Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Pohár Č.Pošty 2.kolo

VE STŘEDU KLATOVY DOMA BUDOU BOJOVAT O DALŠÍ POSTUP V POHÁRU ČESKÉ POŠTY

Oproti původnímu rozlosování dochází Z druhém kole Poháru  České pošty k významné  změně. Podle postupového pavouka měl vítěz duelu Klatovy - Most hrát na hřišti dalšího postupujícího z  1.kola ,divizních Dobrovic  .

Vzhledem k tomu, že propozice Poháru FAČR  stanoví, že v případě postupu do dalšího kola jde o soupeře ze stejné soutěže (divize), rozhodne o postupujícím losování. Za tímto účelem absolvoval sekretář SK Klatovy 1898  Václav Kopřiva cestu do Prahy, kde v sekretariátu FAČR  provedený los určil jako pořadatele utkání 2. kola Poháru České pošty SK Klatovy 1898!

To znamená,  že v 

určeném termínu 2.kola ve středu 13. srpna se přijede do Klatov tým  z Dobrovic  od Mladé Boleslavi ,  který v minulém ročníku divize sk. C skončil tabulce na 2. místě  . Jak ukazuje umístění Dobrovic v minulém ročníku   a výsledek úvodního kola nového ročníku divize ve kterém doma po remíze s TJ Živanice 2:2 vyhrály  na penalty 3:2 ,nepůjde vzhledem k tomu že má ve svém středu zkušené hráče, některé s ligovými zkušenostmi  o žádná mejdla! 

 

Role favorita  bezesporu připadá hostům z Dobrovic. Domácí jsou si ale vědomi, že divácká obec od nich očekává výkon, kterým by mohli i favorita zaskočit . určitě neprodají svojí kůži lacino. Vždyť ve hře je šance odehrát v případě dalšího postupu do3.kola  vítěz hostí (termín dle FAČR je sobota 6.9. v 17:00 hodin ??)   na svém hřišti vítěze duelu Chomutov - Jablonec!!

Hlavním rozhodčím středečního pohárového klání v Klatovech které  začíná na hřišti Rozvoj v 17:00 hodin je pan Koval, na čarách mu budou asistovat pánové  Vlček a  Musil, delegátem svazu je pan Hamouz J.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku