Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVY FINIŠUJÍ , JARNÍ FOTBALOVÁ SEZÓNA KLEPE NA DVEŘE

PŘÍPRAVY FINIŠUJÍ , JARNÍ FOTBALOVÁ SEZÓNA KLEPE NA DVEŘE

Po čtyřech víkendových klání na umělé trávě v Sušici zde v neděli mimo odloženého utkání posledního kola Sušice – Mochtín (hraje se ve čtvrtek 27.2. od 18.00 hodin)  končí pátý ročník zimního turnaje O pohár starosty města . Účastníkům  tohoto turnaje mimo SK Kovodružstva Strážov zůstane  pouhé dva týdny na ladění formy , neboť již 8. března zahájí mistrovské zápasy v divizi, v KP a 1.A třídě. Na umělé trávě v Sušici ale bude velmi rušno až do 16. března kdy zde skončí posledním kolem druhý ročník turnaje EL-WEST  a již o týden později čeká na účastníky turnaje první jarní kolo ve zbývajících mistrovských soutěží mužů. V sobotu také skončí závěrečnými zápasy v Bílukách zimní turnaj  Sokola Měčín. Výhodných povětrnostních podmínek využijí kluby k přípravným zápasům také další na dalších hřištích  a pro tuto dobu je přirozené zejména pro mládež fotbalové turnaje. Dva z nich se uskuteční tuto sobotu a neděli ve sportovní hale ZŠ Čapkova v Klatovech.

pátek  21. 2. :

Přípravný zápas

V rámci soustředění v Blatné sehraje Sokol Mochtín í od 16.00 hodin přípravný zápas na UMT  s místní m A týmem mužů

 

sobota            22. 2. :

Zimní turnaj  EL-WEST  v Sušici  II. kolo

10.00   Pačejov  - Klatovy „B“

12.00   Měcholupy - Veřechov

18.00   Hradešice - Železná Ruda

 

Turnaj „Zimní bílucká liga“

10.00  Blovice – Měčín

14.00  Běšiny - Žinkovy

 

Přípravné zápasy

14:00  Svéradice A  -  Katovice

14:00  Sušice – Koloveč

 

HALOVÝ FOTBAL DOROSTENCŮ

  Na sobotu 22.2.2014 připravuje fotbalový oddíl TJ Sokol Mochtín turnaj v halové kopané dorostenců. Uskuteční se v hale ZŠ Čapkova v Klatovech s obsazením, které zaručuje jeho kvalitu. Účast potvrdily týmy hrající krajský přebor a krajskou soutěž, první duel je na programu v 9,00 hodin. Hrát se bude systémem každý s každým, to znamená, že bude k vidění 21 zápasů. O poháry a další ceny zde budou bojovat FK Horažďovice, SK Senco Doubravka, SK Kdyně 1920, TJ Start Luby, FK Staňkov a dva týmy pořádající TJ Sokol Mochtín.

 

neděle 23.02.2014     

 

Zimní turnaj  EL-WEST  v Sušici  II. kolo

09.00   Kolinec – Velhartice

Zimní turnaj O pohár starosty města v Sušici  - V. kolo

11.00   Nepomuk -Strážov

13.00   Horažďovice - Luby              

15.00  Klatovy - Nýrsko

Utkání Sušice – Mochtín se hraje 27.2. v 18:00 hodin.

 

V kvalitně obsazeném turnaji mladších přípravek  startuje 12 týmů

PÁTÝ ROČNÍK VELKÉ CENY SK KLATOVY V HALOVÉ KOPANÉ

V neděli  23.2.2013  pořádá SK Klatovy 1898 5. ročník Velké ceny SK Klatovy v halovém turnaji mladších přípravek(ročníky nar. 2005 a mladší).

Tato významná fotbalová mládežnická akce  se koná  ve sportovní hale ZŠ Čapkova za velmi kvalitní konkurence 12 družstev (Viktoria Plzeň 2005 (2 týmy), FC Písek 2005, FK Rokycany 2005, JISKRA Domažlice 2005, FK Horažďovice, TJ Sušice, SKP OKULA Nýrsko, FK Nepomuk, START VD Luby a pořádající SK KLATOVY 1898 (2 týmy) z deseti klubů  plzeňského a jihočeského regionu. Zahájení "netradičně hraného turnaje"(hala bude rozdělena na dvě hříště, která budou ohraničena mantinely, hrát budou tři hráči bez brankáře (3+0) na florbalové branky. Hráči tedy nesmějí hrát rukou ani v prostoru) je v 9.00 hodin.

Závěr turnaje o jehož pořadí rozhoduje počet vstřelených branek, při rovnosti vstřelených gólů rozhoduje o pořadí vzájemný zápas, následně rozdíl ve skóre a nakonec počet získaných bodů je plánován na 16.00 hodin.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku