Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Pozvánka na fotbal 7. – 9. března 2014


Pozvánka na fotbal   7. – 9. března 2014

 

D O S P Ě L Í

 

OPONA NAROHU –JARNÍ FOTBALOVÉ SOUTĚŽE NA SCÉNU !     

 

Nostalgické podzimní loučení s fotbalovými soutěži 17. listopadu minulého roku  máme za sebou. Následovala zimní přestávka ve kterou využily kluby k přípravě svých týmů na jarní sezónu. Ta tentokráte probíhala za mimořádně příznivých klimatických podmínek a nyní již nadešel čas pro účastníky  divize, krajského přeboru a 1.A třídy  k prvním soubojům o mistrovské body letošní jarní sezóny. Také v Pošumaví již o víkendu  ožijí některá fotbalová hřiště. Trávníky jsou ve výborném stavu jaký dlouho nepamatujeme a tudíž je zde předpoklad, že většina utkání nad rozdíl od těch předcházejících prvních jarních kol bude sehrána dle rozlosování. Účastníci ostatních soutěží 1.B třídy, mládežnických soutěží v kraji, okresních soutěží mužů a dorostu se  zahájení svých soutěží dočkají o dva týdny později ve dnech 21. a 22. března.

Aktérem prvního zápasu který prakticky v kraji odstartuje krajské soutěže bude celek Okuly Nýrsko. Nýrský kolektiv  čeká již v pátek od 18:00 hodin v Plzni pod reflektory souboj na UMT rezervy divizní Doubravky.

Souběžně se zahájením vyšších soutěží bude o víkendu na UMT v Sušici probíhat předposlední kolo II. ročníku turnaje mužů EL-WEST a nahlášené přípravné zápasy.

 

 

P Á T E K  7.3.  -  18.00 hodin

 

1.A třída

DOUBRAVKA B - NÝRSKO    

Zatím co podzimní duel ve kterém si divizní rezerva Doubravky odbyla jako nováček svojí premiéru v 1.A třídě v Nýrsku za slunečného svitu, doma přivítá  svého soupeře  pod rozsvícenými reflektory. Znalost  umělého trávníku na kterém Senco pravidelně trénuje a hraje  ale nemusí být pro hosty po turnajových utkáních na UMT v Sušici velkým hendikepem , nicméně  výsledkově se Okule příliš turnaj nevydařil  a domácí touží po odplatě za podzimní prohru v Nýrsku 2:1. Z tohoto pohledu nečeká hosty v Plzni vůbec snadný jarní vstup do 1.A třídy.

 

S O B O T A   8.3.  -  14:30 hodin

 

Divize - skupina A

SUŠICE – HVĚZDA CHEB (UMT)

Jarní domácí premiéru obstará  Sušice se soupeřem k jehož hřiště dokázala přivést v úvodním podzimním kole v roli nováčka cenný bod za remízu 1:1. Cheb ale výsledkově zejména na hřištích soupeřů v druhé polovině podzim zářil , dokázal mimo jiné se vrátit domů s plným bodovým ziskem z Milevska, ze hřiště plzeňských energetiků i z místní Doubravky.  Také proto je v tabulce  rozdíl mezi oběma týmy 12 bodů. Na druhé straně je Sušice jedná, která z účastníků divize z našeho kraje dokázala s Hvězdou bodovat a bylo by příjemné pro sušický celek, aby  se do boje o záchranu odrazil úspěšným výsledkem.

 

Krajský přebor

SK KLATOVY - FK HOLÝŠOV  

Vzájemné duely mimo jediného domácího nevydařeného zápasu skončily pro Klatovy  v posledních deseti létech ziskem bodů. Klatovským se dařilo v poslední době i na hřišti soupeře , což potvrzuje i podzimní výhra v Holýšově 2:0.  Pokud se domácím podaří navázat na úspěšný závěr podzimu , pak  by měly zůstat body i tentokrát v Klatovech .

 

LUBY - TJ PŘEŠTICE

Domácí jdou do zápasu s dobrou poslední vzájemnou bilancí s přeštickými fotbalisty . V minulém roce jak na jaře tak na podzim v Přešticích bodovali . Cennou remízu z podzimu na hřišti soupeře by bylo příjemné vylepšit v plný bodový zisk. Luby čeká souboj o záchranu a splnění tohoto cíle vede přes maximální bodový zisk doma . Co je doma to se počítá!

 

Zimní turnaj  EL-WEST  v Sušici  IV. kolo

11.30   Železná Ruda -  Kolinec

 

Přípravný fotbal

10.30  Zbůch -  Měčín  (hřiště  UMT v Plzni v Luční ulici)

14:00  Svéradice – Malý Bor

14:30  Hradešice B - Mochtín B

15:00  Osek - Žichovice

15:00  Dešenice – Týnec

15:00  Pačejov - SV Prackenbach (účastník německé Kreisliga Bayerwald) – hř. V. Hydčice

 

N E D Ě L E  9.3.  – 14:30 hodin

 

Krajský přebor

HORAŽĎOVICE - BOLEVEC   

Domácí nečekanou prohrou v prvním podzimním kole  na Bolevci  vykročili do nového ročníku neúspěšně za obhajobou druhého místa. Jako by se tato prohra projevila i dalších zápasech venku kde poprvé bodovaly až v 8.kole výhrou v derby v Klatovech. Mimo další výhry v Horní Bříze venku již na body nedosáhli a když i doma třikrát vyšli bodově naprázdno  je z toho zatím umístění v druhé polovině tabulky . Vítězné tažení na zimním turnaji v Sušici odkud si přivezli také celkové prvenství v letošním ročníku naznačuje , že se přes zimu tým stabilizoval a měl by pro jaro být zase tím pro soupeře v KP velice obávaným FK Horažďovice!

  

1.A třída

CH. ÚJEZD - SVÉRADICE       

Domácím v roli nováčka vyšel vstup do 1.A třídy kdy nejprve v úvodním zápase deklasovaly Svéradice vysokou  prohrou  ve Svéradicích 2:6 a po té si doma vyšláply na zkušenější Nýřany (7:2) a ve 4.kole doma Křimice dokonce rozdrtili 8:1! Pak ale začali až na výjimky tahat ve většině dalších zápasů za kratší konec . Nicméně doma si poradili také s dalším nováčkem z Mochtína ale daleko méně byli úspěšní  v posledním podzimním kole s Nýrskem , když se s tímto soupeřem se rozešli doma dělbou bodů. Svéradice před prvním jarním duelem jsou tabulce na krásném 5. místě , bilanci bodů mají  o pět bodů lepší  než  Ch.Újezd a měly by na Tachovsku hrát tak, aby jejich daleká cesta nebyla pouze výletem bez bodového efektu.

 

MOCHTÍN - M. TOUŠKOV

Z pohledu obou soupeřů je tento  zápas v Mochtíně  velice důležitý.  Bývalý účastník KP M.Touškov je v tabulce se 14 body předposlední a Mochtín do 10.místa ve velice vyrovnané tabulce má na svého nedělního soupeře k dobru tři body. Po zisku bodů s Touškovem na jejich hřišti kde vyhrál 3:2 tedy  velí domácím zápas spadající  do kategorie duelů  o šest bodů vyhrát . V zimní přípravě nenechali svěřenci trenéra Jiřího Tomana  nic náhodě. Výkony i výsledky  dělali zkušenému kouči   na zimním turnaji i v přípravných zápasech radost a v tomto úspěšném trendu  by  měli pokračovat i  úvodním jarním klání o mistrovské body.

 

Zimní turnaj  EL-WEST  v Sušici IV. kolo

13.00  Pačejov -  Hrádek      

15.00  Hradešice -  Sušice „B“

17.00  Klatovy „B“ -  Veřechov

 

Přípravný fotbal

10:00  Měcholupy – Běšiny  (hř. Neznašovy)

15:30  Vrhaveč A – Luby B

  





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku