Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
SLÁVISTÉ Z KLATOV NA VÍTĚZNÉ VLNĚ

SLÁVISTÉ Z KLATOV NA VÍTĚZNÉ VLNĚ

M. Zajíček

Mužstvo sálové kopané odboru přátel SK Slávie Praha z Klatov se v zúčastnilo 5. Ročníku memoriálu př. Petra Dúnghúbela v Horní Bříze. Výtěžek turnaje připadl o. s. DONOR Praha (onkologický výzkum a léčba nemocnice Motol).

Čtyři mužstva – slávisté ze Žatce, Žilova (pořádající odbočka), Horní Břízy a Klatov se v úvodu utkala mezi sebou a na závěr první se čtvrtým a druhý se třetím v celkovém pořadí. Vítězové z těchto klání se utkali ve finále o 1 – 2 místo, poražení o 3 – 4 místo.

Velmi dobře organizovaný turnaj, řízený profesionálním rozhodčím, měl dobrou sportovní úroveň a hladký průběh. Mužstvo Klatov ve složení A. Kopecký, T. Strnad, L. Čejka, D. Gajdůšek, O. Uruba, M. Krejčiřík, a V. Hromada, se stalo celkovým vítězem s těmito výsledky: v úvodu zvítězilo nad Žilovem 7 : 3, Žatcem 5 : 4, Horní Břízou 11 : 5. Do finále Klatováci postoupili přes Horní Břízu výsledkem 6 : 3 a zde pak porazili slávisty ze Žatce 6 : 0 a tím s plným počtem bodů a bez porážky se skórem 35 : 15 se stali celkovými vítězi. O branky se kolektivním pojetím hry podíleli všichni hráči, zejména pak Toník Kopecký, který se stal se 14 brankami nejlepším střelcem turnaje a kapitán mužstva Klatov Tomáš Strnad se 7 brankami. Mužstvo jako celek podalo velmi dobrý výkon a za vystoupení a nezištnou účast je třeba chlapcům poděkovat, což na místě učinil předseda OP Klatovy J. Junek a vedoucí mužstva 1. místopředseda OP M. Zajíček bezprostředně po obdržení poháru, diplomů a dalších věcných cen pro mužstvo a nejlepšího střelce.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku