Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR MUŽI 10. kolo 26.-27.10.2013

 

OKRESNÍ PŘEBOR – MUŽI

 

Okresní přebor -  aktuální výsledky

 

ŠVIHOVU ZŮSTAL ČERNÝ PETR

 

Jedním ze dvou magnetů  předposledního podzimního kola OP mužů byly zápasy v Železné Rudě a  ve Velkém Boru. Oba duely byly svým způsobem velmi zajímavé. Ve Velké Horu šlo o místní derby ve kterém domácí přivítali neúspěšnější tým podzimu , vedoucí Haas Chanovice. Lídr tabulky roli favorita splnil a stal se  tak definitivním vítězem I.části OP.

Druhý duel měl pro oba celky v Železné Rudě motivující v tom, že v něm šlo v přímém souboji o poslední místo v tabulce, respektivě v případě neúspěchu hostů kdo přezimuje na dně tabulky okresního přeboru. Karty byly v tomto zápase rozdány a poraženému FC Švihov stejně jako před rokem v 1.B třídě zůstal přes zimu černý Petr  přeboru.  Tomuto neúspěchu hostů přidal hřebíček do její rakve střelec zápasu Jaroslav Duda, autor všech čtyřech branek Železné Rudy.

Průběhem i výsledkem nezůstal stranou pozornosti z průběhu tohoto kola ani výsledky  zápasů hraných v Bolešinech i ve Vrhavči. Oba zápasy nakonec po nerozhodném průběhu vyústily v penalové rozstřely  a v obou byli nakonec úspěšnější domácí. Pro Hrádek to byl již šestý z dosud odehraných zápasů který skončil nerozhodně , když  polovina z nich jim vynesla druhý bonusový bod navíc, ve Vrhavči to tentokrát nevyšlo.


VELKÝ BOR - CHANOVICE  1 : 4 (0 : 1)

Miloslav Kolář

V posledním letošním zápase  na domácím hřišti se v derby utkání představil lídr přeboru, mužstvo Chanovic, kterému ideálně vyšel začátek a již v 5‘ po ztrátě míče domácích na polovině hřiště se po individuální akci golově prosadil Šulc. Domácí naštěstí rychle obdržený gol na kolena nesrazil a dařilo se jim držet s technicky dobře vybavenými hosty krok, a protože taktika obou mužstev, u hostů udržet vedení a u domácích již neinkasovat, určovala průběh hry a ta se tak odvíjela mezi šestnáctkami bez výraznějších golových příležitostí na obou stranách a tak se do konce poločasu hostům jednogolové vedení podařilo udržet. Úvod druhého poločasu byl jako přes kopírák, když hostující Polena během prvních 5 minut 2 góly dokázal zvýšit vedení na 3:0. A to už bylo na domácí moc a zhruba od 60 minuty přenechali hru a prostor hostům. I přes ne příliš povedený výkon se domácí v 70‘ dočkali gólového úspěchu v podání přesné střely Turka z přímého kopu, poté byl chvilkový náznak jejich herního zlepšení, ale závěr utkání, které nepřineslo pro diváky očekávaný pravý herní zážitek, patřil hostům, kteří v závěru utkání Srbem zasloužený zisk bodů potvrdili.

Branky: 70. Turek Václav – 3. Šulc Jiří, 48. a 52. Polena Michal, 84. Srb Ondřej

Rozhodčí Koura Radim. ŽK: 1 : 0. Diváků 120.

 

BOLEŠINY  - NEZAMYSLICE  2 : 2 (0 : 2) PK 3:2

Janda Milan

Sokol Odjížděl k utkáním bez  již dříve  zraněných hráčů a  bez dalších opor ,  v práci  byl Brož, mimo republiku Drýk , potrestaný Kubů a nemocný Kubovec Josef.chyběli trenéru Pinkasovi a tak museli zaskočit hráči starých  pánů  Trejbal Miroslav a Hanzlík Josef.  V prvním poločase byli lepší hosté  a ujali se dvěma góli Jiříka vedení 0:2 , ve druhém poločase byli lepší domácí  a remiza byla spravedlivá .V penaltovém rozstřelu již po čtvrté neuspěli hosté  a tak z druhého bodu se radovali domácí. S přehledem řídil rozhodčí Lažánek. U hostů zaslouží pochvalu  Trejbal Miroslav , který nastoupil  po roční přestávce zaviněné zraněním a byl velmi platným hráčem.

Branky: 70. Hodl Petr , 72. Roháč Jan  -  9. a 37. Jiřík Josef 

Rozhodčí Karel Lažánek . ŽK: 0:2. Diváků 70.

 

ŽELEZNÁ  RUDA  - FC ŠVIHOV  4 : 1 (1 : 0)

Rudolf Pavel

V dlouho očekávaném utkání dvou odvěkých rivalů se hrálo o černého petra. Oba soupeři sváděli několik let bitvy

v krajských soutěžích. Tentokrát se utkali v zápase o poslední příčku. Po výborném výkonu domácích zůstala hostům.

Domácí začali náporem a rychlonohý Jaroslav Duda ve 3.min.nastavil ráz utkání.Po pravé straně vnikl do pokutového území a prudkou střelu brankář hostí pouze tečoval (1:0).Ve 12.min Duda znova utekl.Tentokrát přestřelil. V 15.min jej napodobil David Greiner. Hosté se dostali k první vážnější akci až ve 20.min.Se střelou Čížka si hravě poradil dorostenecký brankář Karel Hach. Do poločasu ještě hostující Vrba z dobré pozice také přestřelil.Domácí ,přes mírnou převahu,odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem.

Druhá půle byla představením jednoho muže. S chutí hrající Jaroslav Duda vstřelil v rozmezí 10 minut tři branky a prakticky rozhodl o zisku bodů ve prospěch domácího týmu.V 54.min.jej uvolnil Valenta a brankář hostí neměl šanci (2:0). Další branka patřila k tomu nejlepšímu v utkání.V 58.min. centr Kroupy napálil přímo z voleje k tyči překvapenému, jinak dobře chytajícímu brankáři Lucákovi (3:0). Ještě než ukončil hodinové vystoupení stačil v 63.min

vstřelil čtvrtou branku. Přihrávku Valenty šikovně přenechal Vetrák Dudovi a ten si s míčem poradil (4:0).Střeleckou bilanci mohl ještě rozšířit v další minutě,kdy opět unikl po křídle.Vydařená střela skončila pár centimetrů od  pravé tyčky hostujícího týmu.V dalších minutách se několikrát blýskl zákroky domácí brankář Hach. Čisté konto ale nakonec neuhájil. v 80 min. prošel obranou domácích Vrba a snížil na 4:1. Domácí tak získali zasloužené body a od svého soupeře se vzdálil. V posledních 3 utkáních získali 7 bodů. V posledním utkání je čeká nováček Malý Bor. Bylo by dobré formu potvrdit. 

Branky: 3. , 54., 58.,63. Duda Jaroslav - 80. Kašpárek Václav.

Rozhodčí Jiří Velíšek. ŽK 2 : 2. Diváků 60.

 

VRHAVEČ  - HRÁDEK  1 : 1 (1 : 0) PK 5:4

Jindřich Pacner

Ve Vrhavči se utkal aktuálně čtvrtý a druhý celek tabulky OP.Lépe vstoupili do utkání domácí hráči,kteří si vytvořili pár dobrých brankových příležitostí,které ovšem nezužitkovali.Dvě dobré šance měl agilní A.Krýsl,ale bohužel branka z nich nepadla.Až v 35' se dočkal,když z 25 metrů napřáhl P.Weber,hostující gólman neudržel jeho prudkou střelu a A.Krýsl pohodlně dorazil do prázdné branky a poslal Vrhaveč do vedení 1:0.Do konce poločasu měli ještě velmi dobrou příležitost hosté,když po hrubce domácího obránce,který dával zpětnou přihrávku,ale na nikoho,se míče zmocnil hostující hráč,který se snažil přelobovat vyběhnutého domácího gólmana,to se mu povedlo,ale zároveň i branku domácích.Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí s jednobrankovým vedením v zádech.

Ve II.poločase to opticky vypadalo,že měli více ze hry hosté,ale domácí zase hrozili z nebezpečných rychlých protiútoků,kdy hostům dělali problémy rychlonohý T.Vejskal s K.Mundlem.Posledních 20' utkání se začalo na hřišti více přiostřovat  v osobních soubojích a také slovních potyček.Když už se zdálo,že zůstanou všechny body doma tak hosté v 8' nastavení hosté srovnali a poté bylo utkání ukončeno.Na řadu tak přišly pro domácí diváky již známé penalty.V nich se vyznamenal domácí brankář P.Vítovec,který jednu penaltu chytil a hráči Vrhavče všechny proměnili,když rozhodující M.Skřivánek.Hrádek si tak odváží bod a Vrhaveč dva body.

Sokol Vrhaveč: P.Vítovec - L.Malenka, V.Mayer, M.Skřivánek, J.Skřivánek - T.Vejskal, A.Krýsl, L.Taitl, K.Mundl- T.Jandečka, P.Weber.Střídali:D.Hrach,J.Pacner,O.Důlovec

Branky: 35. Krýsl Alois - 93. Holeček Václav.

Rozhodčí Vladislav Habada. ŽK 3:3. ČK 1:0(Mundl Karel).Diváků 40.

 

LUBY  B - MALÝ BOR  4 : 1 (2 : 1)

Karel Křížek

Domácí rezerva  v posledním utkání podzimu před domácím publikem předvedla dobrý výkon a přehrála svého soupeře z Malého Boru v poměru 4 : 1. V prvním poločasu, za mírné převahy domácích už v 6. minutě po centru Havlovice zachoval chladnou hlavu střelec Jiří Bešta, který se nejlépe orientoval před brankou soupeře a odražený míč poslal za záda brankáře Kalčíka – 1 : 0. Ve 14. minutě zvýšili domácí už na 2 : 0, když střelu Marka Havlovice srazil za záda vlastního brankáře hostující obránce Chodl. Ve 21. minutě se hostům podařilo snížit stav na 2 : 1, kdy po rozehraném přímém kopu Pavel Kocum hlavou přehodil vybíhajícího brankáře Petra Kodeše. Začátek druhého poločasu začali domácí hodně vlažně a hosté měli během úvodních 5 minut  tři vyložené brankové příležitosti, které však nedokázali využít. Postupem času ale domácí opět převzali iniciativu a prosadili se i střelecky. V 67. minutě na 3 :1 zvyšoval Přemek Voráček, který proměnil přesný centr Marka Havlovice. V 71. minutě hostující brankář neudržel  střelu Pavla Smolíka a dobíhající Vasyl Sydorenko už neměl problém zvýšit stav utkání na 4 : 1. V závěru utkání, v 84. minutě se ještě blýskl skvělým zákrokem domácí brankář Kodeš, když povedeno střelu z přímého kopu, mířící do šibenice, vyrazil mimo branku.

Branky: 6. Bešta Jiří, 14. vlastní, 67. Voráček Přemysl, 71. Sydorenko Vasyl   -  21. Kocum Pavel

Rozhodčí  Kurc Lubomír, ŽK 1 : 0, diváků 80.

 Sestava domácích: Kodeš Petr, Novák Václav, Heřman Štěpán,  Bešta Jiří, Voráček Josef,  Pikhart Radek, Sydorenko Vasyl, Voráček Přemysl, Smolík Pavel, Havlovic Marek  a Švec Radek, střídali Nešpor Jakub, Kováč Pavel, Sýkora Filip a Vlach Jiří.

Sestava hostů: Kalčík Jakub, Chodl František, Dvořák Václav, Sládek Milan, Jára Karel, Kocum Pavel, Hlaváč Milan, Vodička František, Petřík Jiří, Michálek Ondřej a Hozman Václav, střídali Šipla David, Bláha Tomáš,  Panuška Petr a Kodýdek Jiří.

Pavel.

 

BĚŠINY - JANOVICE  2 : 2 (2 : 1)PK 3:2

Branky: 10. Vališ Jar.,  43. Mayer David  - 4. Slivoň Václav   48. Hájek Matěj  .

Rozhodčí Josef Abraham. ŽK 1:3. Diváků 80.

 

SUŠICE B - KLATOVY  B  1 : 2 (0 : 0)

Branky: Šoural Luboš - Procházka Jiří, Lužný Jakub

Rozhodčí: Vladimír Pastyřík. ŽK 2:2 . Diváků  80.

 

 TABULKA

Rk.

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

PK

(Prav)

1.

Chanovice

12

9

3

0

31: 8

31

1

( 15)

2.

Hrádek A

12

5

6

1

20: 14

24

3

( 3)

3.

Sokol Běšiny

12

4

6

2

21: 17

23

5

( -3)

4.

Luby B

12

5

4

3

24: 18

21

2

( -2)

5.

Vrhaveč A

12

4

5

3

20: 17

21

4

( -4)

6.

Klatovy B

12

6

2

4

29: 25

20

( 2)

7.

Nezamyslice

12

5

4

3

26: 19

19

( 4)

8.

Bolešiny A

12

5

2

5

20: 30

19

2

( -1)

9.

Janovice A

12

4

4

4

28: 19

18

2

( 1)

10.

TJ Sušice B

12

4

4

4

26: 24

18

2

( -5)

11.

Velký Bor

12

3

4

5

16: 22

15

2

( -5)

12.

Malý Bor

12

2

3

7

14: 24

11

2

( -6)

13.

Žel. Ruda A

12

2

2

8

26: 36

8

(-13)

14.

FC Švihov

12

1

1

10

15: 43

4

(-11)

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku