Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KRAJSKÁ SOUTĚŽ DOROST - předehrvka

 

KRAJSKÁ SOUTĚŽ , SKUPINA B – DOROST

KS dorostu sk.B – aktuální výsledky

 

 

Předehrávky utkání vloženého 15.kola

 

V DOROSTENECKÉ DERBY ZŮSTALY BODY V SUŠICI

 

Krajská soutěž dorostu  zahájí úvodním kolem o víkendu, nicméně premiéru podzimních klání v této soutěži obstaraly tři účastníci této soutěže z Pošumaví již ve středeční předehrávce 15.kola, které je na programu ve středu 3.9. Tomto termínu již bude  řada hráčů z těchto  týmů  v původním termínu  již bude  ve školách a mimo bydliště na internátech.

V prvním duelu došlo k souboji tradičních soupeřů. V pootavském derby Sušice-Horažďovice byli úspěšnější domácí. Druhé klání se odehrálo v Hradešicích kde po postupu domácích dorostenců měla krajská soutěž svojí premiéru  body na půdě nováčka po smolném průběhu nezůstaly.  

 

TJ SUŠICE - FK HORAŽĎOVICE  3:1 (3:1)

Pavel Hubáček

V prvním poločase byl domácí celek lepším týmem a měl i dost vyložených šancí, ale dokázal proměnit jen dvě. Úspěšnými střelci byli Ondra Skrbek a Honza Čanecký. Ke konci poločasu udělali domácí v obraně velikou hrubku a hostující hráč ji dokázal využít. To hosty povzbudilo a ještě do poločasu nastřelili střelou z velkého vápna tyč. Druhý poločas již hosté prokazovali svoje kvality a domácí přehrávali. Do vyložených šancí se ovšem nedostávali. Konec zápasu byl hodně nervózní z obou stran, faulů přibývalo. Rozhodnutí

padlo z rohového kopu, kdy vítězství pro domácí pojistil hlavou svou druhou brankou Ondra Skrbek.

Sestava TJ Sušice: Šoural, Klas D., Vichr, Skrbek, Vítovec, Hájek, Čanecký, Jána, Pojar, Skala, Klas M., Hubáček Patrik, Černý, Löffelmann, Hubáček Daniel, Miškovič

Branky za TJ Sušice: 18., 88. Skrbek, 25. Čanecký. 

 

HRADEŠICE - STAŇKOV 0:1 (0:0)

Roman Mácal

Bohužel domácím první mistrovský zápas nevyšel. Po zcela vyrovnaném zápase prohráli brankou z brejku v 84. minutě. Škoda několika neproměněných šancí, protože to byl zápas kdo dá gól - vyhraje. Snad se štěstí obrátí v příštím zápase, kdy v neděli 24.8. zajíždějí k dalšímu zápasu do Postřekova.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku