Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
22. kolo - Klatovský deník

Sušická ostuda. Fotbalisté dostali doma šestku

Fotbalisté Sušice (v modrém) doma podlehli ZČE Dynamo Plzeň 0:6.

Fotbalisté Sušice (v modrém) doma podlehli ZČE Dynamo Plzeň 0:6. Autor: DENÍK/Milan Kilián

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sušice - Jednu jedinou výhru mělo na svém kontě po 21 kolech fotbalové divize plzeňské Dynamo ZČE. Sušice ho ale v nedělním krajském derby nejenže nedokázala porazit, ale ještě od něj utržila pořádný debakl.

TJ Sušice – TJ Dynamo ZČE Plzeň 0:6

Milan Kilián

První poločas, který byl vyrovnaný, příliš brankových příležitostí nenabídl, v nastaveném čase ale šli do vedení hosté, když se po skrumáži trefil Vohrna.

 

Jestliže si Sušičané, bojující o záchranu, mysleli, že po přestávce bude lépe, vyvedli je hosté rychle z omylu. Už po třech minutách potrestal chybu domácích Bednář a krátce poté skóroval Peterka, který snadno překonal sušického brankáře Gilla, jenž špatně vyhodnotil situaci a vyběhl daleko za vápno na míč, ke kterému se nedokázal včas dostat. Domácí trenér Staněk poté vyměnil hned tři hráče základní sestavy, ale den otevřených dveří v sušické obraně pokračoval. Hosté tak pohodlně přidali ještě další tři branky. Sušice dokázala ZČE přitlačit k jeho vápnu až v samém závěru, ale výsledkem byla jen nastřelená tyč.

 

Debakl pořádně zdrtil domácího kouče Jana Staňka. „Je to propadák, ostuda. Mužstvo mě zklamalo jako celek i jako jednotlivci. Takhle se o body nehraje. Už jsme prohráli i 2:8 nebo dvakrát 0:5, ale tam byla aspoň nějaká snaha. Tady to bylo laxní. Po prvním poločase, s nímž jsem nebyl spokojen, jsem to hráčům vytknul a chtěl, aby zabojovali. Jenže jsme dostali dva rychlé góly a položili jsme se," posteskl si sušický kouč a dodal: „Ono to možná vypadá, že to tak není, ale my se připravujeme na trénincích takticky i teoreticky. Bohužel ti hráči se pak chovají úplně jinak a je otázkou, jestli to je malou koncentrací, nebo tím, že na to nemáme."

 

Poločas: 0:1. Branky: 45. Vohrna, 48. Bednář, 53. a 66. Peterka, 71. a 73. Vnuk. Rozhodčí: Hányš, Štěrba, Nehasil. ŽK: 1:0. Diváků: 450.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku