Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor mužů 3. kolo 6.-7.9. 2014

 

OKRESNÍ PŘEBOR – MUŽI

 

Okresní přebor -  aktuální výsledky

 

ČELO TABULKY OKUPUJÍ ČTYŘI TÝMY S ROVNÝM POČTEM BODŮ

 

Výsledky 5. kola okresního přeboru promluvily do umístění na prvních čtyřech místech tabulky . Čtyřlístek v pořadí 1.Klatovy B, 2. Vrhaveč, 3. Sušice B a 4. Velký Bor se stejným bodovým ziskem 12 bodů tvoří špičku ledovce této soutěže. Jen o dva body méně má  pátí janovická Dukla a 6. Bolešiny mají 9 bodů. Přispěly k tomu nečekané výsledky v Hradešicích  kde hrály Klatovy B a ve Vrhavči kam zajížděly Nezamyslice . Oba domácí týmy překvapivě z nich vyšly bodově naprázdno . Poslední výsledek zápasu Běšiny – Sušice B který se hrál netradičně v neděli dopoledne po výhře domácího celku  vyloučil jednu z možných variant, že Sušice B v případě výhry by získala na prvním místě tříbodový náskok.  Zatím co Sušici B Běšiny skóre pokazily, zásluhou výrazně lepšího skóre (to narostlo v posledních třech duelech hovořící pro Klatovy 17:1!) na čele tabulky  stanula klatovská rezerva. 

Dosud nevýrazné Nezamyslice se se čtyřmi body krčily v druhé polovině tabulky  si vyšláply na jednoho ze spolufavoritů přeboru  ve Vrhavči a tímto vítězstvím nasadily vysoký kurz  na výsledek následujícího domácího duelu v 6.kole ve kterém hostí  Hrádek  . Svatobor se musí pokoušet o likvidování dalšího manka z bilance domácích zápasů, když další bod na něm ztratil s   SK Bolešiny , které na podzim svými výsledky patří k těm příjemným překvapením. Rozhodně se více čekalo z pohledu bodového zisku zejména po jejich dominantním postavením v minulém ročníku III. třídy od obou staronových účastníků, Sokola Mochtín B a TJ Měcholupy.


 

HRADEŠICE - KLATOVY B   0:3 (0:0)

Milan Černík

Domácí nastoupili do zápasu ve značně pozměněné sestavě, podali nejhorší podzimní výkon a všechny 3 body přenechali ve všech směrech lepším hostům. Z nejrůznějších důvodů chybělo domácím oproti minulému zápasu 6 hráčů. Celý první poločas si domácí koledovali o obdržení branky, ale největší šanci hostů v 16. minutě  - hlavičku ze třech metrů  zneškodnil gólman D. Vávra.

Hned po změně stran ve 46. minutě mohli jít do vedení domácí, ale po rohovém kopu gólmanem vyražený míč napálil J. Hnojský jen do spojnice břevna a tyče klatovské svatyně. V 53. minutě prohrál souboj o míč na polovině hřiště M. Melka a hosté šli z rychlého protiútoku do vedení. Další, a zřejmě rozhodující, moment zápasu přišel v 79. minutě, kdy do té doby bezchybný rozhodčí Mazanec odpískal faul před vápnem domácích po nafilmovaném pádu hostujícího Z. Tomana a z nařízeného VPK hosté svůj náskok navýšili na 0:2. Domácí pak otevřeli obranu ve snaze výsledek korigovat, ale hosté se dostávali do větších šancí než domácí a v poslední minutě svůj výsledek pečetili po chybě P. Řezáče na 0:3.

Sestava domácích: D. Vávra - M. Hlaváč, P. Řezáč, M. Melka , P. Melka, J. Hnojský L. Melka, J. Kopal, T. Nováček, L. Mareš, M. Buchta. Střídali: D. Vaněček, V. Metlička, L. Buchta.

Branky: 53. Toman Zbyněk, 78. Brož Martin, 89. Votípka Jan. Rozhodčí Mazanec, ŽK 3:1, diváků 80.

 

LUBY B - MOCHTÍN B  1:0 (0:0)

Karel Křížek

V dalším derby utkání domácí rezervy s rezervou Mochtína se hrálo o to, kdo zůstane bez vítězství na konci tabulky okresního přeboru.  Domácí měli po celý zápas převahu, ale nemohli se prosadit střelecky, všechny pokusy končili u dobře chytajícího Vítovce. Až před koncem utkání, v 8. minutě, zajistil domácím vítězství a 3 body Petr Sysel, který hlavou překonal brankáře Vítovce a stanovil tak konečný stav utkání na 1 : 0.

Sestava domácích: Kodeš Petr, Křížek Miroslav, Javorský Josef, Blohmann Tomáš,  Vejskal Martin, Nešpor Jakub, Šnour Daniel, Sysel Petr, Rückl Zdeněk, Kováč Pavel  a Havlovic Marek, střídali  Voráč Jan, Čipera Pavel a Flax Tomáš.

Sestava hostů: Vítovec Petr, Kubala Petr, Kašpar Lubomír, Reitmaier Michal, Bláha Lukáš, Křivánek Josef, Diviš Roland, Žiak Milan, Sukovatý Ondřej, Zahradník Václav, Potužník Jan, na střídání byli připraveni Rubáš Jakub, Škoda Martin, Burian David, Pavlík Jaroslav a Troch Roman.

Branka:   77.  Sysel Petr

Rozhodčí Habada Vladislav, ŽK  1:3 , diváků 80. VRHAVEČ - NEZAMYSLICE  0:2 (0:0)

Branky:  53. Kubovec Vojtěch, 87. Kupka Michal.

Rozhodčí  Kurc Lubomír, ŽK 1:2, diváků 60.

           

HRÁDEK - BOLEŠINY 0:0 (0:0) PK  5 : 3

Rozhodčí Jiří Bureš, ŽK 2 :2 , diváků 50 .

 

VELKÝ BOR - MALÝ BOR  2:2 (0:2). PK 4:3

Miloslav Kolář

Po pro domácí  tým  zatím vydařeném začátku podzimní části soutěže se měl v borském derby začít pomalu lámat chleba. Hosté začali o něco aktivněji, hned v úvodu zápasu musel domácí Václavík několikrát zasahovat.  Po čtvrthodině zápasu trestuhodně z malého vápna netrefil domácí Soukup, poté hlava Hody také minula branku a tak zase převzali iniciativu hosté. Domácí se museli na vytváření šancí hodně nadřít, ale v závěru poločasu si přece nějaké vytvořili, ale bez golového zakončení. Utkání se přeneslo do nervozního průběhu, z čehož hosté dokázali vytěžit  Járou poločasové dvoubrankové vedení. Samotný začátek poločasu druhého ale vyšel parádně domácím, když během 5 minut nejprve dorážkou červeného a poté lobem Brůhy dokázali skore vyrovnat. Zápas proto dostal správný průběh a pro diváky náboj  napínavého derby.  A tak až do konce vypjatého zápasu, když se střídaly šance a golmani se několikrát blýskli  na obou stranách, nerozhodný výsledek vydržel. Možná již začíná  tradice, ale na pokutové kopy opět domácí  hlavně zásluhou Václavíka brali asi po zásluze za bojovný výkon ve druhém poločase dva body.

Branky: 48. Červený Tomáš , 52. Brůha Antonín -  35. a 41. Jára karel.

Rozhodčí Tereza Hessová, ŽK 3:4 ,diváků 100.

 

JANOVICE - MĚCHOLUPY 4:3 (1:0)

O body se v Janovicích bojovalo až do samotného konce. Štěstěna se nakonec přiklonila na stranu domácích, za které dal vítěznou branku v poslední minutě zkušený střelec Jan Šlégl. Z první branky v okresním přeboru mezi dospělými se radoval také mladíček v dresu Měcholup  Tomáš Javorský (ročník narození 1998) !

Branky:  3. Drmola Luboš,  50. Suk Tomáš,  73.  Valečka  Václav, 90. Šlegl Jan -  50. a 86.  Havlíček Pavel , 80. Javorský Tomáš.

Rozhodčí Vladimír Pastyřík, ŽK 1:2, diváků 50.

 

TABULKA

Rk.

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

PK

(Prav)

1.

Klatovy B

5

4

0

1

22: 5

12

( 3)

2.

Sušice B

4

4

0

0

10: 5

12

( 6)

3.

Vrhaveč

5

4

0

1

8: 4

12

( 0)

4.

Velký Bor

5

2

3

0

6: 4

12

3

( 0)

5.

Janovice

5

3

1

1

14: 8

10

( 4)

6.

Bolešiny

5

2

2

1

4: 3

9

1

( 2)

7.

Hradešice

5

2

1

2

9: 8

7

( -2)

8.

Nezamyslice

5

2

1

2

8: 9

7

( 1)

9.

Běšiny

4

1

1

2

7: 7

5

1

( -2)

10.

Malý Bor

5

1

1

3

7: 9

4

( -2)

11.

Hrádek

5

1

1

3

3: 7

4

( -5)

12.

Měcholupy

5

1

0

4

6: 12

3

( 0)

13.

Luby B

5

1

0

4

2: 10

3

( -6)

14.

Mochtín B

5

0

1

4

4: 19

1

( -5)

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku