Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ZE ZÁKULISÍ FOTBALOVÝCH SOUTĚŽÍ V POŠUMAVÍ

ZE ZÁKULISÍ FOTBALOVÝCH SOUTĚŽÍ V POŠUMAVÍ  

 

Fotbalový podzim z pohledu  soutěží řízených Okresním fotbalovým svazem Klatovy  skončil. Po odehrání všech zápasů uzavřely řídící sportovně technická komise, disciplinární komise a komise rozhodčích prakticky dne 12.11. 2013 svojí schůzovou činnost.

 

Z výkonného výboru

V tento den po jednání komisí  se na   své pravidelné schůzi sešel rovněž Výkonný výbor OFS .

Tato schůze  která  tentokráte trvala téměř  čtyři a půl hodiny  projednal VV  mimo zprávy předsedů komisí  a běžné agendy spojené se zabezpečení činnosti a chodu OFS :

1.     došlé  dopisy TJ Žihobce, TJ Soběšice a Sokola Hradešice ve věci pokut  uložených ze pozdní předložení seznamů o zdravotní způsobilosti hráčů s tím i související dopisy TJ Žihobce a TJ Soběšice. VV vzal tyto dopisy na vědomí a trvá na  ustanovení RS 2013/2014 čl.5/B/II. odst.4.

2.     Dopis  Sokola Mochtín ve věci uložené pokuty  za nedostatky v zápise o utkání OPMŽ Klatovy B – Mochtín. VV bere dopis na vědomí . Oddíl neuplatnil možnost odvolání v termínu po obdržení rozhodnutí  o potrestání podle čl. 60 a 61 DŘ.

3.     Odvolání TJ Sokol Kolinec k uložení pokuty za nezaslání seznamů o zdravotní způsobilosti  hráčů ve stanoveném termínu dle RS čl.5/B/II. odst.4 . jelikož odvolání nesplňuje všechny náležitosti podle DŘ čl.61  se uvedeným odvoláním VV zabývat nebude, a vklad 1000 Kč bude vrácen klubu  zpět. 

4.     Dopis předsedy RK p. Václava Kopřivy . Připomínky které jsou obsahem  tohoto dopisu budou sloužit VV  při další činnosti VV .

5.     VV  souvislosti  s došlými dopisy Sokola Hradešice, TJ Žihobce  a  TJ Soběšice provedl prověření uložených pokut ze pozdní předložení seznamů o zdravotní způsobilosti hráčů. Na základě  zjištěných údajů přijal toto rozhodnutí :

a)   Ponechává v platnosti pokuty uložené klubům za pozdní předložení seznamů o zdravotní způsobilosti v základní  výši 2000 Kč pro nesplnění RS čl.5/B/II. odst.4 .

b) Uložené  pokuty  nad rámec základní sazby 2000 Kč( viz bod a)- nesplnění ustanovení RS kluby) ruší takto : pokutu ve výši 1000 Kč  TJ Nezamyslice, FC Švihov, Sokol Týnec, Sokol Hradešice,  Ta V. Hydčice, TJ Žihobce , Start Dešenice , Sokol Křenice, SKP Okula Nýrsko B a Start H.M.Boží ; pokutu ve výši 2000 Kč pak TJ Sokol Kolinec, TJ Soběšice.

c)   Pokuty ve výši 2000 Kč budou klubům vyúčtovány s ostatními pohledávkami k  úhradě v souladu s RS  čl.21/3 ost.9.

6.   VV schválil  na návrh STK termínovou listinu JARO 2013.

7.   VV stanovil termín plenárního zasedání (VV + komise OFS)  které se koná v pondělí 25.11. 2013 od 18:00 hodin v hotelu Rozvoj Klatovy.

8.   VV  odložil rozhodnutí  o způsobu rozdělení souhrnné částky za pokuty uložené za pozdní předložení seznamů o zdravotní způsobilosti  z důvodu omluvené neúčasti předkladatele návrhu  p. Krulicha  na příští jednání VV.

 

Sportovně technická komise

STK  provedla kontrolu startu hráčů uvedených soupiskách klubů  v podzimní části roč. 2013/2014 . Podle RS čl.4/C odst.4 neodehráli hráči uvedení na soupiskách  předepsanou dobu: 

Okresní přebor : Hájek Jakub (Dukla Janovice) , Fuchs Tomáš , Pojar Václav ( oba TJ Sušice B)

III. třída : Hybšman Zdeněk , Valečka Jan  ( oba TJ Měcholupy)

Z disciplinární komise

DK  t r e s t á  na návrh STK  pokutou ve výši :

1000 Kč  -  TJ Sušice B a  TJ Měcholupy

500 Kč   - Dukla Janovice

Důvod: nesplnění ustanovení o soupiskách v podzimní části roč. 2013/2014.

Trenérské metodická komise

TMK OFS Klatovy pořádá  společné setkání komise a trenérů ml. a  st. přípravek

Toto setkání se uskuteční v pátek 15.11.2013 od 17:00 hod v salonku restaurace Klatovský Dvůr v Klatovech  - na křižovatce Domažlické  a Podhůrecké ulice.

TMK doporučuje účast trenérů jednotlivých družstev mladší a starší přípravky ( nebo jejich zástupců ) ze všech oddílů, které hrají tyto soutěže přípravek. Vzhledem k závažnosti projednávaných věcí, je účast všech nutná . Na pozdější připomínky a návrhy  z oddílů, které se nezúčastnili tohoto setkání, nebude brán zřetel. To co se projedná na tomto setkání, bude rozhodující pro jarní část soutěží přípravek pořádaných OFS  Klatovy. 

TMK  OFS Klatovy  připravuje školení nových a  doškolení stávajících licencí skupiny C. Zájemci o získání nové trenérské licence C a trenéři kterým v letošním roce končí platnost (popřípadě již skončila v minulých letech, za poplatek je možné ji obnovit ) a mají zájem si platnost této licenci obnovit,  mohou již nyní zasílat své přihlášky na  adresu sekretáře OFS pana Miroslava Sedlmaiera - fotbal@sumavanet.cz a v kopii předsedovi TMK panu Václavu Zahradníkovi – VaclavZahradnik@seznam.cz  . Tiskopis přihlášky na nové školení i doškolení  a seznam licencí, kterým končí platnost v letošním roce, nebo již skončila v minulých letech je k dispozici na stránkách OFS Klatovy . Školení se uskuteční ve dnech 6. – 8.12.2013 v Klatovech a pouze v případě minimálně 12 přihlášených účastníků na získání nové licence C . Pokud bude méně přihlášených budou konána opatření pro zajištění školení v případě zájmu v jiném okrese.

Doškolení se uskuteční v každém případě , protože velká většina stávajících licencí již není platných (nejsou zrušeny, ale jsou neplatné – je možné je obnovit ).

Případné dotazy ohledně konání a účasti zodpoví předseda TMK – p. Václav Zahradník na telefonu   724 785 372 , nebo na adrese VaclavZahradník@seznam.cz





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku