Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.A TŘÍDA 6. kolo 13.-14.9.

 

1.A  TŘÍDA 

 

1.A  třída -  aktuální výsledky

 

DEVÍTIBODOVÁ ŠŇŮRA VYNESLA PAČEJOV  DO LEPŠÍ SPOLEČNOSTI

 

K pátečním úvodnímu zápasu 6. kola 1.A třídy   zajížděl Sokol Pačejov k svému dalšímu duelu do Nýřan.  Před tímto zápasem byli domácí příznivci optimisticky naladěni. Domácí před týdnem přivezli ze Staňkova vysokou výhru 5: 0 a pokračovat ve vylepšování skóre byli rozhodnuti i s nováčkem soutěže.  Hosté šli do utkání s pokorou, ale i s cílem neprodat svojí kůži lacino a tři body jsou za to sladkou odměnou. Devítibodová šňůra a pozoruhodné tři vysoké výhry za sebou (vždy 4:0)  je po 6. kole  vynesly  v tabulce do lepší společnosti. Na dosud nejúspěšnější tým z Pošumaví Start Luby, které nezvládly roli lídra tabulky a  z duelu s nováčkem Sokole Lhota se vrátily bez bodů  nyní ztrácí Pačejov jediný bod.  Mimo Lub nezvládly svůj zápas na hřišti Slavoje Mýto ani Svéradice.  Po dvou zápasech odehraných doma bez branek zpytovali nýrští střelci svědomí a čtyřmi góly v síti hostů z Chodové Plané  potěšili sami sebe i jejich příznivce.   


 

DIOSS NÝŘANY - SOKOL PAČEJOV  0 : 4  (0 : 3)

Tomáš Cihlář

Předehrávané utkání 6.kola 1.A třídy se hrálo v pátek v podvečer na podmáčeném terénu v Nýřanech.  Vzhledem k celodennímu dešti však bylo hřiště ještě v relativně dobrém stavu.  Pačejovu  scházel z pracovních důvodů stoper Jirka Fiřt, kterého v sestavě nahradil Honza Hosnedl. Hosté vstoupili do zápasu aktivněji a měli častěji míč na svých kopačkách. Poprvé zahrozili ve 23.minutě, kdy po pěkné kombinační akci, na jejímž počátku stál špílmachr Vašek Klásek, pálil těsně vedle Vašek Brůha. O tři minuty později už ale zahřmělo. Centr z trestného kopu posadil Jarda Kubaň přesně na hlavu Pepy Ticháčka a ten poslal Pačejov do vedení. Ve 39.minutě pro změnu z druhé strany  centroval Petr Pavelec a Vašek Brůha nadvakrát dostal míč do sítě. To ale ze strany hostů nebylo v 1.poločasu vše. Ve 45.minutě Jarda Kubaň  vystřelil tvrdě  po zemi z úhlu a klasickým „angličanem“  od tyče zvýšil už na 3 : 0.

Po změně stran se samozřejmě Nýřany ještě pokusily něco se zápasem udělat. Během úvodní desetiminutovky si vypracovaly dvě brankové příležitosti, ale výborný Kuba Kalčík svůj tým podržel. Nástup domácích však poté opadl, zvláště poté, když v 63.minutě Klásek propálil vše, co mu stálo v cestě a dal výsledku konečnou podobu. Nýřany se až do konce zápasu k ničemu vážnému nedostaly /kromě několika zbytečně tvrdých zákroků/. Pačejov si vysoké zasloužené vítězství bez problémů pohlídal a v tabulce si připsal další tři důležité body. Je to už třetí vítězství v řadě, pokaždé se čtyřgólovým přídělem.

Branky: 26. Ticháček Josef, 39. Brůha Václav , 45. Kubaň Jaroslav , 63. Klásek Václav .

Rozhodčí:  David Janda, Daniel Ruda, Lukáš Jonáš. DS : Vladimír Bláha. ŽK 5 : 1, diváků 70.

Sestava Pačejov:  Kalčík J..  -   Šmrha L. /73.Bokr P./ – Kolářík A. – Hosnedl J.   - Pavelec P. –  Brůha V. -   Hlůžek J. – Polena P. -  Klásek V.  - Ticháček J. /83. Cikán J./  – Kubaň J. /67.Kubaň M./  

 

SOKOL LHOTA - START LUBY    3: 2 ( 2: 2)              

Radek Pikhart

Utkání na malém a nerovném hřišti v Plzni - Lhotě, které čeká rekonstrukce, nakonec skončilo těsným vítězstvím domácího ambiciózního a kvalitního týmu. Hráči Lub ale byli Lhotě vyrovnaným soupeřem, remíza by asi byla spravedlivějším výsledkem. Hlavní roli i vzhledem k rozměrům hřiště sehráli standartní situace - již ve 4. min 1:0 pro domácí po VPK, v 17. min po rohu pohotově vyrovnává David Kazmirčík a nakonec v 25. domácí Strejček hlavou opět po rohu na 2:1. Úsilí lubských hráčů o vyrovnání zúročil opět Kazmirčík po skvělé přihrávce Honzy Voráče. Úvod druhého poločasu lubští hráči bohužel opět zaspali a to bylo nakonec rozhodující - v 48. min po rychlém protiútoku skoruje Kotrnoch na 3:2 pro Lhotu. Zbytek druhého poločasu poté divákům nabídl úpornou bitvu, domácí nakonec těsné vedení uhájili, i když Luby dokázali 2x překonat domácího brankáře,brankyale nebyly uznány pro ofsajdové postavení.

Sestava Luby: Kalaš - Vejskal (žk), Pelouch, Turner, Voráček P. - Křížek K., Koželuh, Šnour (žk) (83. Švec), Voráč (žk) - Švátora, Kazmirčík. Připraveni byli ještě Čipera, Havlovic a Hanus.

Branky: Kotrnoch, Strejček, Černý - 17. a 42.Kazmircik 2; ŽK: 3:4, diváků 70.

 

SLAVOJ MÝTO – SVÉRADICE   6: 1 ( 2: 0)

Vlastimil  Beránek

Mužstvo Svéradic zajíždělo na půdu favorita z Mýta, které ještě nedávno bylo účastníkem krajského přeboru. Ve značně oslabené sestavě Svéradic, kde chybělo sedm hráčů základní sestavy (zranění Beránek, Jiřinec, Kovář), Petřík, Prýmas a ženící se Makovec a svědek Vonášek a  to bylo na hřišti asi znát. Místo nich nastoupili čtyři 4 hráči z "B" týmu (Klas M,Klas D,Makovec J a  Červený V), to jsou hráči, kteří toho v áčku moc nenahrají. Poločas skončil 2 : 0 pro domácí, i když měli hosté jednu gólovou šanci. Po změně stran přidali domácí gól na 3 - 0 a bylo takřka po zápase. V 60. minutě vykřesal malou naději M. Chaloupka, kdy snížil na 3 - 1 a to bylo ze strany hostů vše. Pak přebrali otěže hry domácí a tlačili hosty k jejich brance. Během 10 minut nasázeli hostům tři branky a bylo hotovo.

Branky: Švejda 3, Hereit 2, Fišer -  60. Chaloupka; ŽK: 0:1, diváků 230.

Sestava: Soukup M, Klas D, Herout, Prokopec, Němec, Klas M. Chaloupka, Vlček, Kába, Makovec J, Šorna (83. Červený)

 

NÝRSKO - CHOD. PLANÁ   4: 0 ( 2: 0)          

Stanislav Steiner

Do utkání nastoupili domácí hráči s velkým elánem. V 11' utkání ,György ,vybojoval míč na polovině hřiště a do otevřené obrany hostů přihrál Trefancovi ,který střelou k tyči otevřel skoré utkání. V 13' utkání mohli hosté vyrovnat, kdy po nedorozumění domácí obrany se k míči dostal hráč hostů Chval, ale jeho šanci zneškodnil nýrský brankář. Okamžitě z protiútoku se opakovala spolupráce György - Trefanec, který akci zakončil střelou do

soupeřovi branky. V té době na hřišti domácí mužstvo hrálo velmi dobrý útočný fotbal a svého soupeře přehrávalo. Ve 30' utkání ,Trefanec, sebral váhajícím obráncům hostů míč a postupoval sám na branku ,ale v rozhodujícím okamžiku na kluzké terénu uklouzl a akci nezakončil. Hosté se do konce prvního poločasu nedostali k ohrožení nýrské branky. Ve 41' utkání, Bastl, přehrál obranu hostů a jeho přihrávku zakončil Trefanec střelou do vyběhnuvšího brankáře.

V nástupu druhého poločasu se hosté snažili o zkorigování výsledku, ale bez úspěchu. V 56' a 59'' ohrozil branku domácích Soukup, ale Moravec  v nýrské brance byl vždy na místě a jeho příležitosti zneškodnil. V 68' zvýšil stav utkání střelou k tyči Antonovics .V 76' krásná fotbalová akce , kdy po ose  György-Antonovics - Rubáš se k míči dostal Výtisk a akci zakončil střelou do branky hostů. Domácí měli ještě jednu příležitost ke skorování, když střela Györgyho se od břevna odrazila na brankovou čáru. Šanci ke snížení skoré měli hosté, kteří  po faulu Bastla kopali penaltu, kterou ovšem Chvalovi nýrský brankář Moravec zneškodnil.

Vítězství domácího mužstva bylo zcela zasloužené a konečně se podařilo protrhnout střeleckou nemohoucnost a vstřelit branky.

Branky: 11. a 13.  Trefanec Michal, 68. Antonovics  Andrei, 76. Výtisk Petr

Rozhodčí: Kostelník Lumír - Komanec Petr, Doksanský Tomáš. ŽK 3:1 /54. Brož, 75.  Kalivoda st., 80. Šteiner  - 32. Soukup/, diváků 70.

Sestava Okuly Nýrsko:  Moravec Jiří/88. Penc Ondřej/ Hvězda Jiří/78. Šlehofer Martin/,Kalivoda Karel st., Lužný Jakub, Bastl Miroslav, Brož Martin, Šteiner Rostislav, Kvítek Patrik/64.Antonovics Andrei/Kalivoda Karel ml/57' Výtisk Petr/-György Ivo, Trefanec Michal/72.  Rubáš Tomáš/

 

ŽICHOVICE - NEPOMUK   0:5 (0:4)

Radim Šiška

Další domácí zápas nám krutě nevyšel a společně s minulým kolem nám ukázal veškeré rezervy, které se v naší hře dlouhodobě vyskytují. Je jen na nás, zda se z nich do dalších zápasů poučíme či nikoli.

Nepomuk byl v tomto utkání od první do poslední minuty lepší ve všech herních činnostech a bohužel i v nasazení. Nově složená obrana nefungovala, záloha nic nevytvořila a k útočné činnosti jsme se v podstatě nedostali. Není tedy divu, že nás hosté záhy potrestali. Po dvou centrech z pravé strany to bylo 0:2, do poločasu přidali hosté další dvě branky a bodech bylo rozhodnuto.

Druhý poločas vypadal o něco lépe, ale spíše tím, že Nepomuk ubral na aktivitě. Přesto přidali hosté i pátý gól, překvapivě po centru z pravé strany. V dnešním zápase nám nebylo přáno, ale pro lepší výsledek jsme neudělali téměř nic. Ale i takové zápasy občas přijdou. Těžko se můžeme vymlouvat na zraněné, nemocné, potrestané a uražené hráče, protože ve všech případech je chyba na naší straně. Nezbývá nám než omluvit se fanouškům a příště podat úplně jiný výkon.

Branky: Baran 2, Váňa, Kozák, Zajíc, rozhodčí Čermák, Černý, Hromka, delegát Jirsa, ŽK 2:0 (Harant, Butnaru), diváků 100

Sestava Žichovic: J.Volák – L.Mourek, J.Frýzek, R.Šiška, A.Štěpán (10. J.Bálek) – T.Harant, J.Beneš (80. D.Krejčí), R.Beneš, I.Butnaru, M.Špírek – J.Hlaváč

 

Ostatní výsledky :     

Ch. Újezd  - Staňkov  5: 2 ( 2: 1)      

Branky: Pikl L. 2, Pikl P. 2, Pešta - Jílek 2; ŽK: 4:2; ČK: 0:1

 

Křimice -  Stod  3: 2 ( 1: 1)   

Branky: Klement 2, Kohout - Terber, Tlustý; ŽK: 0:1

 

TABULKA

Rk.

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

PK

(Prav)

1.

Sl.Mýto

6

3

2

1

17: 7

13

2

( -1)

2.

Křimice

6

4

1

1

11: 8

13

( 1)

3.

Lhota

6

4

0

2

21: 13

12

( 3)

4.

Luby

6

4

0

2

16: 9

12

( 6)

5.

Ch. Újezd

6

4

0

2

15: 10

12

( 3)

6.

Žichovice

6

4

0

2

8: 9

12

( 3)

7.

Pačejov

6

3

1

2

13: 11

11

1

( 4)

8.

Nepomuk

6

3

0

3

12: 11

9

( 0)

9.

Stod

6

3

0

3

12: 12

9

( 0)

10.

Senco B

5

2

1

2

10: 9

8

1

( 1)

11.

Svéradice

6

2

1

3

9: 17

8

1

( -2)

12.

Nýrsko

6

2

1

3

9: 6

7

( -5)

13.

Nýřany

6

1

1

4

9: 11

4

( -5)

14.

Ch. Planá

6

1

1

4

6: 14

4

( -5)

15.

Staňkov

6

1

1

4

7: 21

4

( -5)

16.

Žihle

5

1

0

4

6: 13

3

( -3)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku