Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
MEMORIÁL HASSE A KŘÍŽKA SE HRAJE V LUBECH JIŽ PO ŠESTADVACÁTÉ

MEMORIÁL HASSE A KŘÍŽKA SE HRAJE V LUBECH JIŽ PO ŠESTADVACÁTÉ

Příznivci dobrého fotbalu si v sobotu přijdou na své, nicméně nejen ke škodě jich, ale hlavně pořádajících klubů je to, že právě v tento den se toho odehraje hlavně v Klatovech a těsném okolí hodně. Z pohledu dlouholeté tradice, tak jako každoročně bude jedničkou o víkendu v Pošumaví již 26. ročník populárního turnaje mužů v Lubech. Hraje se na počet jejich bývalých vynikajících hráčů a později trenérských a funkcionářských osobností Startu Luby Jana Haase a Karla Křížka. Tak jak to již v klubech bývá, ve šlépějích těchto osobností fotbalu pokračují i v Lubech nejen jejich nejbližší, bývalí spolupracovníci ale třeba také synové a i vnuci. Kvalitní obsazení  turnaje na kterém startují týmy z Horažďovic, Nýrska, Mochtína a domácího Startu signalizuje, že se v Lubech bude hrát dobrý fotbal.  Sraz všech účastníků je ve 12:00 hodin a o půl hodiny po té se již rozeběhne program dle níže uvedeného rozlosování naplno.

Rozlosování turnaje a pořadí zápasů:

12:30 hod. Luby - Horažďovice

13:30 hod. Nýrsko - Mochtín

14:30 hod. Horažďovice - Mochtín

15:30 hod. Luby - Nýrsko

16:30 hod. Nýrsko - Horažďovice

17:30 hod. Mochtín - Luby         

Hraje se systémem každý s každým 2x25 minut. O konečném pořadí rozhoduje: 1) počet bodů; 2) rozdíl branek ze všech zápasů; 3) tabulka vzájemných zápasů družstev se stejnými hodnotami v bodech 1 a 2; 4) vyšší počet vstřelených branek ve všech zápasech; 5) pokutové kopy (systém jako při poháru FAČR)

Fandové kvalitní kopané  přijďte, jste všichni do příjemného  prostředí lubského areálu,  kde je vždy dostatek kvalitního občerstvení zváni.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku