Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KOCORKOV JE PROTI TOMU NULA - A NA DERBY SUŠICE -KLATOVY DOJDE HNED DVAKRÁT ZA SEBOU

A  JE TO  ZASE  JINAK – NA DIVIZNÍ DERBY

KLATOVY-SUŠICE DOJDE A TO HNED DVAKRÁT ZA SEBOU !!

 

Kocorkov je proti tomu NULA !!!!!!

V Praze proběh v sobotu 21. června  losovací aktiv svazové ŘKČ . Proti původním zprávám na něm mělo být o osudí losu divize Pošumaví prostřednictvím svých  zástupců dvakrát. Vedle Klatov tam měla být také Sušice, která byla ubezpečena řídícím svazem, že z divize nesestoupí. V sobotním lose divize, ale místo ní figuroval na rozlosování z jiné skupiny přeřazený Vyšehrad. Vše má na vině cirkus kolem Kolína, který z ekonomických důvodů odmítl postup jako vítěz ČFL do II.ligy.

Nakonec několik dnů po rozlosování národních soutěží je ale vše jinak !!!!!!

Kolín po intervencích některých funkcionářů FAČR a politiků  (jde již o vysokou politiku které asi rozumí jen ti vyvolení)  získal Kolín finanční podporu a do II.ligy postoupil. Tím se opět uvolnilo místo po další šachové partii  i v divizi sk.A kde původně přidělené vylosované číslo 8  bylo přiděleno Sušici.

A tak můj původní článek ve kterém jsem uvedl, že na divizní derby Sušice – Klatovy nedojde již zase není k radosti příznivců fotbalu  Pošumaví i obou táborů pravda. Ještě před tím, než se  Sušice a Klatovy spolu střetnou v úvodním kole divize na hřišti v Sušici  , pravděpodobně 10. srpna se ještě oba týmy střetnou před tím v předkole Poháru české pošty !!!!!

A pak že na derby Sušice – Klatovy nedojde, dojde a hned dvakrát .

 

Co tomu dodat?

Možná je by nejvýstižnější bylo napsat, bez komentáře.  Ale myslím si, je třeba se návštěvníkům mých stránek omluvit za ,  no nazvu to slušnější formulací než by si to zasloužilo , za  zmatky v rozlosování jiných.  Nicméně ty neskončily. Plzeňská STK mezi tím již rozdělila čísla pro rozlosování spojená se zařazením týmů do soutěží. Tam také figuruje Sušice s č.14 v krajském přeboru.

A co bude dál. Jen co jsem se doslechl, a omlouvám se, pokud to nebude úplně tak, pak že v KP zůstane Holýšov v 1.A třídě i propadlé v baráži Křimice (!!!!!!!) a dál již ani dále nepůjdu. ¨

Je mi jen líto těch všech kterých se tyto zmatky týkaly a ještě dotknou. Co na to třeba Luby, které musely z KP sestoupit a místo toho mohly dostat šanci zahrát si v baráži o záchranu krajského přeboru pro Pošumaví ???

 

Je mi líto i  Vás čtenářů.

Bude asi nutné znovu přehodnotit, zda tyto rychlé informace po internetu mají mít ten správný význam. Informovat pomaleji bude asi nyní pro zjištění jak to   vlastně je bude asi na místě. Nebo jinak, já budu informace poskytovat stejně, jak mi budou k dispozici a z různých pramenů jen s tím, že pro čtenáře (návštěvníky stránek) bude lépe, když vstupy na stránky omezí tak na jednou týdne a možná, že to bude pro ně lepší….

 

Já už na to i již nebudu mít při tomto vývoji ve fotbalovém hnutí asi  žaludek. Už proto, že toto je pouze pro chladné hlavy a to není můj případ. Vydržel jsem to nepřetržitě od roku 2002 tyto stránky den co den aktivovat a vylepšovat tak jak mi síly stačily, ale tech již hodně ubylo a toto mne vyčerpává nejvíc!!!!

Proč?  Protože většinu svého života se pohyboval  v prostředí ve kterém vládla disciplína a pořádek, platily řády a předpisy, ale to již dávno není pravda…

 

                                                                                    Miroslav Sedlmaier, autor stránek





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku