Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PRO KLATOVY BYLO 2. KOLO POHÁRU KOLEM POSLEDNÍM


PRO KLATOVY BYLO 2. KOLO POHÁRU KOLEM POSLEDNÍM

Ve druhém kole nového ročníkupoháru FAČR  , Poháru České pošty na sebenarazili ve středu 13. 8. 2014 dva účastníci divize. Středočeši v tomtoklání využili  své divizní zkušenosti  a také výrazným vítězstvím potvrdili rolifavorita. Druhé kolo poháru tak bylo pro Klatovy posledním, hosté po výhře semohou těšit na další kolo, které může již být také pro ně rovněž kolemposledním.  Doma je čeká ve 3. koleligový Jablonec, který v tomto kole vyhrál rovněž 5:0 v Chomutově.

KLATOVY 1898 - DOBROVICE  0:5 (0:2)

Jitka Kilbergerová Klatovský deník)

První poločas připomínal hrukočky s myší. Dobrovice nastoupily na Klatovy hned od začátku, zaskočily jevelice rychlou kombinační hrou, se kterou si domácí nedokázali poradit. Hostéměli jasnou převahu, vypracovali si řadu šancí a klatovský gólman Rojík mělplné ruce práce. Úsilí hostů korunoval první brankou v 17. minutě Rudolf. Ve40. minutě se prosadil hlavou Osvald a stanovil tak skóre první půle. Klatovyaž na šance Krejčího a Jůdy branku hostů neohrozily. Druhou část začaliKlatovští aktivněji a nebyli daleko k vyrovnání. Kadlec však v 54. minutěnetrefil po Lukešově přihrávce prázdnou branku a v 62. minutě dobrovický gólmanpo skrumáži vychytal Matějku i dorážejícího Krejčího. A hosté to ztrestali. V77. minutě zvýšil na 3:0 po rohovém kopu hlavou Miškovský a za tři minuty se dolistiny střelců zapsal Bém. Jasnou dominanci Dobrovic potvrdil po chyběklatovské obrany a sólu Volf. A to ještě hosté mnoho slibných šancí spálilinebo jim je zlikvidoval klatovský gólman.

Poločas: 0:2. Branky: 23. Rudolf,40. Osvald, 77. Miškovský, 80. Bém, 87. Volf. Rozhodčí: Koval – Vlček, Musil.ŽK: 2:0 (Veselka, Jůda). Diváků: 580.

Sestava Klatov: Rojík, Veselka(87. Vítovec), Jůda, Janda, Mészáros, György (45. Matějka), Procházka, Sýkora,Krejčí, Kadlec, Lukeš.

Foto Jitka Kilbergerová Klatovský deník





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku