Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ZE ZÁKULISÍ OKRESNÍCH FOTBALOVÝCH SOUTĚŽÍ - 15.10.

ZE ZÁKULISÍ OKRESNÍCH FOTBALOVÝCH SOUTĚŽÍ

Sportovně technická komise k datu poslední schůze která se konala v úterý 15.října má schváleny a uzavřeny všechny dosavadní podzimní zápasy soutěží které řídí.

ZMĚNY TERMÍNŮ A ZAČÁTKŮ UTKÁNÍ :

V OP mužů bude utkání 11.kola M.Bor - Ž.Ruda bude sehráno místo v neděli již sobotu 2.11. 2013 od 14:00 hodin na hřišti v Malém Boru.

Zápas 10. kola OP mladších žáků Sokol Plánice – Dukla Janovice se hraje v Plánici již v pátek 25.10 od 16:00 hodin. Dorostenci Železné Rudy a Dukly Janovice budou hrát svůj zápas rovněž o den dříve v novém termínu kterým je sobota 2.11. ve 10:00 hodin na hřišti v Železné Rudě

STK VZALA NA VĚDOMÍ

změnu soupisky FK Svéradice (muži) a doplnění seznamu o zdravotní způsobilosti provedený TJ Nezamyslice.

SEZNAMY O ZDRAVOTNÍ ZPŮSOBILOSTI

Sportovně technická komise na základě evidovaných prohlášení o zdravotní způsobilosti hráčů mládežnických kategorií do termínu své poslední schůze konstatovala, že dosud tyto nepředložily . Z týmů hrajících OP mladších žáků TJ Žichovice , z družstev starších přípravek SKP Okula Nýrsko a z mladších přípravek SK Bolešiny, SKP Okula Nýrsko. Uvedené kluby již nesplnily termín stanovený termín ÚZ 11/2013-14 a dostaly nový termín předložení a to nejpozději do 21.10.2013.

POKUTY

Pokutu za chybné vyplnění zápisů 8.kola obdržely dva kluby. V OP mužů FK Bolešiny a OP mladších žáků 50 Kč Švihov a tentýž klub za závady v zápise o utkání vloženého 1.kola který se hrálo 9.10. ještě pokutu ve výši 150 Kč.

DISCIPLINÁRKA SE TENTOKRÁT NENUDILA

Pokud bylo v minulé informaci ze zákulisí fotbalových soutěží konstatováno, že disciplinární komise projednává běžně na schůzi tři až pět případů přestupků hráčů potrestaných vyloučením, pak tentokráte to byl počet dvojnásobný. DK projednala vyloučení deseti hráčů v šesti zápasech. Netradičně tři byli vyloučeni v utkání IV. třídy Budětice-Myslív a dva v dorosteneckém zápase Janovice - Železná Ruda.

DK potrestala zastaveném činnosti nepodmíněně od 15.10. tyto hráče:III. třída - Kotlan Stanislav (FK Dukla Janovice) 3 utkání; IV. třída sk. A – Nejdl Pavel , Hvězda Jiří ml. (oba SKP O. Nýrsko) 1 utkání; IV. třída sk. B – Melka Roman (FK Budětice ) 1 utkání, Fiala Luboš (FK Budětice) 1 utkání , Kubala Jiří (S. Myslív) 3 utkání ; OP dorostu - Najman Tomáš (SRK Železná Ruda) 3 utkání , Švůgr Marek (FK D. Janovice ) 3 utkání.

Podmíněný trest do 15.5. 2014 dostal na 2 utkání OP mužů Blažek Lukáš (TJ Sušice B) a ve IV. třídě sk. B – Richter Milan (S. Veřechov) 1 utkání.

Na základě předložené žádosti o podmíněné odložení trestu DK vyhověla hráči Svatoboru Hrádek Václavu Holečkovi. Po odpykání třech utkání se zbytek trestu jednoho utkání mění na podmíněný trest zastavení činnosti do 15. 5. 2014

ČLENSKÉ KATRY FAČR STÁLE ČEKAJÍ NA VYZVEDNUTÍ.

Pouze do konce října 2013 mají možnost si u sekretáře OFS M. Sedlmaiera v sídle svazu Denisova 93/I v Klatovech mají možnost vyzvednout každé úterý v době od 10:00 - 17:00 hodin odebrat pro své nové členy členské karty FAČR. Nevyzvednuté karty do tohoto termínu budou zaslány po tomto termínu zpět na FAČR. Dosud nebyl realizován odběr členských karet těmito kluby : FJ SRK Ž. Ruda, FK Budětice, FK Horažďovice, SKP O.Nýrsko, TJ Bezděkov, TJ K. Hory, TJ Milčice, TJ Nezamyslice, TJ So Dlažov, TJ So Hartmanice, TJ So Myslív, TJ So Pačejov, TJ Sokol Zavlekov, TJ Sv. Hrádek, TJ Ta D. Ves, TJ Žichovice, TJ Haas Chanovice, TJ So Běšiny, TJ So Kolinec, TJ So Plánice, TJ Start Luby

TERMÍN ČERPÁNÍ DOTACE NA KLUBOVOU ČINNOST JE DO KONCE ŘÍJNA

Sluší se upozornit kluby také na termín 31.10.2013 který je posledním dnem předložení dokladů k čerpání finančních prostředků OFS Klatovy, které jsou určeny na klubovou činnost (výše dotace pro konkrétní TJ/SK je na webových stránkách OFS), a to pokud možno co nejdříve.

Pokud nemají kluby o tyto peníze zájem, stačí podat manažerce PSS p. Hoškové písemnou zprávu, že se jich klub vzdává a OFS Klatovy pak nevyčerpanou částku vrátí nebo poskytne jinému klubu v působnosti OFS který je schopen čerpání realizovat.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku