístek favoritů. K dvojici divizních záloh Sušice a Klatov se přidaly s minimální bodovou ztrátou Hradešice a Hrádek.  Nejlepší finišem se prezentuje Hrádek, který výhrou ve Vrhavči prodloužil bodovou úspěšnost na devět kol z toho bylo toto vítězství páté za sebou. Se Svatoborem si v ničím nezadá(pokud pomineme nevydařený vzájemný zápas  doma) ani Sokol Hradešice. Po sestupu se v OP adaptoval a na jaře bude patřit k velkým aspirantům na postup.  Souboj o poslední místo v Mochtíně skončil plným bodovým ziskem hostů z Nezamyslic . Tuto dvojici v závěru tabulky doplňují na trojlístek po prohře v Lubech Měcholupy .


   

 

MOCHTÍN B - NEZAMYSLICE 0:2 (0:1)

Karel Šot

Souboj týmů ze spodku tabulky zvládli lépe hosté z Nezamyslic. Na těžkém terénu to byl více boj než-li pohledný fotbal. První šanci na gol měli domácí, ale neproměnili ji. Hosté naopak ze své první větší šance dokázali ve 21.minutě skorovat, důležitý gol vsítil Ondřej Musil. Domácí ve II.poločase otevřeli hru, chtěli alespoň vyrovnat. Blízko  tomu byli v 70.minutě, ale střela Reitmaiera skončila jen na břevně. Hosté své vedení pojistili o šest minut později, kdy si do otevřené domácí obrany naběhl Michal Hupka, vyhrál souboj se stoperem a skoroval. Ve zbytečně tvrdém a nervozním utkání nakonec oba týmy dohrávaly jen v deseti, když u hostů byl vyloučen brankář Jakub Kubů a u domácích střídající záložník Josef Křivánek.

Branky: 21. Musil Ondřej, 78. Hupla Michal  .

Rozhodčí: Stach Jan ,ŽK  2:2, ČK  1:1  (86. Křivánek Josef - 80. Kubů Jakub)  , diváků  50.

Janda Milan (Nezamyslice)

Sokol odjížděl k utkání poprvé na podzim v téměř kompletní sestavě a i domácí posíleni hráči A týmu slibovali kvalitní utkání. Do první šance se dostali domácí, ale výborného Kubů nepřekonali. Hrál se pohledný fotbal a nebylo znát, že hraje poslední s předposledním. Sokol první dvě šance také neproměnil, ale v21min se už radoval ,když po pěkné akci Josefa Kopačky se trefil Ondřej Musil. Hostující mužstvo mohlo mrzet, když v závěru poločasu neproměnili další velkou šanci. Do druhého poločasu trenér Janda posílil útok s téměř uzdraveným Martinem Soutorem a hosté získali převahu, kterou ale nevyjádřili góly. Domácí také prostřídali a postupně vyrovnali hru, ale dobře hrající obrana hostů včele s Kubou Kubů jim nic nedovolila. V 78min přihrál na pojišťovací gól Vojta Kubovec   Michalovi Hupkovi a ten zvýšil na 2:0 .Stínem tohoto utkání bylo posledních 10minut. Nejprve domácí útočník ostře atakoval hostujícího brankáře a strhla se hádka mezi několika hráči, kterou hlavní rozhodčí k úžasu všech přítomných vyřešil vyloučením brankáře Kubů. Do branky tak musel Josef Burda, který vystřídal V.Kubovce. V 87. min  po faulu Drýka neudržel nervy domácí J. Křivánek a napadl hostujícího hráče a byl také vyloučen. Poslední 3minuty+5min nastavení se již nic nestalo, a tak si hosté vezou z Mochtína 3 důležité body, ale také smíšené pocity z výkonu rozhodčího Jana Stacha, který první poločas pískal dobře, ale ten druhý se mu vůbec nepovedl.

Reakce rozhodčí Vladislava Stacha k výše zveřejněnému komentáři  pana Milana Jandy z TJ Nezamyslice : „Předně bych rád upřesnil, že pokud si vedoucí družstva TJ Nezamyslice nedokáže v rozpisu soutěží zjistit ani jméno a příjmení rozhodčího, tak jak může objektivně posoudit situaci, která se odehrála od místa jeho stanoviště (45m). Bohužel pan Janda nebyl přítomen komunikaci rozhodčího (ne Jana, ale Vladislava Stacha) s brankářem hostí  (Jakub Kubů) a proto mi nepřijde objektivní, aby hodnotil tuto situaci. K samotnému incidentu předcházejícímu incidentu mezi hráči jsem se vyjádřil do zápisu o utkání, ke kterému se vyjádřil (díky bohu) i kapitán hostujícího družstva. O přípravě a činnosti funkcionářů obou družstev by se dal napsat slušný elaborát, ale domnívám se, že by to fotbalu na této úrovni spíše uškodilo, než platit zbytečné pokuty, že pane Janda? Ale pokud máte potřebu toto řešit, tak jen tak dále!“

Pozn. autora web. stránek : „ Poskytl  jsem prostor oběma stranám a tím tuto záležitost pokládám za uzavřenou a další komentáře  nebudu k tomuto zveřejňovat.“

 

VRHAVEČ - HRÁDEK  1:3 (0:2).

Branky: 54. vlastní - 7. a 36. Franěk Pavel, 63. Brabec Jiří.  Rozhodčí: Simbartl, Říha, Rubáš , ŽK 1:4, diváků 40.    

 

SUŠICE B - BOLEŠINY  4:1 (1:0)

Martin Kalný

Souboj prvního celku se třetím přinesl zpočátku spíše nudný fotbal, kdy domácí kombinovali na vlastní polovině a odolávali útokům Bolešin. Všechny útoky však končili u stoperů Matašeho a Marka, kteří dnes měli vše! A tak se do útoku mohli pustit domácí. Nejprve rozezvučel tyč hostující branky Tomáš Klíma, poté z vytvořeného tlaku Sušice zakončil skvělý pas Hubáčka hlavou domácí matador Jarda Sachr - 1:0.

Po výměně stran už Sušice dominovala a začala střílet góly. Po přihrávce Tomáše Mrkose nekompromisně rozvlnil síť Tomáš Klíma - 2:0. Následovala další skvělá přihrávka Pavla Hubáčka a Josef Farták běžel sám na bránu, tvrdou střelou prostřelil golmana - 3:0. V posledních minutách udělal radost domácím fanouškům Miroslav Bachroň, který se po úniku po pravé straně nemýlil - 4:0. Hosté pak korigovali výsledek v závěru na konečných 4:1.

Branky: 35.  Sachr Jaroslav,  63. Klíma Tomáš , 78. Farták Josef, 80. Bachroň Miroslav - 88. Vraný Dominik .  Rozhodčí: Bureš Jiří, bez karet, diváků 60.

Sestava Sušice B : Ludvar - Bešta, Mataše, Marek, Sachr - Chmelík, Halas, Hubáček, Bachroň - Farták, T.Klíma. Střídali: Blažek, Mrkos, V. Klíma, Kůs

  

MALÝ BOR - KLATOVY B  1:5 (0:3)

Branky: 54. Šedivý Michal -  16. Toman Zbyněk, 18. a 44. Lukeš Michal , 68. Votípka Jan, 75. Pitel Jakub

Rozhodčí: Habada Vladislav,  ŽK 2:1, diváků 50.

 

LUBY B - MĚCHOLUPY  3:1 (1:1).

Karel Křížek

V dalším kole okresního přeboru přivítala domácí rezerva na svém náhradním hřišti mužstvo TJ Měcholupy. Už v 8. minutě utkání se domácí ujali vedení 1 : 0 zásluhou Marka Havlovice. Hostům se ale brzy podařilo vyrovnat, když v 10. minutě na 1 : 1 srovnal Ondřej Červený. Domácí pak převzali iniciativu, ale do konce poločasu žádnou ze svých šancí nevyužili. Také ve druhém poločasu měli domácí územní převahu a přidali ještě dvě branky. Nejprve v 56. minutě na 2 : 1 zvýšil Petr Sysel, v 85. minutě na konečných 3 : 1 uzavřel z pokutového kopu Jan Voráč.

Branky : 8.Havlovic Marek, 56.Sysel Petr, 85.Voráč Jan(PK) - 10. Červený Ondřej.

Rozhodčí: Cihlář Jan,  bez karet , diváků 100.

Sestava domácích: Kodeš Petr, Voráč Jan, Sýkora Filip, Vejskal Martin, Hanus Jakub, Šnour Daniel, Javorský Josef, Šůs Miroslav, Sysel Petr, Havlovic Marek a Švec Radek, střídali Blohamnn Tomáš a Šleis Karel.

Sestava hostů: Šnejdar Karel, Kanta David, Havlíček Pavel, Jakubec Lukáš, Dražka Petr, Bálek Dušan,Kanta Michal, Červený Ondřej, Tvrdík Ivan a Kovařík Vlastimil, na střídání byli připraveni Brož Ondřej, Drastich Miroslav, Bečka Stanislav, Javorská Tomáš, Novák David a Kubík Stanislav

 

HRADEŠICE - JANOVICE 5:2 (2:1)

Milan Černík

Domácí vstoupili do utkání výjimečně dobře, již ve 3.´ orazítkoval tyč hostující branky tvrdou střelou L. Šmrha a o 1 min. později vyrazil střelu osamoceného J. Kopala zblízka gólman hostů na roh. V 11.´ se zaskvěl dvěma výbornými zákroky gólman domácích D. Vávra po podklouznutí stopera domácích M. Hlaváče. Toto varování však domácím nestačilo, a tak se hosté ujali vedení brankou M. Urbana v 16.´ utkání. Ve 32.´ předvedli domácí pěknou kombinační akci, když D. Novák předložil míč zcela volnému F. Melkovi před odkrytou branku hostů, ale ten v krkolomné pozici zakončoval slabou střelou, kterou stačil gólman hostů zachytit. Ve 40.´ uvolnil V. Metlička F. Melku, který byl ve vápně hostů faulován a následný PK proměnil L. Melka. Hned po rozehrávce se dostal do samostatného nájezdu domácí D. Novák, ale gólman jeho střelu na přední tyč vyrazil na roh, ze kterého poslal domácí do vedení F. Šašek a domácím se tak do poločasu podařilo otočit skóre.

Do dvoubrankového vedení šli domácí v 50.´ po důrazné akci V. Metličky a F. Melky, když míči pomohl v cestě do branky i hostující obránce.

V 71.´ zaujal VPK D. Nováka zahraný přesně k tyči, který host. gólman vyrazil zázračně na roh. Následně se D. Novák prosadil samostatným nájezdem a zvýšil na 4:1. Hosté pak po pěkné akci snížili na 4:2, ale konečný stav na 5:2 určil opět po individuální akci D. Novák.

Hosté se představili jako značně nedisciplinovaný tým a zejména hráč č. 3 Jan Šlegl dohrál zápas jen díky velkorysosti hlavního rozhodčího. Domácí hráči nepodali opět žádný oslnivý výkon a místo pohledné kombinace a jednoznačného vedení proti oslabenému soupeři připustili nervózní vývoj utkání.

Sestavy:

Domácí: D. Vávra - P. Řezáč, M. Hlaváč, M. Florian, F. Melka, L. Melka, J. Hnojský, F. Šašek, J.. Kopal, L. Šmrha, D. Novák. Střídali: M. Melka, P. Melka, L. Mareš, M. Buchra, V. Metlička

Hosté: P. Kroupar - J. Šlegl, R. Holý, J. Hofman, L. Drmola, J. Müller, J. Macura, V. Valečka, M. Urban, T. Suk, J. Kotlan

Branky: 79. a 88. Novák David , 43. Šašek František, 41. Melka Lukáš, 50. Metlička Václav - 16. Urban Miroslav, 83. Hofman Jiří

Rozhodčí: Abraham Josef; ŽK: 0:1, diváků 50.

           

BĚŠINY - VELKÝ BOR 1:0 (0:0)

Branka : 62. Mayer Filip

Rozhodčí: Mazanec Marek,  ŽK 4:2, diváků 50.

 

 TABULKA

Rk.

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

PK

(Prav)

1.

Sušice B

12

8

1

3

26: 15

26

1

( 7)

2.

Klatovy B

12

8

1

3

42: 15

25

( 7)

3.

Hradešice

12

6

3

3

33: 18

23

2

( 0)

4.

Hrádek

12

6

3

3

18: 14

23

2

( 3)

5.

Bolešiny

12

5

5

2

16: 11

21

1

( 8)

6.

Běšiny

12

5

2

5

20: 22

19

2

( -4)

7.

Janovice

12

5

1

6

26: 26

16

( 1)

8.

Vrhaveč

12

5

1

6

15: 20

16

( -8)

9.

Velký Bor

12

3

4

5

13: 20

16

3

( -5)

10.

Malý Bor

12

4

2

6

16: 22

15

1

( -4)

11.

Luby B

12

5

0

7

12: 20

15

( -6)

12.

Měcholupy

12

4

1

7

19: 24

14

1

( -2)

13.

Nezamyslice

12

4

2

6

16: 23

14

( -1)

14.

Mochtín B

12

2

2

8

9: 31

9

1

(-10)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku