Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
A JE TO ZASE JINAK !!!!!!!

A  JE TO  ZASE  JINAK !!!!!!!

Na divizní derby  KLATOVY-SUŠICE budeme čekat celý podzim -  divize byla přelosována!!

 

Kocorkov kolem složení vyšších, národních soutěží  je již u konce ? Snad ano !!!!Pro nás v Pošumaví nejaktuálnější je divize skupina A mužů kde došlo k dodatečnému přelosování . Klatovy najo nováček má číslo stejné s tím původním č. 9, ale u Sušice, která byla opakovaně a nyní snad již na milost definitivně se číslo změnilo a nově má číslo 7. V tom je tudíž vše jinak.

Jestliže jsem vycházejíce z původního rozlosování divize ve svém komentáři ve středu 25.6.  uvedl , že v úvodním kole nového ročníku dojde na derby  Sušice - Klatovy , pak to již zase není pravda. Ne vážení čtenáři, to si z vás nestřílím, ani se nenudím(mám v závěru června jiné starosti související se s novým ročníkem okresních soutěží a přípravou materiálů na letní aktiv OFS), ale přesto je to tak !  Na původním komentáři již nezůstal kámen na kameni, vše je zase jinak. Není v tom, že na toto dojde v úvodním kole, ale až v podzimním předposledním kole 9.11. v Sušici

Klatovy své novodobé putování divizí začnou dvakrát na hřišti soupeře. V prvním kole v sobotu 9. 8. v Českém Krumlově a o týden později zajíždí na horkou půdu Hořovicka. Doma bude  divizní premiéra Klatov v sobotu 23.8. v 17.00 hodin. Doma se představí  Malše Roudné, tedy farmářského klubu ligových Českých Budějovic. 

Příznivci sušické kopané nemusí na první divizní duel nového ročníku v Sušici dlouho čekat. Domácí tým hostí v prvním kole farmářský tým ˇˇC.Budějovic Malše Roudné v neděli 10. sprna . V druhém kole pak zamíří k prvnímu krajskému diviznímu derby do Tachova.

Nezbývá jen doufat, že toho, čeho jsme byli svědky v uplynulých čtrnácti dnech je již definitivně pryč a že již nyní dojde od  zákulisní hry od zeleného stolu  k přenesení hry , té  kterou máme všichni rádi a pro kterou jsem i nyní ochotni třeba v souvislosti s pobíhajícím MS v Brazílii téměř ani nespat na po letní přestávce zelené pažity fotbalových hřišť.

PS. A na avizované před derby Sušice - Klatovy v Poháru České pošty také nedojde, neboť tento pohár  byl přelosován . Sušice hraje 20.7. s vítězem krajského poháru P KFS v Kolovči a Klatovy ve stejný den by měly doma nastoupit proti dalšímu diviznímu soupeři v tomto ročníku , který přijede do města pod Černou věží z Rokycan. 

SLOŽENÍ DIVIZE  , LOSOVACÍ ČÍSLA A HRACÍ DNY

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku