Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor mužů 3 . kolo 23.-24.8.2014

 

OKRESNÍ PŘEBOR – MUŽI

 

Okresní přebor -  aktuální výsledky

 

  KLATOVSKÁ  REZERVA DEKLASOVALA  MOCHTÍNSKOU

 

Okresní přebor mužů po dvou předehrávaných 12. a 13. kolech pokračoval podle losovacích tabulek prvním kolem. Z odehraných zápasů toho kola asi nejvíce zaujaly výsledky z duelů v Lubech a v Klatovech ve kterých došlo k souboji záložních týmů. Ten v Lubech přinesl pouze jedinou branku a to vítěznou ve prospěch divizní sušické rezervy. Druhá divizní rezerva SK Klatovy svého soupeře Mochtín B vůbec nešetřila a  deklasovala ho dvouciferným výsledkem. Mezi týmy, které v dosavadním průběhu OP příjemně překvapily, patří rovněž Sokol Velký Bor. Po výhře v Hrádku následně dvakrát za sebou domácím hřišti remizoval 1:1, kdy se o body se soupeři dělil, ale v penaltových rozstřelech ukázal svojí kvalitu a bonusové body zůstaly doma. Jak se zdá V Bor si v penaltách začíná libovat. V minulém ročníku je kopal doma třikrát, nyní to již stihl dvakrát. Jako by hráči nezapomněli na své diváky, aby je udrželi v napětí, jak to dopadne až do konce.  To v Hradešicích se již podruhé za sebou domácí favorit se svými soupeři nemazlil a o očekávaných bodech vždy rozhodl dávno před časovým limitem. Na druhé straně své o tom, jaké to je prohrát doma v Hrádku těsně před koncem již třetí zápas za sebou mohou po utkání doma s TJ Měcholupy vyprávět hráči místního Svatoboru. Pro Měcholupy to znamenalo gólem z penalty získání prvních bodů v přeboru, pro domácí další nepříjemnou sprchu a také skousnout to, že po třech kolech jsou na opačném pólu v tabulce, než by sami předpokládali. Třetí kolo již odznívá a je tu na programu další, ve kterém bude tahákem souboj o čelo tabulky  Bolešiny – Vrhaveč .


HRADEŠICE – NEZAMYSLICE  5:1 (2:0)

František Melka

Od začátku utkání bylo jasné, že domácí neponechají nic náhodě a již v prvním poločase si dokázali vytvořit několik dobrých příležitostí, bohužel proměnili jenom dvě. Nejprve byl v pokutovém území faulován D. Novák a nařízenou penaltu proměnil L. Melka, který tak zahájil svůj střelecký koncert. Další branka padla po hezké křídelní akci a L. Melka už neměl problém zasunout míč prakticky do prázdné  branky. 

Druhý poločas začali domácí obdobně, tlačili se před branku hostů a již ve 48.min se konečně dokázal prosadit D. Novák. Pak byl opět stažen v PK D. Novák a L. Melka završil svůj hattrick, kdy opět bezpečně proměnil penaltu. V té době se prakticky hrálo jen na jednu branku a domácí hráči se předháněli v zahazování vypracovaných brankových příležitostí. Dvacet minut před koncem utkání přestali domácí hrát kolektivně, dopouštěli se individuálních chyb a dvakrát vyslali do brejku hostující tým. Ten první D. Vávra v brance domácích dokázal chytit, na ten druhý už byl ale krátký. To domácí trochu probudilo a na konci zápasu přidali ještě jednu branku, kdy se trefil podruhé D. Novák.

Sestava domácích-D. Vávra, P. Melka, M. Hlaváč, P. Řezáč, M. Melka, J. Kopal, F.Šašek, J. Hnojský, M. Kodýtek, D. Novák, L. Melka. Střídali - T. Nováček, M. Florián, A. Čugujev

Branky: 33. (PK), 44., 65.(PK)  Melka Lukáš, 48.  a  89.  Novák David - 78. Krejčí  Jaroslav.

Rozhodčí Jiří Bureš, ŽK 1:2, diváků 80.

 

VRHAVEČ - MALÝ BOR   2:0 (0:0)

Branky:   56. Krýsl Alois , 85. Mundl Karel

Rozhodčí Josef Abraham, ŽK 3:3, diiváků 70.

 

HRÁDEK - MĚCHOLUPY 1:2 (1:0) 

Branky: 34. Holeček Radek - 48. Červený Ondřej, 89. (PK) Bálek Dušan

Rozhodčí  Habada, ŽK 3:3, ČK 2:0 (63. Brabec Jiří, 90. Oliva Jiří), diváků 60.

           

VELKÝ BOR - JANOVICE 1:1 (1:1) PK 5:4

Miloslav Kolář

Po oboustranně opatrném začátku se domácí dokázali již v 10‘ dostat do vedení, když centr Turka poslal do sítě hostů hlavou Červený. Vedoucí gól ale domácí nenabudil a ti museli čelit tlaku hostů. Trestuhodné bylo neproměnění ložené šance Šimanovského, a tak fotbalovější  hosté podle pravidla nedáš dostaneš dokázali ve 25‘ Kotlanem stav vyrovnat. Následně se ocitnul ještě v šanci domácí Kuka, ale za brankáře zastoupil na brankové čáře obránce. I když se zdálo, že domácí budou mít co dělat udržet remízový poločas, podařilo se jim po pěkné střele Kuky z přímého kopu a následné dorážce Šimanovského sice gól vstřelit, ale ze sporného ofsajdového postavení. To je ale zřejmě dokázalo nabudit a tak si ještě v samotném závěru poločasu vytvořili několik šancí. Poločas druhý se odvíjel od snahy obou mužstev jít do vedení, ale byla to spíš nakopávaná, i když větší šance byla na straně domácích, ale Vrána sám před brankářem neuspěl. A tak po druhé za sebou se doma kopaly pokutové kopy, v nichž byli domácí opět úspěšnější. A po rozpačitém fotbalovém výkonu jsou tak dva body zlaté.

Branky 10. Červený Tomáš - 25. Kotlan Daniel. Rozhodčí Josef Javorský, ŽK 2:3, diváků 60.

 

BĚŠINY – BOLEŠINY   0:1(0:1)

Branky:  34. Matějka Pavel.  Rozhodčí Zuzana Špindlerová, ŽK 2:3 ,  diváků 50.  

 

KLATOVY B - MOCHTÍN B 10:1(5:1)

Branky:  7.,17.,71. a 83. Sýkora Václav,  26. a 40. Toman  Petr, 49. a 57.  Votípka Jan, 37. Brož Martin, 87. Cibulka Zdeněk - 44. Matoušek Milan.

Rozhodčí Roman Bína, bez karet, diváků 90.           

 

LUBY B – SUŠICE B   0:1 (0:1)

Karel Křížek

V derby utkání domácí rezervy s rezervou Sušice bylo k vidění spousta osobních soubojů především ve středu hřiště bez vyložených šancí na obou stranách. Hostům se podařilo těsně před koncem prvního poločasu vstřelit branku, kterou dal ve 44. minutě Klíma. Hned v úvodu druhého poločasu měl dobrou příležitost na srovnání skóre Honza Voráč, ale brankáře nepřekonal. A protože se domácím až  do konce utkání nepodařilo protrhnout střeleckou smůlu, zůstali po těsné prohře 0 : 1 již třetí utkání podzimu bez bodového zisku.

Sestava domácích: Kodeš Petr, Lávička Michal, Křížek Miroslav, Heřman Štěpán, Hanus Jakub, Šůs Mroslav, Sydorenko Vasyl, Voráček Přemysl, Sysel Petr, Čipera Pavel  a Havlovic Marek, střídali  Voráč Jan, Nový Jiří, Kováč Pavel, Johánek Marek a Blomann Tomáš.

Sestava hostů: Hromada Volák Jan, Bešta Jiří, Kalný Martin, Farták Josef, Sachr Jaroslav, Marek Tomáš, Halas Marek, Klíma Tomáš, Varga Imrich, Hubáček Pavel a Melka Jakub, střídali Chmelík Petr, Bachroň Miroslav a Blažek Lukáš.

Branka: 44. Klíma Tomáš. Rozhodčí Pastyřík Vladimír, ŽK 2:4, diváků 120.

 

 TABULKA

Rk.

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

PK

(Prav)

1.

Vrhaveč

3

3

0

0

7: 2

9

( 0)

2.

Sušice B

3

3

0

0

8: 5

9

( 6)

3.

Bolešiny

3

2

1

0

4: 2

8

1

( 4)

4.

Hradešice

3

2

1

0

9: 3

7

( 1)

5.

Velký Bor

3

1

2

0

3: 2

7

2

( -1)

6.

Klatovy B

3

2

0

1

15: 5

6

( 0)

7.

Janovice

3

1

1

1

6: 5

4

( 1)

8.

Běšiny

3

1

0

2

5: 5

3

( -3)

9.

Malý Bor

3

1

0

2

4: 5

3

( 0)

10.

Nezamyslice

3

1

0

2

4: 7

3

( 0)

11.

Měcholupy

3

1

0

2

3: 7

3

( 3)

12.

Mochtín B

3

0

1

2

4: 14

1

( -2)

13.

Luby B

3

0

0

3

1: 6

0

( -6)

14.

Hrádek

3

0

0

3

1: 6

0

( -6)

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku