Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
MOCHTÍNSKÝ DOROSTENECKÝ TURNAJ VYHRÁLY HORAŽĎOVICE

MOCHTÍNSKÝ DOROSTENECKÝ TURNAJ VYHRÁLY HORAŽĎOVICE

 Karel Šot

       Zdařilý halový turnaj dorostenců uspořádal fotbalový oddíl TJ Sokol Mochtín v sobotu 22.2.2014 v hale ZŠ Čapkova v Klatovech za účasti sedmi kvalitních týmů Plzeňského kraje. Měl velmi solidní sportovní úroveň a hladký průběh. Odehráno bylo 21 zápasů, padlo 47 branek, nikdo se nezranil. Utkání odřídil s přehledem mladý, perspektivní rozhodčí Zdeněk Říha z Velenov, občas mu vypomohl Jaroslav Pavlík.

       Po velké bitvě získali  celkové prvenství dorostenci FK Horažďovice, svěřenci trenéra Petra Jandy, když o svém vítězství rozhodli až v posledním, rozhodujícím utkání s Mochtínem "A", které vyhráli 1:0 brankou Aleše Vachouška.

       Domácí Sokol Mochtín "A", vedený trenérem Jaroslavem Pavlíkem, měl blízko k prvenství, ale i celkové 2.místo je pro něj úspěchem. Mladý tým Senca Doubravka, vedený trenérem Zbyňkem Kočím, měl ve svém středu hodně šikovných klučinů, na 3.místo ho odsunulo jen horší skore. Všechny tyto týmy si domů odvezly pěkné poháry a další ceny, stejně tak jako ostatní zúčastněná družstva.

       Vyhodnoceni a oceněni byli i nejlepší jednotlivci. Nejlepším brankářem byl vyhlášen Vladislav Ondrejíčka z FK Horažďovice, nejlepším obráncem Zbyněk Kováč ze Kdyně, nejlepším útočníkem Stanislav Staněk z Doubravky a nejlepším hráčem celého turnaje Jakub Bejvl z Mochtínského áčka. Nejlepšími střelci turnaje byli tři borci, autoři čtyř branek : Do Thanh Tung (Senco), Tomáš Výrut (Staňkov) a Jan Žiak (Mochtín "A")

 

 Konečné pořadí turnaje :

1. FK Horažďovice 9:2  15 bodů,

2. Sokol Mochtín "A" 9:6  12 b.,

3. SK Senco Doubravka 7:5  12 b.,

4. SK Kdyně 1920  9:6  10 b.,

5. FK Staňkov  7:8  9 b.,

6. Start Luby 5:12  4 b.,

7. Sokol Mochtín "B"  2:9  0 bodů.  

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku