Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
IV. TŘÍDA - skupina B 1 . kolo 23.-24.8.2014

 

IV. TŘÍDA – skupina  B

 

IV. třída sk. B – aktuální výsledky

 

MYSLÍV MÁ ZA SEBOU DOMA DALŠÍ NEÚSPĚŠNÉ DERBY

 

Po změnách ve složení účastníků této soutěže složení zahájil nový ročník fotbalové IV.třídy sk. B úvodním kolem. Oproti tomu minulému  mezi týmy nenajdeme tři(Zavlekov, Milčice a Budětice), které zkouší po  postupu jak chutná chlebíček ve vyšší soutěži . Na druhé straně se na fotbalovou scénu vrací v minulosti úspěšný B tým Chanovic a  počet na dvanáct týmů doplnil  a  o svůj návrat do III. třídy se bude pokoušet omlazený, sestupující Sokol Nalžovské Hory. Podzimní premiéra přinesla hned na úvod několik zajímavých výsledků. Do další série vzájemných derby přibyl výsledek  Myslív-Kvasetice  a pro domácí byl opět neúspěšný. Myslív po druhé za sebou vyšel s tradičním rivalem z Kvasetic bodově naprázdno  a na svojí  poslední výhru  nad tímto soupeřem 3:1 z roku 2007 může zatím jen vzpomínat.  


  

SOBĚŠICE - CHANOVICE B 0:1(0:0)

Tomáš Motl

Smolný zápas s nešťastným koncem viděli domácí příznivci v Soběšících. Soběšice měly stejně jako v předešlým kole příležitost zlomit dlouhou sérii bez vítězství. Jenže střelecké prokletí se jej drželo jako klíště. Ve čtvrté minutě osmé desetiminutovky tak udeřily nakopnutím míčem z poloviny hřiště, hostující Chanovice ( 84. Vivatenko Jurij ), který smolně propadl až za záda domácího brankáře. Což ovšem vůbec nevypovídalo průběhu hry. V prvním poločase měli více ze hry domácí, kteří zahodili tři velké šance strhnout po úniku středem vedení na svou stranu, k jejich smůle byl Chanovický brankář přesně tam, kde být měl. Byl to zápas, kde mohl vyhrát kdokoliv, od sedmdesáté minuty si oba týmy zasluhovali smírný remízový výsledek s bodovým ziskem.

Branka: 84. Vivatenko Jurij.  Rozhodčí Lojík Václav, ŽK 2:1, diváků 30.           

         

H.M.BOŽÍ - HRÁDEK B 1:6(0:5)

Stanislav Křížek

Utkání bohaté na pokutové kopy, kdy rozhodčí Švátora našel odvahu a zapískal v tomto utkání hned tři pokutové kopy.  

1.P.K. proti domácím K. Mareš bezpečně proměnil , pak dostali domácí šanci vyrovnat hráč Matějka zklamal  a PK hostující brankář Stanislav Křížek chytil. Sám brankář šel kopat PK za stavu 0:6 a taky nedal. Domácí brankář mu pk chytil. Dost mladý tým Hrádku B podal dobrý výkon podpořený skvělým výkonem nejstarším hráčem Hrádku K. Marešem.

Sled branek : 1 gol Pk Karel Mareš, 2 gol TK Skála Václav, 3 gol centr před bránu a Mareš dal hlavou gol, 4 gol TK Rada Jan, 5 gol rohový kop a Mareš  dal hlavou gol, 6 gol Bigasz  kdy obešel i brankáře a dal do prázdné brány. Před koncem utkání dali gol i domácí ze skrumáže před brankou. Skóre utkání  mohlo být i vyšší ale šance Špičky, Rychtaříka, Šafry, Rady, Peny, a Křížka R. zůstaly nevyužity. Ve třech případech domácí zachránil dobrý brankář.

Branky: 87. Samko Filip -  6.(PK) ,35.,56. Mareš Karel, 22. Skala Václav, 43. Rada Jan, 61. Bibasz Robert.

Rozhodčí Švátora Jiří, ŽK 1:2 diváků  40 .

           

S. PLÁNICE - N. HORY  2:2(1:0) PK 2:4

Karel Pohanka

Plánický tým, který celou přípravu absolvoval přátelská utkání v plném počtu hráčů musel nečekaně na úvod sezóny řešit hned několik absencí stabilních hráčů základní sestavy. To vše bylo v prvním kole podzimní části sezóny ještě korunováno třemi zraněními domácích fotbalistů, z nichž jeden musel být dokonce odvezen ze hřiště sanitkou. Nalžovské Hory přijeli do Plánice se sympatickým mladým týmem a svou dravostí byli pro domácí vyrovnaným soupeřem. Hra se přelévala na obě strany a jako první udeřili hráči Plánice, když odražený míč do branky hostí uklidil stoper Kochol.

V druhém poločase přišla odpověď ze strany hostí a stav 1:1 se po chvíli dokonce měnil na 1:2 když hosté proměnili penaltu odpískanou po nešťastné ruce domácího stopera. Zápas se chýlil ke konci a vedení hostí už vypadalo jako definitivní záležitost. Domácí naštěstí nesložili zbraně, přihrávku skvěle hrajícího středopolaře Černého převzal Vávra, posunul míč na Vlčka a ten střelou k pravé tyči spoza vápna vyrovnal na 2:2. Tento stav se stal také konečným a na řadu přišli pro Plánici prokleté penalty, na těch s vylámali zuby Kochol i Plánička a hosté si tak odvezli druhý bod sebou do Nalžovských hor. Je však třeba poděkovat všem hráčům, kteří se zápasu zúčastnili a kteří bojovali i v devíti lidech v druhém poločase a poprali se o konečný stav utkání.

Branky: 24'Kochol Petr, 83'Vlček Jiří - 70'Jedlička Antonín,73'Jedlička Luděk

Rozhodčí Jakš Jan, ŽK 3:1, diváků 60.

 

MYSLÍV - KVASETICE  0:2 (0:0).

Branky: 54. Zdeněk Maršík, 58. Petr Bouzek. Rozhodčí Jan Veverka  , ŽK 2:0, diváků 90.

           

KOLINEC – VEŘECHOV  6:3 (2:1)

branky:  15' a 83' Tománek Karel, 42' a 67' a 75' Milfort David, 50' Kohout František -  15' Pojžárek Ondřej, 73' a 87' Šíp Petr.  Utkání nebylo obsazeno delegovaným rozhodčím, řídil rozhodčí laik.

 

TJ SUŠICE "C" - PAČEJOV "B" 3:1 (2:0)

Méně nároční fanoušci v Sušici se dočkali, méně kvalitní avšak populární pralesní fotbal se rozjel v plném proudu. V Sušici se již hodinu před zápasem sešel kotel domácích na tribuně a vytvořil parádní atmosféru, za kterou byl po vítězném zápase odměněn děkovačkou. Již v 4. Minutě se střelou křížem trefil domácí tahoun Václav Žežulka a domácí šli do vedení. Hosté hrozili centry ze stran ale domácí stoper Koryťák vše odvrátil. Pred koncem první půle natáhl ke střele z dálky kapitán Sušice Kalný, jehož střelu dorazil do brány Vinický - 2:0. Po poločase hosté snížili na 2:1 z dálky ale Sušice i hned zvýšila vedení, když po centru Kalného skóroval domácí kanonýr David Hanula -3:1.

Petr Mottl:  " Rád bych vyzdvihl výkon Víti Duška, který nastoupil do druhého poločasu a předvedl výkon hodný hráči okresního přeboru.“

Branky: 2. Václav Žežulka, 36. Pavel Vinický, 60. David Hanula - 55. Hora Josef.

Rozhodčí:  Kašpar , ŽK 1:0, diváků 50.          

 

TABULKA

Rk.

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

PK

(Prav)

1.

Hrádek B

1

1

0

0

6: 1

3

( 3)

2.

Kolinec

1

1

0

0

6: 3

3

( 0)

3.

Sušice C

1

1

0

0

3: 1

3

( 0)

4.

Kvasetice

1

1

0

0

2: 0

3

( 3)

5.

Chanovice B

1

1

0

0

1: 0

3

( 3)

6.

N. Hory

1

0

1

0

2: 2

2

1

( 1)

7.

S. Plánice

1

0

1

0

2: 2

1

( -2)

8.

Soběšice

1

0

0

1

0: 1

0

( -3)

9.

Pačejov B

1

0

0

1

1: 3

0

( 0)

10.

Myslív

1

0

0

1

0: 2

0

( -3)

11.

Veřechov

1

0

0

1

3: 6

0

( 0)

12.

H.M.Boží

1

0

0

1

1: 6

0

( -3)

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku