Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ZE ZÁKULISÍ OKRESNÍCH FOTBALOVÝCH SOUTĚŽÍ - 3.10.2013

ZE ZÁKULISÍ OKRESNÍCH FOTBALOVÝCH SOUTĚŽÍ

 

Miroslav Sedlmaier

 

ZASEDAL  I VÝKONNÝ VÝBOR FOTBALOVÉHO SVAZU

Podle plánu práce zpravidla každé první úterý v měsíci  zasedá po schůzích  komisí na své pravidelné schůzi  od 18:00 hodin  výkonný výbor OFS Klatovy. Jeho  někdy i téměř tříhodinová jednání  tentokráte obsahově byla velmi pestrá. VV  projednal  kriticky zaměřenou zprávu revizní komise,  zprávu o hospodaření  a  zprávy předsedů komisí . VV dodatečně přijal rezignaci hospodáře svazu a pověřil manažerku PSS p. Hoškovou vedením agendy za hospodáře svazu.

Na příští jednání odložil VV konečné rozhodnutí  ve věci návrhu předsedy STK  Vratislava Krulicha , aby finanční prostředky získané za pokuty klubům za pozdní předložení seznamů o zdravotní způsobilosti byly po schválení klíče pro rozdělení poskytnuty zpětně formou dotace OFS do klubů . 

Na základě dopisu  Fotbalové asociace  ČR ve věci další vlny distribuce členských karet  pro nové členy  FAČR kteří jsou aktivní až od 19.8.2013 pověřil  VV sekretáře svazu jejich výdejem. Uložil klubům jmenovitě uvedeným v úředních zprávách OFS z 1.10.2013 ,  aby zabezpečily v počtech dle  předávacího protokolu osobní odběr těchto karet pro své nové členy.

 

OKRESNÍ VÝBĚR PŘIŠEL, ZAHRÁL, ZVÍTĚZIL.

V tomto období již před blížící se příchodem avizovanou velmi chladnou zimou již ptáci odlétají. Nocméně na schůzi VV přilétala první úspěšná vlaštovička v podobě informace z akce která proběhla v den jednání VV v Sušici. Zde se konal za účasti sedmi okresních výběrů z kraje první podzimní turnaj okresních výběrů žáků U 12 .Vynikajícího úspěchu dosáhl výběr OFS Klatovy který se stal celkovým vítězem zde dosáhl . Celkový vítěz vzejde po sečtení s výsledky druhého  jarního turnaje  postoupí do národního finále Danone Cup 2014. Předseda VV Jan Červený poděkoval všem hráčům a klubům ze kterých byli nominovaní hráči  za vzornou reprezentaci OFS Klatovy . Poděkování předsedy VV patřilo i  členům trenérko metodické komise za vzorné  zabezpečení výběru OFS nDalší práce čeká trenéry okresních výběrů na přelomu měsíce října, kdy proběhne na hřišti v Lubech turnaj okresních výběrů Talent Cup  žáků kategorie U 13.

 

KLUBY MUSÍ DOKLÁDAT

VV po projednání zprávy o hospodaření OFS  uložil  Sokolu Hartmanice, TJ Soběšice a Sokolu Mochtín předložit do nejbližšího jednání STK doklady o úhradě pohledávek za první účtovací období OFS.

 

KDYŽ NECHYBÍ ZÁPISY JDE VŠECHNO RYCHLE

Sportovně technická komise schválila vzhledem k úplnosti zápisů a zpracování zápisů do elektronické podoby schválila všechny dosavadní odehrané zápasy jak dospělých tak mládeže !

STK  schválila změnu  utkání 9. kola III. třídy  mužů  Strážov B - Hartmanice , utkání bude sehráno z důvodu budování centrálního zavlažování hřiště ve Strážově v sobotu 9.10.2013 od 14:00 hodin v obráceném pořadí rozlosování na hřišti v Hartmanicích

STK  neschválila obdržené žádosti o změnu termínů a začátků utkání z důvodu chybějícího potvrzení soupeřů : 13.kolo IV.tř.sk.B Veřechov –Budětice(chybí souhlas SK Budětice), 1. kolo OPŽ Měčín – Mochtín(chybí souhlas So Mochtín) , 8. kolo OPMŽ  N. Hory – Švihov (chybí souhlas FC Švihov) a 12.kola OPMŽ Mochtín – Bolešiny (chybí souhlas SK Bolešiny).

 

PROHLÁŠENÍ O ZDRAVOTNÍ ZPŮSOBILOSTI JSOU KONEČNĚ ÚPLNÉ

Uzavřela po obdržení posledních dvou došlých prohlášení o zdravotní způsobilosti hráčů které měly kluby předložit do 31.8. 2013 STK splnění tohoto úkolu.

Sokol Kolinec a Sokol Soběšice podcenily varovné výzvy OFS o tom , že do termínu neprošla jejich prohlášení  evidencí komise a byly po předložení seznamů potrestány tyto kluby pokutou 4000 Kč.

Další pokuty za závady v zápisech o utkání obdržely také tyto kluby. Pokutou 100 Kč byly potrestány SK Strážov B, Sokol Kolinec, Start H.M.Boží a SK Klatovy 1898. Pokutou poloviční v částce 50 Kč byly potrestány za závady týmy mládeže z těchto klubů:  TJ Nezamyslice (OPD), Sokol Mochtín a D. Janovice (PMŽ).

 

PROMĚNIL PODMÍNKU

DK  potrestala nepodmíněným trestem zastavením závodní činnosti od 1.10. 2013 :

Okresní přebor: Sysel Petr  (Start Luby B)  2 utkání, Holeček Václav  (Hrádek A) 3 utkání. Další hráč z okresního přeboru Pitel Jiří (SK Bolešiny A) který obdržel za vyloučení v úvodu tohoto ročníku v srpnu zastavení činnosti podmíněně do 30.11.2013 tuto podmínku nesplnil a naopak po vyloučení v posledním odehraném kole OP byl tento trest přičten k dalším obdrženým čtyřem utkání nepodmíněně , takže v souhrnný trest pět utkání zastavení činnosti nepodmíněně mu již moč šancí si na podzim ještě zahrát nedává.

 

KOMISE ROZHODČÍCH NAVRHLA , DK POTRESTALA

Nový způsob kontroly zápisů o utkání kdy program FAČR nepřipustí provedení údajů bez zadání jejich správnosti odhaluje chyby v zápise o utkání klubů, ale i rozhodčích. Na základě zjištěných nedostatků STK u rozhodčích tyto projednala komise rozhodčích a chybující rozhodčí v celkovém počtu 14 pokut navrhla k potrestání finančními  tresty třinácti fotbalovým arbitrům v celkové výši 1400 Kč disciplinární komisi . DK  návrh KR realizovala uložených pokut a realizovala vystavení platebních výměrů pro rozhodčí , kteří jsou uvedeni ve zápise KR uveřejněném na web. stránkách OFS Klatovy.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku