Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal 21.-23.2. 2014

 

Přípravný fotbal  21.-23.2. 2014


BLATNÁ - MOCHTÍN  3 : 3  (2 : 1)

Mochtínští muži sehráli přípravné utkání v Blatné v rámci svého krátkého zimního soustředění. Domácí fotbalisté mají kvalitní a široký hráčský kádr, jsou na nejlepší cestě postoupit do I.A třídy Jihočeského kraje. Po podzimní části totiž vedou tabulku I.B třídy, sk.B bez ztráty jediného bodu (mají jich 42) před Čkyní, která je o plných 18 bodů zpět na druhém místě ! Samotné utkání mělo vyrovnaný průběh, zaslouženě skončilo smírnou remisou. Za hosty z Mochtína skóroval Jiří Flodr, Jiří Dolejš a Zbyněk Smolík.

 

ŽICHOVICE - SEDLICE  2 : 0 (1 : 0)

Radim Šiška

V dalším přátelském zápase jsme na skvělém hřišti ve Velkých Hydčicích přivítali účastníka jihočeského krajského přeboru. Sedlice měla optickou převahu, ale na rozdíl od nás nedokázala proměnit žádnou ze svých šancí. O výsledku rozhodly dvě branky domácího Hlaváče.

SestavaTJ Žichovice: Rojík, Štěpán, Frýzek, Brabec, Brož, J.Beneš, Harant, Šiška, Bálek, Butnaru a Hlaváč. Hokejově střídali Špírek, Šimáček a Krejčí.

Další přípravné zápasy Žichovic :

neděle 2.3. 14.00 hod. Svéradice (hřiště Svéradice ), sobota 8.3. 15.00 hod. Osek (hřiště Osek), sobota 15.3. 14.00 hod. Blatná (UMT nebo tráva Blatná)

 

ZAVLEKOV – HRADEŠICE B 2 : 3 (1 : 2)

Střelci branek nehlášeni.

Rozhodčí Habada.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku