Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ZE SOUBOJE DVOU NOVÁČKŮ 1.A TŘÍDY VYŠLY VÍTĚZNĚ ŽICHOVICE


 

ZE SOUBOJEDVOU NOVÁČKŮ 1.A TŘÍDY VYŠLY VÍTĚZNĚ ŽICHOVICE

Slavoj Mýto – TJŽichovice 0 : 1 (0 : 0)

RadimŠiška

V souboji nováčků 1.A třídy byli nakonec úspěšnější hosté a po zodpovědném výkonu a brance Špírka z penalty za faul na Butnara z 76. minuty a přivezli domů cenné  3 body.

V opatrném prvním poločase se oba týmy snažily neudělat chybu, a proto na hřišti převládaly dlouhé nákopy před kombinací. Žichovice nedotáhly několik protiútoků až k zakončení a šance se tak rodily spíše po standartních situacích. Hlavička domácího útočníka těsně minula Rojíkovu tyč a domácí brankář si musel poradit s přímým kopem nového kapitána Pavla Bálka i s pohotovým zakončením Butnara.

Ve druhém poločase se hra více otevřela a domácí se často dostávali k zakončení, ale se střelami z dálky si Rojík bez problémů poradil. Rozhodla tak situace čtvrt hodiny před koncem a Špírkem bezpečně proměněná penalta. Hosté mohli výsledek pojistit, ale Hlaváč hlavou netrefil a Butnaru místo přihrávky nastřelil zblízka domácího brankáře. Snahu Mýta o vyrovnání pokazil nevybíravým zákrokem na Butnara domácí hráč,který byl poté vyloučen. V poslední příležitosti trefil domácí útočník z úhlu jen boční síť a hosté se tak, na rozdíl od velmi vulgárních domácích diváků, mohli radovat z těžce vybojovaných bodů.

Branka: Špírek z penalty, rozhodčí  Kříž, Rada, Liškutín, delegát Kopřiva, diváků 280,ŽK 5:3,ČK 1:0

Sestava Žichovic: Rojík –Mourek, P.Bálek, Frýzek, Štěpán – Šiška (90.J.Bálek), Šinál (85. Šimáček),R.Beneš, J.Beneš (65.Špírek), Butnaru – HlaváčŠinál (85. Šimáček), R.Beneš, J.Beneš(65.Špírek), Butnaru – Hlaváč





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku