Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PRVNÍ BARÁŽOVÁ BITVA V PAČEJOVĚ NIC NEROZHODLA

PRVNÍ BARÁŽOVÁ BITVA PŘINESLA SMÍR, V ODVĚTE NEMÁ PAČEJOV  CO ZTRATIT, MŮŽE  JEN ZÍSKAT

Už samotný postup do baráže o 1.A třídu je pro pačejovské fotbalisty velkým úspěchem, přesto ke středečnímu zápasu nastoupili s odhodláním překvapit zkušenějšího soupeře  a poprat se o postup. Hrálo se za ideálního počasí a do ochozů pačejovského sportovního stánku si našlo cestu nevídaných 250 diváků. Ti viděli spravedlivou remízu , která dává méně zkušenému Pačejovu naději. V tomto duelu nemají na rozdíl od domácích Křimic na jejich hřišti v sobotu co ztratit, mohu pouze získat!


Pačejov  - Křimice  1 : 1 (0 : 0)

Tomáš Cihlář

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji, ale první gólovku si vypracovali už v 5.minutě hosté. Brankář Ondra Štěpán bravurně tuto šanci zlikvidoval. O několik minut později musela pačejovská obrana řešit další ošemetnou situaci. Pak se začali v útoku prosazovat i domácí. V 15.minutě Kubaňův centr k překvapení všech skončil na břevně. Ve 25.minutě Vašek Klásek uvolnil Petra Bokra, ale ten v ideální pozici špatně trefil míč a gólman jeho střelu kryl. Ve 32.minutě Honza Hosnedl hlavičkoval těsně vedle a o minutu později Jarda Kubaň zachytil špatný odkop křimického brankáře, ale z úhlu trefil jen brankovou konstrukci. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Úvod do druhého poločasu domácím  vyšel skvěle a ve 48.minutě se zásluhou agilního Bokra dostali do zaslouženého vedení. To mohli následně  pojistit v 54.minutě. Pepa Ticháček parádně odcentroval od rohového praporku, na zadní tyči se po míči odvážně vrhl Bokr, ale jeho hlavička – koníček jen těsně minula branku. Pravidlo „Nedáš – dostaneš“ se vzápětí opětovně potvrdilo. V 55.minutě se dostal za obranu nejnebezpečnější křimický hráč Miroslav Štengl a pod padajícím Štěpánem poslal míč do sítě. I nadále se hrál kvalitní fotbal. Domácí mohli vítězství strhnout na svou stranu v 86.minutě. Střelu Honzy Hosnedla z dálky však brankář Křimic s námahou vyrazil na roh. Na druhé straně se dostal do dalšího brejku v 86.minutě opět Štengl, ale tentokrát ho Štěpán vychytal.

Remiza je asi spravedlivá, i když domácí měli těch příležitostí asi o něco víc. Za zmínku ještě stojí velmi dobrý výkon rozhodčích – Milan Vocelka, Karel Maroušek, Václav Kafka a Vladimír Pastyřík. Delegátem zápasu byl Pavel Rauch.

Sestava Pačejov:  Štěpán -  Hosnedl - Kolářík   - Lávička - Klásek  - Fiřt  - Hlůžek - Polena  - Bokr - Ticháček J. – Kubaň

Střídali: Baran, Pavelec, Mrázek, Hora

Rozhodčí:  : Vocelka Milan, Maroušek Karel, Kafka Václav, Pastyřík Vladimír, ŽK: 3 : 3    ;Diváků: 250





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku